• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

Kişiye özel tasarım sanki.
Aynı bilezikten takan 10 kadın görürsün her gün.
Neyi mesele yapsam tribindesin

Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Ben şahsen kolundaki bileziği bile farketmezdim, değil birde desenini inceleyip bana takılanların aynısı diye hayıflanacağım.
Takılan takı hediyedir gönülden geçen alınır, aynı bilezik sende de var diye birde tepki mi verecekmiş gelin hanım, yok artık.

Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Hiç tuhaf gelmedi olabilir yani. Annemde kızları ve gelinlerine aynı kolyeden yaptırıyo. Aa görümcemde varmş diye tuhaf karşılamadı gelinimiz. Yani başka olaylarınız var galiba. Siz yanlış değerlendrdiğinizd göre

Ya başka bir bilezik olsa, kendi nasıl iyisini takıyor bana taktığına bak dersin.. Bilezik takılmış, modeli kalmış.. Belki birikim amaçlı, ilerde gelinlerine takmak için zamanında aldı koydu.. Gün gelince de kolundan 2 sini çıkardı taktı.. Ne önemi var?
Valla şimdi bilezik modeline takılı kalındıysa, yol yakınken dönün..

Taksın ne var... Takınca ne oluyor şimdiden bu tarz şeylere takılıp hır gür çıkarmak için bahane aramak sonrada kayınvalidemle anlaşamıyoruz diye sitemlere başlamak yakındır... :işsiz:

Kv yine iyiymiş, benim annemde benimkinin gitmiş taşlısını almış :olamaz:

Dedim başka model mi yok :KK48: neyse ki annem bol bol taktı da hevesini aldı, benimki zaten yatırımlıktı.

Oo aynısından bana da almış iyi olmuş der geçerdim. Bunlar yatırımlık eşyalar yahu, ne kafanıza takıyorsunuz, illa ben severim kullanırım derseniz sonra bozdurup sevdiğinizi alırsınız.

Takar ne var bunda ikimizde şıkır şıkıriz derdim kv takilirdim....

Taksın taksında modeli kalsın boşversene nasılsa hepsi gidiyor :KK54:

Gelini düşündüm de gözümde ağır vasıfsızlığıyla doğru orantılı şımarık biri canlandı.

Hey damat tarafı! Yüz vermeyin şunlara...

Bence bir sakıncası uok. Kadın beğenmiş bı sana bı kendine almış. Kendine daha güzel sana daha kotu alabilirdip

Kayınvalidenin kolundaki diğer bilezikler düğünde gelinin koluna takılacak demekki. Kimisi kasada bankada birikim yapar kadın kolunda biriktirmiş, oluversin. Hem şimdi bilezik mi takıyoruz biz eskidenmiş o benimkiler 10 sene kasa bekledi sonra götürdüm altın hesabına oğlanın altınlarıyla hepsini büyük oğlanın hesabına attım. Herkes ihtiyacı doğrultusunda kullanır ev alır katkı, araba alır katkı olur kaynananın kolundakiler de gelir geline merak etmeyin.

Back
X