- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Saçını başını yolardım şahsen. Böylelikle ailesi benim ne kadar sorunlu ve takıntılı bir insan olduğumu görür de vazgeçerdi.

İronik demiş birde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçını başını yolardım şahsen. Böylelikle ailesi benim ne kadar sorunlu ve takıntılı bir insan olduğumu görür de vazgeçerdi.
Ne sakıncası varHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Genelde boyledir cunku ☺ 5 yapildiysa 2 si nisanda takilir kalan dugunde. Benimki takamamisti kollarim kucuk malesef yoksa takardi eminim ☺Benim kv'de takmışbenim bilezikleri
Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Önemli olan modeli değil de sayısı bence. Benimkiler onunkilerden az olacaksa nişan bozmaya kadar gider bu işHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Kıskandığıni düşünürdüm kesinlikle demek ki daha çok şey alacak yapacak gelinde gördükçeHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Sonuçta özel tasarım bir şey değil. Altı üstü kuyumcudan herkesin alabileceği satılan bilezikKv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
+1Yahu hepsi sarı halkalar işte :) nelere dikkat ediyorsunuz pes vallahi.