Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

Böyle gelinler bana iyi ki oğlum yok dedirtiyor:işsiz:

Yani ne yapsam da kaynanaya gıcık olsam diye özel bir çaba mi sarf ediyorsunuz nedir.Bunun başka bir açıklaması olamaz.

Yakalandım mı ne :KK70::KK70::KK70: hep Burcunun yüzünden sabahtan beri gelmedi kendimi buraya attım :KK70:
bdv bnm için sonsuza dek bitmişti oysa ki ne yorum yaparım ne konu acarım diyodum seni görünce dyanamadım :D

ve konu sahibi ben gelinlik giymek isteyen kv ler gördüm bilezik cok masum geldi gözüme takılmayın :KK51:

bdv bnm için sonsuza dek bitmişti oysa ki ne yorum yaparım ne konu acarım diyodum seni görünce dyanamadım :KK70:

ve konu sahibi ben gelinlik giymek isteyen kv ler gördüm bilezik cok masum geldi gözüme takılmayın :KK51:
Yok artık :mad:
Allahım sen beni o kaynanalardan etme

Allah başka dert vermesin bacım. 3. kişi ağzından yazmışsın ama ben 1. kişiye yönelik yazıyorum sonra "Konu ben değilim:))" falan deme. Kayınvalidenin taktığı bilezik modeline kadar incelemek falan, hayat senin için böyle çok zor olmuyor mu? Bir sonraki konu "Kayınvalidem benimle aynı çay takımını almış, kullanmalı mıyım" olmaz inşallah.

aaamaaaaan altını bulmuşta istiyorsa aynı altından 10 tane aldın altına da taksın küçük şeyler bunlar

Geçenlerde de biri görümcesinin altınlarına takmıştı kafayı. Gelinler istiyor ki çocuk çoluk tüm aile bunlara çalışsın varlarını yoklarını bunlara taksınlar iliğini kemiğini sömürtsünler.

Back
X