- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Neden takmasın ki? Hepsi birbirine benzeyen şeyler sonuçta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşündüm. Ondaki değeri farklı olur bendeki farklı olur sonuçta.
Ben şahsen kolundaki bileziği bile farketmezdim, değil birde desenini inceleyip bana takılanların aynısı diye hayıflanacağım.Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Hiç tuhaf gelmedi olabilir yani. Annemde kızları ve gelinlerine aynı kolyeden yaptırıyo. Aa görümcemde varmş diye tuhaf karşılamadı gelinimiz. Yani başka olaylarınız var galiba. Siz yanlış değerlendrdiğinizd göreHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Derdini seveyim yaHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
ben de ben deDerdini seveyim ya![]()
Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Ne var bunda, heves etmiş almış derim.Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Kayınvalidenin kolundaki diğer bilezikler düğünde gelinin koluna takılacak demekki. Kimisi kasada bankada birikim yapar kadın kolunda biriktirmiş, oluversin. Hem şimdi bilezik mi takıyoruz biz eskidenmiş o benimkiler 10 sene kasa bekledi sonra götürdüm altın hesabına oğlanın altınlarıyla hepsini büyük oğlanın hesabına attım. Herkes ihtiyacı doğrultusunda kullanır ev alır katkı, araba alır katkı olur kaynananın kolundakiler de gelir geline merak etmeyin.Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?