peki o harcanan paralar? hepsinin durumu iyi ama bir eşime yaslaniyorlar. sinir oluyorumEşinizi şaşırtın ve gidin...
Siz yokken harcanmayacak mı?öylesi daha kötü,siz varken çekinirler belki..peki o harcanan paralar? hepsinin durumu iyi ama bir eşime yaslaniyorlar. sinir oluyorum
gözüm görmeyince daha katlanılır oluyor.Siz yokken harcanmayacak mı?öylesi daha kötü,siz varken çekinirler belki..
çoğunluk maddi. kemiriyorlar mübarek. sadece anne olsa iyi. teyze dayı yegenler. hele bir üniversiteli görümcemin oğlu beter. dayicim şuraya gidelim dayicim beni şuraya götür. Babası da hiç görünmez ortalıkta.Bilemedim, sadece maddi mi çekinceniz?
çoğunluk maddi. kemiriyorlar mübarek. sadece anne olsa iyi. teyze dayı yegenler. hele bir üniversiteli görümcemin oğlu beter. dayicim şuraya gidelim dayicim beni şuraya götür. Babası da hiç görünmez ortalıkta.
budur2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .
Pardon da eşiniz ve siz misafirsiniz bence eşinize bu durumu anlatın, bir daha hesabı size kitlerlerse gitmezsiniz. Onların sizi ağırlaması lazım, bi bahane uydurup arabasız gidin ay hiç tahammül edemem böyle şeylereArkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .
hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.
Ben olsam gitmezdimArkadağlar kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Ne o beni ne ben onu pek sevmeyiz. Eşim 2 günlük gideyim annemi göreceğim özledim dedi. gidecekti. Şimdi de diyor ki 1 hafta beraber gidelim. çocuğu da görsün dedi. Halbuki 3 4 hafta önce 15 gün babannesi ile tatile gitmişti oğlum. Şimdi soracağım şu ki
1) hepberaber gideceğiz biraz sıcak ortam yapıp rahatlayacagiz .Ancak kalabalık teyzeler ve gorumcem sürekli kebap vs dolaştırıp hesabı eşime kitleyecek. araba hazır gelmişken gezecekler masrafları eşime. zira annesine kiyamaz hiç ödetmez eşim.
2) ben gitmeyip çocuğu da gondermeyeceğim .
hangisi doğru olur sizce? doğru karar vermeye çalışıyorum da.
Esim hesabini bilmez, benden boyle bir istegi olduysa bu sefer olsun ama sirf sen istiyorsun diye derim ve giderim cunku o para orada gitmese baska sekilde yine gidecek....Aslinda her halukarda gidecek bir paranin artik hesabini tutmuyorum şahsen...peki o harcanan paralar? hepsinin durumu iyi ama bir eşime yaslaniyorlar. sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?