bunu düşündüm bende bir ara.en fazla 3 gün şartı koy öyle gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu düşündüm bende bir ara.en fazla 3 gün şartı koy öyle gidin
onun dediği 1 hafta. ben 3 gün ancak tahammül edebilirim.15 gun cok uzun 3-4 gun olmak sartiyla birlikte gidin.
neden? para harcar onlara diyemi?Ben olsam eşimi yalnız göndermezdim
Para harcayacaksa da beraberken harcayın yani 1 haftalık bişey bütün sene eşin onlara para akıtmıyor sonuçta. Para için demedim madem kv seni sevmiyor senin yokluğunu fırsat bilmesin oğlunun yanında seni kötüler vs. Ben kv ile görüşmüyorum eşiminde yalnız görüşmesi rahatsız eder aile bütünlüğümüz içinneden? para harcar onlara diyemi?
Ay 3 günü zehir ederler insanaen fazla 3 gün şartı koy öyle gidin
hiç bu açıdan düşünmedim. haklısın.Para harcayacaksa da beraberken harcayın yani 1 haftalık bişey bütün sene eşin onlara para akıtmıyor sonuçta. Para için demedim madem kv seni sevmiyor senin yokluğunu fırsat bilmesin oğlunun yanında seni kötüler vs. Ben kv ile görüşmüyorum eşiminde yalnız görüşmesi rahatsız eder aile bütünlüğümüz için
Bence gidin belki size de biraz değişiklik olur.Arkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .
hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.
Benim nişanlımda aşırı cömert aşırı hemde . Kv arar para lazım , kardeşi arar para,abisine her hafta harçlık ziyarete gideriz mutfak alışverişi yaparız ,dışarı çıkarız alışveriş yapmaları tutar .
•••
Yürüyen atm olarak görüyorlar galiba anlamadım ..
Tek başına yaşayan tek çalışan ve evlilik için hazırlık yapması gereken biri olduğunu unutuyorlar galiba .
Tabii ki canları sağ olsun ama çıkartıp al oğlum bununla esya taksitine gir veya al oglum benzin al al oğlum eksiğini gider gibi ufak tefek ayda yilda ellerini asla cebe atmazlar.
Sürekli paraya alıştırıp pofpoflasınlar demiyorum ama anne babasın varlığını biraz belli et yani ..
Niye aramadı,niye gelmedi,vay efendim bize bunu dedi,bize kızdı falan.
Cocukcagız deli gibi gece gündüz çalışıyor bi zahmet düşünceli ol düşünmek ücretsiz yani ..
Bizimki yok demeyi de bilmiyor.
Yeter ki herkesin gönlü olsun kafasında.
100 kere konuştum faydası yok.
Evlenince düzene gireriz diye düşünüyorum ama bilemedim.
Bu konuyu okuyunca insan yapisı demekki diye düşünüyorum .
Ne sinir oldum suan durduk yere , senin konunun içine ettim kendi derdimle bi an tutamadim valla kusura bakma af ola![]()
Ah bilmezmiyim nasıl dert oluyor insana. daha nişanlısın. evlenince daha bir içinden çıkılmaz dert oluyorBenim nişanlımda aşırı cömert aşırı hemde . Kv arar para lazım , kardeşi arar para,abisine her hafta harçlık ziyarete gideriz mutfak alışverişi yaparız ,dışarı çıkarız alışveriş yapmaları tutar .
•••
Yürüyen atm olarak görüyorlar galiba anlamadım ..
Tek başına yaşayan tek çalışan ve evlilik için hazırlık yapması gereken biri olduğunu unutuyorlar galiba .
Tabii ki canları sağ olsun ama çıkartıp al oğlum bununla esya taksitine gir veya al oglum benzin al al oğlum eksiğini gider gibi ufak tefek ayda yilda ellerini asla cebe atmazlar.
Sürekli paraya alıştırıp pofpoflasınlar demiyorum ama anne babasın varlığını biraz belli et yani ..
Niye aramadı,niye gelmedi,vay efendim bize bunu dedi,bize kızdı falan.
Cocukcagız deli gibi gece gündüz çalışıyor bi zahmet düşünceli ol düşünmek ücretsiz yani ..
Bizimki yok demeyi de bilmiyor.
Yeter ki herkesin gönlü olsun kafasında.
100 kere konuştum faydası yok.
Evlenince düzene gireriz diye düşünüyorum ama bilemedim.
Bu konuyu okuyunca insan yapisı demekki diye düşünüyorum .
Ne sinir oldum suan durduk yere , senin konunun içine ettim kendi derdimle bi an tutamadim valla kusura bakma af ola![]()
elbet olacak ama bari görmeyeceğim ve sinirim bozulnayacak.Sen gitmeyince o harcamalar olmayacak mı?
Bu aklımda.Gidin bence, gitmeden once de esinizi biraz masrafa sokun belki orada harcama yaparken dikkat eder