Kv evinde hizmetçilik ve karşılığı

Tahamül edemezdim herlde eşimin aileme böyle davranmasına .
Ne münasebet yemekleri temizlikleri gidin gezin canım alın annenizide ay gezdim diyin çocuk durmadı diyin fedakarlıkların sonunda ( yapmasaydın oluyor)

Eşiniz tarlada sadece ailesine mi yardıma gidiyor? Yoksa sizde maddi vs birşeyler alıyor musunuz? Sırf ailesine yardım size hiçbir şekilde faydası yoksa tarlaya gitmesinin haklısınız
Maddi hiç bir şey almadık hatta ben işten çıkarıldım kredi ödüyoruz zorlanıyoruz. onlar bu ürünlerden kazandıkları paralarla yok kapı değiştir evin önüne bakım saçma işlerde kullanıyorlar ama yaşlı insanlar istedikleri gibi harcasin yasasinlar diyoruz çok mu iyi niyetliyiz bilmiyorum

Görümceniz kendi annesinde kalıyor ve onlara yardım ediyor ama! Siz niye kendi ailenizde kalamıyorsunuz ki???
Görümcemin evlendiği yerde tarlası yok iş zamanı gelip kv lerde kalıyor.Kv ben onları boşuna mı büyüttüm o kadar yardım edecekler diyor sanki beni de o büyüttü.Zaten kızları kendi kayinvalidelerinin evine gidince kıyamet kopar gorumcelerin kv leri kötü bizimki melek saçmalık resmen benim aklimla dalga geciyorlar

Annenizle dışarı çıkmak için eşinize niye dil döküyorsunuz?
İkiniz birlikte çıkın olsun bitsin

Fedakar kadınların %95'nin değeri bilinmez
Bunun farkına varmalısınız

Bencil insan asla değişmez
Allah yardımcınız olsun İnşallah
Sabırlar versin
O zaman şartlar öyle gelişti eşimle birlikteydik annemin evinde yoksa ben genelde anne evinde tek kalıyorum birlikte geziyoruz

Sıcağı bahane edip kaynana nızda kalmanız garip insanın en rahat edeceği yeri evidir yaptıkların makbule geçmez bu bilin insanlar nankör ve unutkan

Yapma o zaman kimin için bu fedakarlık bencil eş için mi ne gerek var yerinde olsam o kendi ailesi ile gitsin tarlaya ben kendi ailemin evinde kalırım bir aysa bir ay kıymet bilmeyen eş için hicbirsey yapamam.

Gelin=hizmetçidir özellikle köylerde.
Bu nedenle yapsanızda asla yaranamazsınız takmayın.
Bence ziyaretinizi edin kendi evinize gidin.

Back
X