• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv evine ben de gitmelimiyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duygularınla karar verirsen 2
Ama mantık 1 der
Gidip kontrolü elde tutman daha mantıklı

1 noyu sectim
ESİniz yalniz da gitse hesabi ona kitleyebilirler.
Bari siz de nasiplenin
Ayrica para sorun oluyorsa esiniz de gitmemeli
Gidiyorsa da elini cebine atmali

bu harcamalar sizi maddi olarak etkiliyor mu?
yani kendi isteklerinizden taviz vermeniz gerekiyor mu?
sizi kısıtlıyor mu?
kısıtlamıyorsa, bir evlat olarak eşinizin yaptığında anormal bir şey yok.
ve ben olsam giderdim.

Arkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .

hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.

eşinizi vazgeçirme imkanı yok sanırım. o zaman bence gidin hem eşiniz yalnız kalmamış olur en azından siz de yer içersiniz habire onlar yiyeceğine. bu tarz adamlar aileleri tarafından sömürülmekten asla vazgeçmiyor gördüğüm kadarıyla benim eşim de bir miktar öyle her gittiğimiz yerde hesabı kitler ailesi bende istediğim yere götürterek en azından yemiş içmiş oluyorum keyfime göre.

Arkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .

hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.
benim eşim de sizin eşiniz gibi. eşimi para basıyor olarak görükleri için gittiğimizde ağzımızın payını alıyoruz. ama siz gitseniz de gitmeseniz de hesabı kitleyecekler o da var

bu harcamalar sizi maddi olarak etkiliyor mu?
yani kendi isteklerinizden taviz vermeniz gerekiyor mu?
sizi kısıtlıyor mu?
kısıtlamıyorsa, bir evlat olarak eşinizin yaptığında anormal bir şey yok.
ve ben olsam giderdim.
hayatım evlat olarak yapsın da yeğen olarak kardeş olarak dayı olarak da ileri gidiyor.

gitmelisin, kötü de olsa o eşinin annesi. arada bir onun evine gitmen lazım yani. o paraları sen olmasanda harcayacaklar hem burda onlar suçlu değil, eşin suçlu harcattırmasın o zaman
Eşim benim lafimdan çıkmayan bir adam değil. kendi doğruları ile hareket eder. nettir.

Eşim benim lafimdan çıkmayan bir adam değil. kendi doğruları ile hareket eder. nettir.

benimki de öyle. kısacası eşin suçlu yani o kendini kullandırıyosa diğerleri atlar zaten. ama şimdi gitmesen anneme gelmedi olacak, birde şöyle düşün torununu sevmek hakkı bence. 15 gün tatile gittiler diye hakkı bitmiş değil. benim kayınvalidem her gün görüyor yetmiyor. annemler her hafta taa başka şehirden geliyorlar oğlumu görmeye doyamıyorlar.

hayatım evlat olarak yapsın da yeğen olarak kardeş olarak dayı olarak da ileri gidiyor.
ben eşimle birlikte kendi ailemle pek plan program yapmam.
ben ve çocuklar kendi ailemle bir şeyler yaparız.
(daha çok annem ve kardeşlerim babam da her zaman olmaz zaten)

ailece yapılan aktiviteler eşimin ailesiyle kardeşleriyle olur genelde.
piknik-gezi tatil vs.

hesap,araba vs hep bizde..
gideriz alırız götürürüz, yedirir içiririz.
benim tek takıldığım şey..
keşke kendi ailemle de olsa. yani eşimle birlikte demek istiyorum.
kendi ailemle olduğunda maddi kısmı her zaman ben üstlenmem.
abim de üstlenir.

takılmayın çok derim ben.
bunlar da bir nevi malın mülkün sadakası..

gözüm görmeyince daha katlanılır oluyor.
yok bana karıştırmaz sen karışma der.
bizimkiler de aynı sekılde
kv durumu bizden 10 kat iyi ama oğlu onun gözünde en zengin

kendisiğ sürekli ağlar durur, biz aylık 3000 tl ev kredisi öderiz sesimiz cıkmaz
bize gelince aman canım 3000 tl para mı der :)
ama eşimden ne götürse kar sayar

ben aynı durumu gecen hafta yasadım
eşim ilk defa bensiz ailesine gitti ve ben gitmedim.
her aksam mangal yapmıslar , her aksam 7-8 kişi dısarı cıktılar
ben eminim ki hepsinde ihale eşime kalmıstır
gözüm görmesin naparsa yapsın dedim :D GİTMEDİM

ben eşimle birlikte kendi ailemle pek plan program yapmam.
ben ve çocuklar kendi ailemle bir şeyler yaparız.
(daha çok annem ve kardeşlerim babam da her zaman olmaz zaten)

ailece yapılan aktiviteler eşimin ailesiyle kardeşleriyle olur genelde.
piknik-gezi tatil vs.

hesap,araba vs hep bizde..
gideriz alırız götürürüz, yedirir içiririz.
benim tek takıldığım şey..
keşke kendi ailemle de olsa. yani eşimle birlikte demek istiyorum.
kendi ailemle olduğunda maddi kısmı her zaman ben üstlenmem.
abim de üstlenir.

takılmayın çok derim ben.
bunlar da bir nevi malın mülkün sadakası..
Canım annesine karışmıyorum takilmiyorum ama teyzesi dayısı ve yegenine takılıyorum. ben onların yanında çocuğuma Hayır herşey istenmez derken onlar harcamaya devam ediyor. e haliyle kızıyor insan.

benimki de öyle. kısacası eşin suçlu yani o kendini kullandırıyosa diğerleri atlar zaten. ama şimdi gitmesen anneme gelmedi olacak, birde şöyle düşün torununu sevmek hakkı bence. 15 gün tatile gittiler diye hakkı bitmiş değil. benim kayınvalidem her gün görüyor yetmiyor. annemler her hafta taa başka şehirden geliyorlar oğlumu görmeye doyamıyorlar.
hepsinde haklısın da anneme gelmedi diyemez. Çünkü o bayramlarda bile babama gelmez. hiç gitmez. bizde yillarca kabullendik. bana da hak doğuyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X