Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem yaslanıyorlar sende ye de bari doğru yere gitsin..peki o harcanan paralar? hepsinin durumu iyi ama bir eşime yaslaniyorlar. sinir oluyorum![]()
Kredi kartlarini al gitsinpeki o harcanan paralar? hepsinin durumu iyi ama bir eşime yaslaniyorlar. sinir oluyorum![]()
Arkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .
hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.
benim eşim de sizin eşiniz gibi. eşimi para basıyor olarak görükleri için gittiğimizde ağzımızın payını alıyoruz. ama siz gitseniz de gitmeseniz de hesabı kitleyecekler o da varArkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .
hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.
O benim malım değilki. ne o benim kartlarimi alabilir ne ben onun. müsade edilemez böyle bişeye.Kredi kartlarini al gitsin
hayatım evlat olarak yapsın da yeğen olarak kardeş olarak dayı olarak da ileri gidiyor.bu harcamalar sizi maddi olarak etkiliyor mu?
yani kendi isteklerinizden taviz vermeniz gerekiyor mu?
sizi kısıtlıyor mu?
kısıtlamıyorsa, bir evlat olarak eşinizin yaptığında anormal bir şey yok.
ve ben olsam giderdim.
Eşim benim lafimdan çıkmayan bir adam değil. kendi doğruları ile hareket eder. nettir.gitmelisin, kötü de olsa o eşinin annesi. arada bir onun evine gitmen lazım yani. o paraları sen olmasanda harcayacaklar hem burda onlar suçlu değil, eşin suçlu harcattırmasın o zaman
Eşim benim lafimdan çıkmayan bir adam değil. kendi doğruları ile hareket eder. nettir.
ben eşimle birlikte kendi ailemle pek plan program yapmam.hayatım evlat olarak yapsın da yeğen olarak kardeş olarak dayı olarak da ileri gidiyor.
bizimkiler de aynı sekıldegözüm görmeyince daha katlanılır oluyor.
yok bana karıştırmaz sen karışma der.
Canım annesine karışmıyorum takilmiyorum ama teyzesi dayısı ve yegenine takılıyorum. ben onların yanında çocuğuma Hayır herşey istenmez derken onlar harcamaya devam ediyor. e haliyle kızıyor insan.ben eşimle birlikte kendi ailemle pek plan program yapmam.
ben ve çocuklar kendi ailemle bir şeyler yaparız.
(daha çok annem ve kardeşlerim babam da her zaman olmaz zaten)
ailece yapılan aktiviteler eşimin ailesiyle kardeşleriyle olur genelde.
piknik-gezi tatil vs.
hesap,araba vs hep bizde..
gideriz alırız götürürüz, yedirir içiririz.
benim tek takıldığım şey..
keşke kendi ailemle de olsa. yani eşimle birlikte demek istiyorum.
kendi ailemle olduğunda maddi kısmı her zaman ben üstlenmem.
abim de üstlenir.
takılmayın çok derim ben.
bunlar da bir nevi malın mülkün sadakası..
Canım uzak şehirlerdeyiz. 2 günde dönmek de yorucu olur. Ama yinede bu teklifi yapacağım. en akla yatkini bu.Ben olsam giderdim ama ilk düşündüğü gibi sadece 2 gunluk.
hepsinde haklısın da anneme gelmedi diyemez. Çünkü o bayramlarda bile babama gelmez. hiç gitmez. bizde yillarca kabullendik. bana da hak doğuyor yani.benimki de öyle. kısacası eşin suçlu yani o kendini kullandırıyosa diğerleri atlar zaten. ama şimdi gitmesen anneme gelmedi olacak, birde şöyle düşün torununu sevmek hakkı bence. 15 gün tatile gittiler diye hakkı bitmiş değil. benim kayınvalidem her gün görüyor yetmiyor. annemler her hafta taa başka şehirden geliyorlar oğlumu görmeye doyamıyorlar.
sen gidiyorsan o da gidecek tabiki onun ailesi aile de seninki ney.hepsinde haklısın da anneme gelmedi diyemez. Çünkü o bayramlarda bile babama gelmez. hiç gitmez. bizde yillarca kabullendik. bana da hak doğuyor yani.
O zaman odemeye devamO benim malım değilki. ne o benim kartlarimi alabilir ne ben onun. müsade edilemez böyle bişeye.
Çok merak ettim. siz ver kartına el koyuyorum deyince eşiniz tamam mı diyor? ?O zaman odemeye devam