- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
Selam kızlar çok canım sıkıldı sizin fikirleriniz önemli belki abartıyorumdur.Önce kendimizden bahsedeyim biri 8 yaşında biri 3 yaşında biri 6 aylık 3 çocuğumuz var. Bugün kv evine geldik 3 günlüğüne.Kv 5 dk uzakliklaktaki kız kardeşini de yatıya çağırmış.Kv evi 3+1. salon ve oturma odasında 2 kanepe 2 koltuk var.Birde küçük oda var 2 dar kanepe var.Kv bize küçük odayı hazırlamaya başladı 5 imiz o odada yatacakmışız.Bende dedim ki biz de 2 çocuk küçük oda da yatar biz bebekle oturma odasında yatarız diye düşündük dedim(evimizde de çocuklar zaten kendi odalarında yatıyorlar).Bana yerde senle bebek yatar yada oğlumla bebek yatar diğerleri kanepede dedi.Ben de çocuklar deli yatıyor bize huzur vermiyor cocuklardan biri bile geldiginde gece yanimiza biz kalkıyoruz dedim ama umursamadı.Bizi resmen küçük odaya tıktı çok sıcak zaten pencerede açamayız dedim.Ve ben aşırı sinir oldum o kadar yatacak yer varken bunu yapması canımı sıktı.
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz üç oturduk masaya
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz üç oturduk masaya
Son düzenleme: