Esiniz hakli biriorada yatar. Alınacak ne var anlamadım. Yeni alinca da ihtiyaci olan birine verirsinizKızlar büyük bir dert değil ancak sinirim bozuldu. görümceler odalarına yeni yatak almış. Kvde eski yataklarını benim çocuklarıma vermek istiyormus
Şuan çocuk odası olacak oda boş ancak borçlarımız falan var bu yuzden büyük ihtimal en erken önümüzdeki kışa kadar yatak alma durumu yok.yer yatağı yapıyorum veya kanepede yatıyorlar (odaya göre durum değişiyor)
Eşimde yok dememe rağmen ' koyalım ne olacak alana kadar yatsınlar' deyip duruyor. Birde heralde tekli yatakmış 2 çocuk tek yatakta nasıl yatacak ki çok gereksiz geldi bana ayak ucuyla yatarlar yerde yatmasından iyidir vs diyor. Hemde kendine yeni yatak alıp eskiyi vermesi sinirimi bozdu. Üstelersem tartışacağız gibi eşimle. ama size sormak istedim sizcede sinirimin bozulmasında haksız mıyım yada kabul mu etmeliyim
Ay o nereden çıktı şimdi banane ki ne aldıklarından ben tam tersi hiçbirşey beklemem onlardan aslaa. Kaldı ki bu yatağıda bu yuzden istemiyorum verir sonra fırsat bulursa başıma bile kakar. Yoksa her ay bir eşya alır ilgilenmem bile. Benim meselem eskiyi neden bana veriyor eskici gibi
Farklı durumlar var maddi durumumız yok demedim ben. şuan borcumuz var ev büyük bir tadilatta borca girdik bu yuzden. Taşınma durumumuzda vardı belirsizlik varken oda yapmadık çocuklara. Ki tadilattayken eşya olsa daha zor olurdu şimdi borcumuz hafifleyince tertemiz eve yaparız birşeyler. Buarada aceleden yazmışım da kanepelerde yatıyorlar şuan zaten. Diğer odada yatmak isterlerse mecbur yer yatağı yapıyorum. Allaha şükür dört dörtlük bakıyoruz çocuklarımıza merak etmeyin. İlla böyle herşeyi yazıp 5 sayfalık konu mu açalım ya?Kayınvalidenizin eski yatağını vermesinden ziyade sizin çocuklarınıza yatak alamayacak maddi durumunuz yokken iki çocuk yapmanız daha mantıksız geldi bana.
Yatak derken bazayla bütün olraksa ve sağlam temiz ise kabul edin derim ne olacakki babaanneleri. Ama tek yataksa gereksiz olur. Durumu müsaitse torunlarına oda yapsa tabi daha güzel olurduKızlar büyük bir dert değil ancak sinirim bozuldu. görümceler odalarına yeni yatak almış. Kvde eski yataklarını benim çocuklarıma vermek istiyormus
Şuan çocuk odası olacak oda boş ancak borçlarımız falan var bu yuzden büyük ihtimal en erken önümüzdeki kışa kadar yatak alma durumu yok.yer yatağı yapıyorum veya kanepede yatıyorlar (odaya göre durum değişiyor)
Eşimde yok dememe rağmen ' koyalım ne olacak alana kadar yatsınlar' deyip duruyor. Birde heralde tekli yatakmış 2 çocuk tek yatakta nasıl yatacak ki çok gereksiz geldi bana ayak ucuyla yatarlar yerde yatmasından iyidir vs diyor. Hemde kendine yeni yatak alıp eskiyi vermesi sinirimi bozdu. Üstelersem tartışacağız gibi eşimle. ama size sormak istedim sizcede sinirimin bozulmasında haksız mıyım yada kabul mu etmeliyim
Laf eder diyorsanız almayın. Evdeki koltukları çocukların kaldığı odaya geçirin madem orada yatıyorlarYok yok tam tersi eskiyi de verirse ilerde fırsat bulup başıma bile kakabilirben asla onlardan birşey istemem farklı durumlar söz konusu ancak konuyu hızlı açtım umarım yanlış anlaşılmam
Eskici gibi değil öyle olmuyor işte. Yakın aile içinde olur ki böyle şeyler. Bilmiyorum linç mi yerim ama biz ablam ile bile hala birbirimizin birçok şeyine göz dikeriz, annem bir şey alır 2 tane vardır evinde birini ben alırım vs. Yine haksızsınız gözümde.Ay o nereden çıktı şimdi banane ki ne aldıklarından ben tam tersi hiçbirşey beklemem onlardan aslaa. Kaldı ki bu yatağıda bu yuzden istemiyorum verir sonra fırsat bulursa başıma bile kakar. Yoksa her ay bir eşya alır ilgilenmem bile. Benim meselem eskiyi neden bana veriyor eskici gibi
Eskici gibi diyor hanımefendi konu sahibi.Teyzem taşınırken kızının eski yatağını bana verdi. Ben yeni alacaktım para harcama dedi. Nevresim geçirip kullanıyorum. Bun da ne gibi bir sorun var ki? İstemiyorum deyin geçin
Yok yok tam tersi eskiyi de verirse ilerde fırsat bulup başıma bile kakabilirben asla onlardan birşey istemem farklı durumlar söz konusu ancak konuyu hızlı açtım umarım yanlış anlaşılmam
Çok teşekkür ederim amin hepimize inşallahAllahım eksiklik göstermesin inşallah.
Eminim hepimizden güzel bakıyorsunuzdur da üzüldüm işte ben.
Ben de gereksiz para harcamaya kızarım. Tutumluyumdur. Evde lüks bir eşya yoktur ama çocuğu da kanepe ya da yerde yatırmak yerine birinin verdiği yatakta yatırmayı tercih ederim. Ama sizde iki evlat varmış tabii tek yatağa sığamazlar, tartışırlar mı bilemedim. Almayın en iyisi.
Gerekirse evet. Siz doğru düzgün ayrıntıya girmeden yazarsanız bizim yazdıklarımıza da bir zahmet tepki göstermeyin. Ayrıca açıklamanızdan sonra da aynı fikirde olduğumu belirtmek isterim. Çocuklarınız aç susuzdur demiyorum. Ama borçlarınız hangi sebeple olursa olsun var. Üstüne kayınvalidenin verdiği yatağı beğenmiyor sorun ediyorsunuz. Bizde zamanında zorluk çektik ben tek çocuğum ikinciyi iyi ki de yapmamış annem. Ama yardımı küçümsüyorsunuz. Kabul etmemek sizin seçiminiz tabi fakat tartışmaya yol açmak için bahane arıyorsunuz resmen. Kabul edip kullanmayabilirsiniz neden bu denli alınganlık gösterdiniz anlamadım.Farklı durumlar var maddi durumumız yok demedim ben. şuan borcumuz var ev büyük bir tadilatta borca girdik bu yuzden. Taşınma durumumuzda vardı belirsizlik varken oda yapmadık çocuklara. Ki tadilattayken eşya olsa daha zor olurdu şimdi borcumuz hafifleyince tertemiz eve yaparız birşeyler. Buarada aceleden yazmışım da kanepelerde yatıyorlar şuan zaten. Diğer odada yatmak isterlerse mecbur yer yatağı yapıyorum. Allaha şükür dört dörtlük bakıyoruz çocuklarımıza merak etmeyin. İlla böyle herşeyi yazıp 5 sayfalık konu mu açalım ya?
Vermeyeceğini bildiğim için aslındaBen ihtiyacım olmayan eşyaları veririm, ihtiyacım varsa sevdiğim birinden de alırım.
Yatak da bir ihtiyaç hatta temel ihtiyaç, şu durumda alırdım. Çekyatta yatmak gerçekten rahatsız çünkü. En azından biri yerde biri yatakta yatar sırayla, siz yatak alana kadar.
Yeniyi size verip niye eskiyi kullansın ki zaten, yanlış düşünüyorsunuz bence.
Farklı durumlar var maddi durumumız yok demedim ben. şuan borcumuz var ev büyük bir tadilatta borca girdik bu yuzden.
Vermeyeceğini bildiğim için aslındainanın kabul etmem yeniyi de verse çünkü lafını da eder. Birde bişey verdi diye gelir şöyle koy boyle koyma şöyle dursun vs vs illet eder beni bende çok takıntılı bi insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?