Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yerlestirmişsin lafi.Merhaba kızlar,
Dün kayınvalidemde şöyle bir olay yaşadık; yeni doğum yapmış bi akrabanın gelini için hemen iş bulup çalışcak demesi üzerine kv lohusa kadın hemen çalışıcak demekki gibi laflar söyledi, bende dedim ki bana da aynısını yaptı herkes, daha doğurmadan halasının koynuna bırak git çalış dedi eşimin bütün akrabaları, bununda kv ve görümcemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü onların da bu tarz imaları çok oldu ama birebir söylemediler. Kv ben böyle dedikten sonra BİZ SENİ ÇALIŞ DİYE ZORLAMADIK dedi. Ben bu lafa çıldırdım, zaten ben sana hitaben söylememişim ama benim kocam var o zorlarsa zorlar yada okutan anam babam zorlar kimse beni zorlayamaz dedim. Ama düzgün bi üslupla. Eve geldik eşim vay beni mahçup ettin öyle böyle diye bi ton trip laf ne ararsan. Konuşmuyo benle iki gündür hiç bu şekilde tavır yapmazdı. Çok zoruma gitti benim annesine o lafı söylemek haddimmiymiş!
Ayrıca kv evinde beni bi odadan diğerine tek göndermiyo peşimde sürekli hiç bişey yapmamı istemiyor yani sen yabancısın psikolojisi uyguluyo. Ama kızı benim evime gelip benden habersiz eşyalarımın yerini değiştirdiğinde canı öyle istemiştir diyo.
Yani hiçbirşeyi direk yapmıyolar ama üstü kapalı sürekli psikolojik ötekileştirme uyguluyolar.
Dün eve gelene kadar eşime o konuşmayla ilgili mesaj yağdırdı ondan sonra daha çok sinirlendi benim hıyar.
Bana napmam gerekiyor bi yorum yapıverir misiniz?
Hak var hukuk var, görürsün sen kim kimi huzursuz ediyor… böylece söyleyecektinBana diyor ki bundan sonra böyle, beğenmiyorsam kızımı almadan kendin gidebilirsin. Tabi gidersem bütün evi yakıp sonra ailemi huzursuz edicekmiş
??kimse zorlayamaz demişsiniz de lohusayken çalışmışsınız zaten demek ki zorlamışlar baskı uygulamışlar
35 yaşındayız ama eşimin ki 8-9 olabilir emin olamıyorum artıkBen yaşlarınızı merak ettim karı-koca.
Kv görmce eş ben bu kadardıkher laf her yerde denmez diye bisey var.
hadi kendi aranızda olsa neyse. ben kalabalık içinde böyle tatsız muhabbetler dönmesinden hoşlanmıyorum.
benim kv de nasılsa toplum içinde cevap veremez diye her aklına geleni söylemeye çalışırdı bence rezil bi durum. ben basbasayken icabına bakıyorum. insanlarin içinde gerilime gerek yok. ki üzerinize kalmış zaten.
söylemleriniz de hoş değil sen kimsin ki demeye getirmişsiniz olmamış.
eşiniz de baştan ayağa hatalı. önce eşinize haddini bildirin.
Bana bu tip tehditlerde bulunursan senin gideceğin yer belli.Kızını da ayda bir görüşte belki görürsün. Yalnız görümce içerde sana direktif veremez, sen napacağını şaşırırsın deyin. Bence çok çok çok genişlik vermişsiniz eşinize. Ne demek size böyle laflar kurmak. Haddin değil diyen birinin bir daha ailesine gidilir mi, bence asla gitmeyin. Onlar adamın ve sizin bu huyunuzu biliyor belli ki. Kızınızı göremeyeceksiniz öyle mi? Bir laf daha edersen görüş gakkında gidiyor bak diyinBana diyor ki bundan sonra böyle, beğenmiyorsam kızımı almadan kendin gidebilirsin. Tabi gidersem bütün evi yakıp sonra ailemi huzursuz edicekmiş
Oh etmişsiniz çok güzel cevap vermişsiniz. Herkes yerini ve haddini bilmek zorunda öyle yada böyle ...Merhaba kızlar,
Dün kayınvalidemde şöyle bir olay yaşadık; yeni doğum yapmış bi akrabanın gelini için hemen iş bulup çalışcak demesi üzerine kv lohusa kadın hemen çalışıcak demekki gibi laflar söyledi, bende dedim ki bana da aynısını yaptı herkes, daha doğurmadan halasının koynuna bırak git çalış dedi eşimin bütün akrabaları, bununda kv ve görümcemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü onların da bu tarz imaları çok oldu ama birebir söylemediler. Kv ben böyle dedikten sonra BİZ SENİ ÇALIŞ DİYE ZORLAMADIK dedi. Ben bu lafa çıldırdım, zaten ben sana hitaben söylememişim ama benim kocam var o zorlarsa zorlar yada okutan anam babam zorlar kimse beni zorlayamaz dedim. Ama düzgün bi üslupla. Eve geldik eşim vay beni mahçup ettin öyle böyle diye bi ton trip laf ne ararsan. Konuşmuyo benle iki gündür hiç bu şekilde tavır yapmazdı. Çok zoruma gitti benim annesine o lafı söylemek haddimmiymiş!
Ayrıca kv evinde beni bi odadan diğerine tek göndermiyo peşimde sürekli hiç bişey yapmamı istemiyor yani sen yabancısın psikolojisi uyguluyo. Ama kızı benim evime gelip benden habersiz eşyalarımın yerini değiştirdiğinde canı öyle istemiştir diyo.
Yani hiçbirşeyi direk yapmıyolar ama üstü kapalı sürekli psikolojik ötekileştirme uyguluyolar.
Dün eve gelene kadar eşime o konuşmayla ilgili mesaj yağdırdı ondan sonra daha çok sinirlendi benim hıyar.
Bana napmam gerekiyor bi yorum yapıverir misiniz?