- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Anası size her türlü şeyi söyleyebilir ya da ima edebilir,maydanoz olabilir ama siz karşılık vermeyip salla baş mi yapacakmışsınız hadi canim sağdan sağdan yürü deyiver sen de madem öyle.Ezdirmeyin kendinizi yok öyle dünya.Kendileri her türlü fikir alabilirler gelinler için ama gelinler 2 kelime edemeyecek oldu canımMerhaba kızlar,
Dün kayınvalidemde şöyle bir olay yaşadık; yeni doğum yapmış bi akrabanın gelini için hemen iş bulup çalışcak demesi üzerine kv lohusa kadın hemen çalışıcak demekki gibi laflar söyledi, bende dedim ki bana da aynısını yaptı herkes, daha doğurmadan halasının koynuna bırak git çalış dedi eşimin bütün akrabaları, bununda kv ve görümcemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü onların da bu tarz imaları çok oldu ama birebir söylemediler. Kv ben böyle dedikten sonra BİZ SENİ ÇALIŞ DİYE ZORLAMADIK dedi. Ben bu lafa çıldırdım, zaten ben sana hitaben söylememişim ama benim kocam var o zorlarsa zorlar yada okutan anam babam zorlar kimse beni zorlayamaz dedim. Ama düzgün bi üslupla. Eve geldik eşim vay beni mahçup ettin öyle böyle diye bi ton trip laf ne ararsan. Konuşmuyo benle iki gündür hiç bu şekilde tavır yapmazdı. Çok zoruma gitti benim annesine o lafı söylemek haddimmiymiş!
Ayrıca kv evinde beni bi odadan diğerine tek göndermiyo peşimde sürekli hiç bişey yapmamı istemiyor yani sen yabancısın psikolojisi uyguluyo. Ama kızı benim evime gelip benden habersiz eşyalarımın yerini değiştirdiğinde canı öyle istemiştir diyo.
Yani hiçbirşeyi direk yapmıyolar ama üstü kapalı sürekli psikolojik ötekileştirme uyguluyolar.
Dün eve gelene kadar eşime o konuşmayla ilgili mesaj yağdırdı ondan sonra daha çok sinirlendi benim hıyar.
Bana napmam gerekiyor bi yorum yapıverir misiniz?