Kv evindeki eski yatağı çocuklarıma vermek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani benim çocuğum yok ama yakın arkadaşlarımın oldu onlara diyorum atmayın küçülenleri ben alacağım zamanı gelince diye :) her şeyi yeni almak bence hem cebe hem de doğaya zarar. Yani size yeni yatak alıp hediye etmesini mi isterdiniz bilemiyorum ama ben temiz durumdaki eskileri seviyorum. Ben de kullanmadığım şeyleri veririm sevdiklerime ve aramızda lafı olmaz bile. Ben garipsemedim yani

Bende sizde ki bu tepkiyi anlamayadım gerçekten hâla da aynı fikirdeymişsiniz birşey diyemiyorum saygı duyuyorum ikinciyi yapıp yapmamakla ne alakası var ki benim durumumun tek olsa da farklı sebeplerden dolayi almamış olabilirdik. Zaten sobalıydı ev son bir kaç gün öncesine kadar. Dönüp dolaşıp kanepeye geleceklerdi yani. Zorluk çekmişsiniz ama sobalı evde de yaşamadınız sanırım

Alın yatağı yenileri alana kadar idare edersiniz..

Bu kadar kasmayın. Eşinizin ailesi sizin düşmanınız değil onlarda bir aile olarak kötü bir şey düşünmemişler..

Kendi kız kardeşinizin çocuğunun yatağı olsaydı annenizde size vermek isteseydi bu kadar tepkili olur muydunuz? Pek zannetmiyorum..

Arkadaşın ki, yoldan geçeninki olur ama görümcenin ki olmaz onlar tü kaka pis..

Haklısınız bende görümcemin çocuklarının küçülenlerini kabul ediyorum giydiriyorum da ama eşya konusunda sanırım hassasım çünkü evimi de zamanında istediğim gibi dayayıp döşeyemedim beğendiğim şekilde. Bu yuzden olabilir bilemiyorum

Arkadaşın ki, yoldan geçeninki olur ama görümcenin ki olmaz onlar tü kaka pis..
Ay gerçekten takmışsınız gelin görümce ilişkilerine evet bütün gelinler görümcesine düşman rahatladınız mı. yukarda da yazdım küçülenlerini kabul ediyorum zaten diye eşya konusunda hassas olamaz mıyım ? Ayrıca yoldan geçeninki neden olsun ki nerden çıkardınız

Torunu ya sonucta ben zannetmiyorum kötü niyetli olsun,istemese gider birine satardı da size vermek yerine. Temiz iyi kullanilmis bir esyaysa bende alıp veririm ki hiç alınmam. Verdikten sonra başa kakacaksa onun ayıbı olur o zaman düşünülür,önyargılı davranıyorsunuz bence

Sobalı evde yaşamayan biri yoktur bence aramızda. Doğal gaz ne zaman geldi zaten. Bizzat kendim uğraştım yakmakla, dumanıyla. Tabi ki zor. Ama benim ikinci çocuğu yapmanıza değil eski yatağı bile sorun edip alamayacak siteminiz varken, çocukların yatağı bile yokken niye ikinci çocuk yaptınız diye sordum. Kanepede her halükarda yatacaklar diyorsunuz onu da anlıyorum ama yeni bir yatak olsaydı seve seve kabul edecektiniz bunu anlatmaya çalışıyorum, kayınvalidenizin verdiği yatağı da sorun etmemeniz gerekirdi o zaman. Dediğim gibi kullanmak istemeyebilirsiniz ama üstelersem tartışacağım diyorsunuz ne gerek var yani tartışma çıkarmaya? '' Ben bu yatağı çocuklarıma kullanmayacağım yenisini alana kadar dursun ''deyip geçin. Bana aile dostlarımız kıyafetlerini bile verirdi onlarda çekinerek verirdi ama bir kere bile '' bak bak giydiği kıyafeti veriyor '' demedim. Aksine bu düşünceleri hoşuma gitmişti. Şimdi bende kuzenlerime veriyorum. Onlarda seviniyor. Demem o ki bu kadar kötü düşünmeyin gerek yok.

Yerde yatmaları daha mı iyi gerçekten? Sizi hiçbir şekilde haklı bulamadım. Teşekkür edeceğinize neye bozuldunuz anlamadım
Bunun lafını da edebilir daha sonra o yüzden kv değişik biri. birde ben normalde görüşmüyorum zaten eş ailesiyle birşey veripte sonra çok büyük iyilik falan yapmıs gibi her dakika evime girip çıkmayı hak bile görürler kendilerinde

Haklısınız bilmiyorum belkide alabilirdik de şimdiye kadar ama dediğim gibi bir düzen yeni yeni kuruyoruz denebilir. Düşüneceğim çok teşekkürler yorumunuz için. Zaten konu açma sebebim "ya bende cok abartıyorum belki de' diye düşündüğüm içindi genel olarak eş ailesiyle anlaşamıyorum görüşmüyorum konularım var hatta belki bu yuzden ufak şey bile batıyor diye düşündüm. ama bazen çok kırıcı olabiliyor yorumlar. Yani kendimden yüzde yüz emin olsam haklıyım istemiyorum diye, zaten konu açmazdım farklı düşünceler alıp değerlendirmek istedim.

Kaldı ki bu yatağıda bu yuzden istemiyorum verir sonra fırsat bulursa başıma bile kakar.
..diyip üstüne birde kendine yeni yatak almıs diyorsunuz. Yeni yatagı cocuklarınıza aldıgında böyle demeyecektiniz belliki.

Haksızsınız dibine kadar, kadının icinden gelmis vermek istemis yatak alıncaya kadar kullanırlar ne olmus?

Hamileyim, abimin iki çocuğunu büyüttüğü beşik bana gelecek insallah, ana kucağı da var ve ben "ohhh Allah razi olsun daha az masrafim olacak" kafasındayım (ki Türkiye standartlarında evime giren para Allaha şükür iyi) Eşya yahu bu ne demek eskici gibi. Tüketim toplumu olduk iyice ve bunu burnu havada bir sekilde, gururla söylüyoruz.

Burdaki konuya bakilirsa degisik olan sizsiniz

Yani iki çocukluk durumunuz hic bir türlü yokmuş ,siz dört dörtlük diyorsunuz ama henüz 1/4 lük duruyor

Merhaba,
Çocuklarımda tanıdıkların verdiklerini çok kullandım, ben de çok verdim. Bunun maddi durumla bir ilgisi yok, gereksiz harcama yapmak istememekle ilgisi var. Dünyamızın kaynakları tükenmez değil çünkü.
Çocuklarımın iki yatağı olsa, ayrı boş bir odam olsa, başka bir yerde kullanılmayacaksa o yatağı yine alırdım, yerde takla atıp zıplasınlar diye. Alın kullanın, yenisini alınca siz de başkasına verin.

Burdaki konuya bakilirsa degisik olan sizsiniz
Ne alaka ya? Değişiksem yorumlarınızı kendinize saklayabilirsiniz. Zaten kendimden yüzde yüz emin olsam çok haklıyımm istemiyorum diye neden konu açayım ki? Belkide haksızımdır genel olarak anlaşamadığımız için abartıyorumdur diye düşündüğüm için açtım konuyu. İnsan gibi kırmadan, linçlemeden gelecek yorumlar için? Değişik olan ne?????

İşte, bunların hepsi önyargınız..

Başta söylesenize sevmiyorum görüşmüyorum diye.. yoldan geçen diye yazmam boşa değilmiş tepkilisiniz! İlk mesajınızdan öyle anlaşılıyor zaten..

Biz de yer yataginda yatarak buyuduk. Sanildigi kadar kotu degil sadece 1 tane mi yatak verecekler? Ben olsam gecici kabul ederdim. Annemle ve kayinvalidemle birbirimize surekli esya alisverisi yapariz. Hic de gocunmam.

Yani iki çocukluk durumunuz hic bir türlü yokmuş ,siz dört dörtlük diyorsunuz ama henüz 1/4 lük duruyor
Neden ki yenisinide alabilirim istesem ama ufak tefek temiz giysiler boşuna alma zaten cabuk büyüyorlar diyerek veriyor ki gayet mantıklı şimdi giydiğini seneye giyemiyorlar. Kaldı ki genede herşey alıyoruz. Siz bence kendi kendinize birşeyler çıkarmayın buradaki ufacık konulardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…