• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv evine ben de gitmelimiyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .

hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.

Bosver gitme.
Gitme sebebin karsi tarafi hos tutmaksa gitsen de kimse degerini bilmez,bizi onemsemis de gelmis demez.
Bosuna para sactirma esine.Tek basina gidip kisa kalip doner

çoğunluk maddi. kemiriyorlar mübarek. sadece anne olsa iyi. teyze dayı yegenler. hele bir üniversiteli görümcemin oğlu beter. dayicim şuraya gidelim dayicim beni şuraya götür. Babası da hiç görünmez ortalıkta.

Hey maaşallah.

Yani bir hafta çok uzun değil, maddiyat dışında çok sorun yoksa ben giderdim. Ama sıkıntınızı da anlıyorum

Gidin bence de bitsin soğukluk yoksa nereye kadar öyle ömür geçmez, ama gitmeden önce de eşinizle maddi konuları konuşun ona göre bütçe hazırlayın,hem zaten siz annesiyle arayı iyi tutunca yaptıramayacağınız birşey olmaz eşinize ;)

Arkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.

Pardon da eşiniz ve siz misafirsiniz bence eşinize bu durumu anlatın, bir daha hesabı size kitlerlerse gitmezsiniz. Onların sizi ağırlaması lazım, bi bahane uydurup arabasız gidin ay hiç tahammül edemem böyle şeylere

Ben olsam gitmezdim

peki o harcanan paralar? hepsinin durumu iyi ama bir eşime yaslaniyorlar. sinir oluyorum o_O
Esim hesabini bilmez, benden boyle bir istegi olduysa bu sefer olsun ama sirf sen istiyorsun diye derim ve giderim cunku o para orada gitmese baska sekilde yine gidecek....Aslinda her halukarda gidecek bir paranin artik hesabini tutmuyorum şahsen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X