Kv evindeki eski yatağı çocuklarıma vermek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar büyük bir dert değil ancak sinirim bozuldu. görümceler odalarına yeni yatak almış. Kvde eski yataklarını benim çocuklarıma vermek istiyormus

Şuan çocuk odası olacak oda boş ancak borçlarımız falan var bu yuzden büyük ihtimal en erken önümüzdeki kışa kadar yatak alma durumu yok.yer yatağı yapıyorum veya kanepede yatıyorlar (odaya göre durum değişiyor)

Eşimde yok dememe rağmen ' koyalım ne olacak alana kadar yatsınlar' deyip duruyor. Birde heralde tekli yatakmış 2 çocuk tek yatakta nasıl yatacak ki çok gereksiz geldi bana ayak ucuyla yatarlar yerde yatmasından iyidir vs diyor. Hemde kendine yeni yatak alıp eskiyi vermesi sinirimi bozdu. Üstelersem tartışacağız gibi eşimle. ama size sormak istedim sizcede sinirimin bozulmasında haksız mıyım yada kabul mu etmeliyim

Son düzenleme:
Bana garip gelmedi. Ben de yeni eve taşınırken çocuğumun odasında dolap yoktu. Annem kardeşimin eski dolabını verdi. Rengi de uydu. Bayağı da eskimiş 15 senelik dolap ama oğlum okula falan başlarken oda yaparım ona diye değiştirmeyeceğim. Bebek odası da yapmamıştım. Bu arada maddi sıkıntımız yok. Sadece elde varken fazlasını tüketmeye lüzum görmüyoruz.

Haksızsınız kabul edin.
Seneye yeni yatak aldığınızda atarsınız. Sorun ne? Yer yatağından daha kötü değildir kendileri de düne kadar kullanıyorlarsa?

Bebek kıyafeti,eşyası çok aldım/verdim de yatak konusu hiç olmadı bizim çevrede.

İlginç geldi.

Yatak alamayacak kadar paranız yoksa neden çocuk yaptınız?

Yazık değil mi yerde yatıyorlarmış?
Şuan yerde yatmıyorlar ayrı kanepelerde yatıyorlar. Farklı bi durum söz konusu. ayrıca büyük borca girdik bu yuzden oda yapamadık henüz. Ve ev tadilatta. çok şükür çocuk yaptık ama hiçbirşeyimiz eksik değil gayet güzel bakıyoruz .

Bence gereksiz abartıyorsunuz. Zorlamıyor kadın anladığım kadarıyla. Kendine değil bir 20 tane de yatak alabilir,eş ailesinden sürekli bir şeyler beklenmesini anlayamıyorum. Alırlar mutlu olur teşekkür ederim ama almazlarsa da bana değil kendilerine yatak alıyorlar demem.

İsterseniz alın istemezseniz kibarca geri çevirin.

Çocuklar neden yerde yatıyor sahiden ya ? Oturma odanız falan yok mu oraya yatak yapsanız? Konuya binaen de yerde yatmasindansa evet kabul ederdim

Yatak alamayacak kadar borç varken neden 2 çocuk kısmına takıldım.
Ben de kesinlikle yatağı kabul ederdim.

Çocuklar neden yerde yatıyor sahiden ya ? Oturma odanız falan yok mu oraya yatak yapsanız? Konuya binaen de yerde yatmasindansa evet kabul ederdim
Onu eklemeyi unutmuşum biraz hızlı açtım konuyu, aslında şöyle şuan kanepe var çekyat mı ne deniyor onlarda yatıyorlar. ama biz yatak odamıza gidince odalar arasında mesafe çok olduğu için orda yatmak istemiyorlar bu yuzden ya hep beraber orada yada biz kendi odamızda onlarda kendi odalarında yerde yatmak zorunda kalıyorlar (yatak odamız ve çocuk odası yanyana)

Ay o nereden çıktı şimdi banane ki ne aldıklarından ben tam tersi hiçbirşey beklemem onlardan aslaa. Kaldı ki bu yatağıda bu yuzden istemiyorum verir sonra fırsat bulursa başıma bile kakar. Yoksa her ay bir eşya alır ilgilenmem bile. Benim meselem eskiyi neden bana veriyor eskici gibi

Allahım eksiklik göstermesin inşallah.

Eminim hepimizden güzel bakıyorsunuzdur da üzüldüm işte ben.

Ben de gereksiz para harcamaya kızarım. Tutumluyumdur. Evde lüks bir eşya yoktur ama çocuğu da kanepe ya da yerde yatırmak yerine birinin verdiği yatakta yatırmayı tercih ederim. Ama sizde iki evlat varmış tabii tek yatağa sığamazlar, tartışırlar mı bilemedim. Almayın en iyisi.

Kayınvalidenizin eski yatağını vermesinden ziyade sizin çocuklarınıza yatak alamayacak maddi durumunuz yokken iki çocuk yapmanız daha mantıksız geldi bana.

Yerde kanepede yatacagina sapasağlam yatakta yatsınlar. Siz de bir alemsiniz. Çocuklar yerde, herkesin mabadını koydugu cekyatta yatıyor rahatsız olmuyorsunuz, yatak gelecek 'iki çocuk bir yatakta nasıl yatsin' diyorsunuz
Getirin yatsınlar. Yenisini alınca elden çıkarırsınız. Ne olacak sanki? Temizliğini bildiğiniz insanlar en azından

Kendilerine değil size mi alsalardı sanki öyle bir isteğiniz var gibi geldi
Yok yok tam tersi eskiyi de verirse ilerde fırsat bulup başıma bile kakabilir ben asla onlardan birşey istemem farklı durumlar söz konusu ancak konuyu hızlı açtım umarım yanlış anlaşılmam

Vermek istemesi normal değil mi ?
Ya evet ya hayır dersiniz olur biter.
Hem çocukların yatakları yokmuş zaten yenisini alana kadar kullanılabilir de aslında. Öyle çok berbat kullanılmayacak durumda olmadığı sürece ben aile içi eşya alıp vermeleri normal buluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…