KV gerçek yüzünü gösterme çabalarım

Yaptım onu da. Onları da söyledim. Esim benim param karışma dedikten ve annem benim yanımda sen benim yanimda olmadın hiç dedikten sonra. Bundan sonra o zaman bu evin herşeyimi karsiliyorsun ben farzetki çalışmıyorum dedim. İki aydır da karışmıyorum. Altından kalkmayinca bu kadar borca bir daha girmem diyor.
Benim param karışma öyle mi aynen devam edin vermeyin para ev hanımı say beni diyin zorlamazsa senin paranla geçinip kendi param dediği parayla anasına harcamaya devam eder

Erkeğe anası kötülenir mi hiç ? Benim KV evinde ne bozulsa özellikle eşimin yanında söyler ki alsın diye. Bir konuda eşim onu uyarsa hiç kendini savunmaz hemen cahilim işte bilemedim deyip vicdan yaptırır bir de. Eşime göre annesi sadece bizim mutlu olmamızı ister, asla bir şeyde gözü yoktur . Ama alttan alta verdiği mesajlarla evde evdeki eksiği gediği tamamlatıyor. Bir şey desem ben fesat olurum anası melek

Oda bir meziyet istiyor. Onun yaptığını yapabilsek bu durumda olmazdım zaten.
Meziyet dediğin akıllı davranmakmis.Kv bana resmen sevgili gibi mesajlar atar prensesler kızımlar bal börekler havalarda ucusurdu.Tarzim degil ya ben oyle cevap veremezdim canim cicim anne bu kadar.Kv ile yanyana gelince esim yoksa aa o msjlari atan kadin o değildi sanki.Sonra sonraa anladim mesajları esimin okuduğunu bildiği icin atiomus.Ogluna show yapiomus esim bir yere kadar yedi sonra ben onlari birbirlerine hediye edip gittim.Artik ne olduysa esim az da olsa bir seyleri anladı.Icimi rahatlatan bazı hareketlerine esimin de şahit olması ama tabi anne atılmaz.Ama benim mesafe koymama anlayış gösterdi

Tam cadı tam şeytan tam sabir sınama konusu ya
Ben olsam güler kahkahayı basar oh valla aldım oğlunu çaldım benim oldu hergun bana sarılıp uyuyor sen de artık umudunu ister kes ister devam et kiskanmaya derim
Diyemiyorsun canım. Korkarım daha kötülük yapar ddiye. Bazı şeyleri ufak ufak derim ben çok içimde tutamam. Ama kıskandırmak istemem asla. Hatta o kadar ki eşime dedim canım annen kiskanmasin beni onun yanında öpme dedim. Sarılma dedim. Sonra ne oldu biliyor musun annesini kıskanan ben oldum. Eşim senin yanında kıskanma diye dikkat ediyirum dedi. Ben ilk başta tanımıyordum KV üzülmesin diye esime yaklasnadim yanına. Ama konu nerden nereye nasıl geldi bende anlamadım. Yüce Rabbimden tek dileğim Allah herkesin gönlüne göre versin. İçinde ki neyse dışarı cikartsin bir gün insallah.

Meziyet dediğin akıllı davranmakmis.Kv bana resmen sevgili gibi mesajlar atar prensesler kızımlar bal börekler havalarda ucusurdu.Tarzim degil ya ben oyle cevap veremezdim canim cicim anne bu kadar.Kv ile yanyana gelince esim yoksa aa o msjlari atan kadin o değildi sanki.Sonra sonraa anladim mesajları esimin okuduğunu bildiği icin atiomus.Ogluna show yapiomus esim bir yere kadar yedi sonra ben onlari birbirlerine hediye edip gittim.Artik ne olduysa esim az da olsa bir seyleri anladı.Icimi rahatlatan bazı hareketlerine esimin de şahit olması ama tabi anne atılmaz.Ama benim mesafe koymama anlayış gösterdi
Benimki çok profesyonel ilerliyor düşünce hiç açık vermiyecekmis gibi. Versede eşim onu asla dile getirmez. Bana sanmıyorum evet sen haklısın diyeceğini.

35 yaşındaki adamla annesi banyoya girecek kadar çocuk anne ilişkisini kesemediyse çok zorlama derim..velevki çokta problem yoksa da önce kendi yerini iyice oturt sonra işle eşini ,senin annen şeytandır dan başlarsan direk elenirsin bir süre annesinin yaptığı iyi şeyleri söyleyeceksin adam annnemi seviyor ne güzel övüyor diye dusunucek tabiki o sirada kvalide seni yerlere gömecek eşin karım annem için iyi şeyler söylerken annem hep kötü şeyler söylüyor demek ki çokta iyi kalpli değilmiş yavaş yavaş sirayet ederken arada yaptığı kötü şeyleri söylemeye başlayacaksın önceden sürekli övdugun için söylediğin kötü huylarinin doğru olabileceğine inanacak kocan bu yaklaşık bir kaç yıl sürüyor ama tam zafer asla saglanamiyor..yazdıklarımı okudumda tövbeler olsun büyü tarifi verir gibi anlatmisim:))))
Ahahahahhaha 🤣🤣🤣

Evet ilişkisi iyi değil. Aynı evde yaşıyorlar ama iyi değiller. Bunun da farkındayım hatta dedim de beni kuma olarak almış annen diye. Bazı şeylerin üstüne. Çünkü kadın açık açık ben kıskanıyorum dedi. KV bana diyorki yeğeni var eşimin ya Ali de dayisini çok özlemiş yengem aldı götürdü dayımı geri de getirmiyor ne zman geri getirecek Denis güya. Onu da bana söyledi. Bende dedim anne ben eş durumundan geldim buraya farkındasın demi. Birde o çocuk bunu söylemez yanında ne konuşuluyorsa onu söyler dedim. Bir daha gelmedi öyle
Güya yeğenin diliyle kadın düşündüklerini söylemiş resmen😁 Tam bir sinsirella.
Böyle bir aileyle uğraşmak da zor. Allah kolaylık versin. İnşallah çaba gösterdiğine değer.

Sende benim gibi dümdüz içinden geleni söylüyorsun ama millet binbir hesap peşinde yaaa aaah aaah...Seni o kadar iyi anlıyorum ki diyorum ya iyi niyetini kaybetme elbet sen kazanırsın...

Biraz siyasetli olun sizde

Kadin bildiğin şeytan her taktik var pislik

Ben olsam maaşımı asla eve vermezdim kocana evi geçindir ihtiyaçlarımızı karşıla paran artarsa annene hediye al dersin verme evin giderlerine para falan sen çalışıp eve harcıyorsun o anasına iphone mu alacak onların kredilerini mi ödeyecek çift maaş sa çift maaş seni de anan baban okuttu sende anana babana yolla o zaman o ne demekmiş dogurduysa okutacak da bakacak da büyütecek de sonradan başa kakılacak para istenecek şey mi bu
Eşim bana ayda 500 TL ailem için para biriktirlelim dedi. Ben sen cekirden ailen için biriktirebiliyormusun dedim. Bizimde çocuğumuz olacak Allah nasipl ederse bir gün dedim. KV zamanında sıkıntı çekmiş bunu da çok güzel öğretmiş çocuklara. Eşim de sürekli annem çok çekti, çok mağdur deyip duruyor.kv sürekli milletin karnını diyurmaktan ona buna yedirmekten kendine hiç bakmamış.( Aynı şeyi de benden bekliyor galiba ) Dedim o zaman kendi ailen için ne kadar atıyorsan benim içinde ve benim ailem içinde atacaksın o kadar köşeye. Benim de babam emekli annem ev hanımı dedim. Onlar istemiyor diye durumlari çok iyi anlamina gelmiyor dedim. Onlarda çok sıkıntı çekti. Annem sütü olmamis komusunun veridgi pirinç unu suyla doğurmuş karnimi dedim. Elektrik yokmuş sokak lambasinda oturmuşlar dedim. Onlarda beni okuttular dedim. Bende çok üzülüyorum anneme bu yaştan sonra babam annem gidip milletin bahçesinde yovmeyecelik yapıyor dedim. Bir daha teklif gelmedi

Benimki çok profesyonel ilerliyor düşünce hiç açık vermiyecekmis gibi. Versede eşim onu asla dile getirmez. Bana sanmıyorum evet sen haklısın diyeceğini.
En fazla "bunları söylemek zorunda mısın" yada " ben ne yapabilirim"der🙄

Bu kadar umutsuzsun madem dediğim gibi uğraşma ilgilenme o kadını daha fazla mutlu etme.Kendinle ilgilen esin endiselensin

Belki yazilmis olabilir diger yorumlarda , hepsini okumadim yorumlarin . Kv deniz paranizdan pulunuzdan bahsettiği an , anneniz deseydi ki " x hanim bizi ilgilendirmez herkesin kesesi ayrı , dugun takıları ayri , sizden gelip borç para mi istediler ,yooo , şükür kendi hallerinde kavruluyor yavrular " o zaman agzini kapatirdi kv deniz
Simdi anneniz yok o bahcenin parası ,yok bu kardesin parası diye deştikçe kv deniz rahatsiz olmuş bunu da esinize başka türlü anlatmış ne yazik ki. Ayrıca para konuları es ler dışında kimseye anlatilmamali anneler dahi olsa benim fikrim, anneler bize sorarlar bugunumuze şükür der geceriz esimle , ne borcumuzu bilerler ne alacagimizi

Sizin tek hatanız annesinin şeytan, sinsi vs olduğunu söylemeniz. Rahatsızlıklarınızı yine dile getirin eşinize söyleyin, böyle böyle yapıyor diye sinirlenin üzülün ama yok senin annen şeytan yok sinsi yok kötü kadın vs buralara sakın sakın girmeyin. Oralara girdiğiniz an işin içinden asla çıkamazsınız. Kimse annesinin kötü olduğunu kabul edemez ama yaptığı yanlışları görebilir... Yine yanlışlarını gösterin kv nin ama dediğim gibi sinsi vs demeyin. Siz fazla ileri gitmişsiniz, bu durumda aleyhinize işlemeye başlamış yavaş yavaş.. dikkatli olun.

bu profilde birini kendi aileniz gelirken niye evinize davet ettiniz? üstelik bir de kendi ailenize getirtip götürtmüşsünüz.
Heh işte sorun orada başlıyor. Bu forumda çok böylesi. Hem kv den şikayet ediyorlar hem de işlerini görüp hizmette kusur etmiyorlar. Öyle bir kadın kim ki benim ailem onu getirecek

Peki bir şey soracağım. Ben işte annen Duygu sömürüsü yaparak sizi kullanılıyor sonra da niye yaptın oğlum diyor dedim ya. Orda ben şey de dedim canım al elbette annane hediye alacağız ama bunu bu şekilde değil çünkü kendince bu şekilde alışmış her istediğini bu şekilde yaptırmış bir kadına. Evet yaptıklarım ise yarıyor bak nasıl aldırdım duygusunu vermek istemiyorum. Seni kullandığını hissetmesini istemiyorum. Almak istiyorsan annane hediye birlikte karar verelim sen annenin bu laflarıdan sonra alma. Dedim. Annen sadace ben dusunceliyim imajı yaratmaya çalışıyor çünkü hiçbir anne dedim çocuğun düğün borcu varken bu kadar talepkar olmaz dedim. ( Bak biz evlendik KV oğlum bana ev yaptıracak, oğlum beni özel hastaneye götürüp on bin TL masraf yapacak, 15 yıldır duran hiç bakılmamis bahçe var oğlum.bahceye bakacak dedi, eşim de bunların yanında annesine yatak odası takımı, kardeşini dershaneye gönderip yegenlerinin eğitim masrafını karsilayacakmis) biz iki memuruz ilk evlendim bana bunlarla geldiler. Sonra KV bitmeyen nazlari duygu sömürüleri. Kadın ağzini açıp sizin ne borcunuz var diyor. Çift maaş alıyorsunuz diyor. Tek tek eşimin gelirini soruyor hatta alacağı zama kadar hesaplayip AA öbür ay şu kAdar maaş alacak oğlum diyor. Bende bütün bunlar dedim ki eşime çok düşünen anne bunları söylemez ve yapmaz dedim. Ben oğlumu okuttum deyip duruyor dedim. Ben kendi yuvamı kendi gelecegimi düşünmek zorundayım dedim. Annen işçi emeklisi evde kardeşlerin var baban var dedim. Herkes hesapsız kitapsız gitmiş borç yapmış ben mi ödeyecegim dedim. Ben mi oblarin geçimini üstleneceğim. Kusura bakma dedim ben neden kısıyorum dedim. Bende bilirim gezmesini yemesini her ay alsiveris yapmasını sürekli marka şeyler almasını. Ama yapmıyorum evet yaosam da sen birşey demezsin. Ama dedim ben geleceğimi düşünüyorum. Annen gibi paramız yok boecumuz var deyip deyip seni her gün dışarda yemek yemeğe götürsem gezmeleri gitsek dedim bir iki yaparsın sonra ya canım borcumuz var yetr bu kadar biraz duralım dersin dedim. Peki neden annen böyle yapınca görmüyorsun dedim. Mesela bunları soylemem yanlış mı . Söylerken nasıl dile getirmeliyim
Merakımı hoş görün ama eşiniz ve ailesi nereli en en ennn sevmediğim şeydir bir evin gelir gider durumunun bu kadar aleni olması.

Bende hiç anlamıyorum biliyor musun. Neden KV bunları yapar. Bunları yaparken çocukların mutluluğuna gölge dusecegini bile bile. Hani onları çok severler ya hani onlara kıyamaz ya. Nasıl yuvalarında onların huzursuz olmasından haz ederler. Hiç anlamıyorum. Oğlunu evlendirmek için can atıp sonra oğlumu aldın götürdün derler mesela. Ben gecimimdeyim. Evim isim aşım uğraşıyorum bu şeylere girmek istemedikce içine çekiliyorsun. Ben hep senin gibi anlamazdim ne gerek var böyle seylere ya insanlar neden anlasamasin derdim konuştukça. Ama öyle de olmuyormuş.

Ben de gelinim. Çoğu şeyi duymamak, görmemek lazım. Kimse annesi kötülensin istemez haklı veya haksız olduğuna bakmaksızın. Eğer konuyu kayınvalideniz açsaydı bunları yazabilirdim ama konuyu açan siz olduğunuz için haliyle sizin üzerinizden yorum yapmak durumundayım

Beraber banyoya girme kısmından sonrasını okumadım.
Yuh artık.
Bu kadın psikolojik olarak hasta.
Oğluna aşırı düşkün ve sizi kıskanıyor.
Anormal ama eşini ikna edemezsin.
Hatta kötü olan sen olursun.

Neden mi bu çaba içerisine girdim. Çünkü bir yılı aşkındır eşim annesinin yaptığı herşey de onu savunması,yalancı ve cin gibi kadına annem çok saf ve cahil demesi üstüne de beni kötülemesi ve seni yanlış tanımışım demesi bende artık takıntı haline geldi. Kısaca kayınvalidemi anlatıyım diyeceğim ama çok kısa olamayacak malasef.
Kocası anlaşamayan ve eşimi en büyük oğlan olduğu için evin reisi hatta kendi kocası olarak bile görmek isteyen bir kadın. Bunu nasıl mı diyebiliyorum çünkü eşim 35 yaşında ve annesi bana, siz evlenene kadar biz oğlumla herşeyi yapardık. Banyoya bile birlikte girerdik dedik. Enses bir ilişki yok elbette ama bunun bana söylenmesi ve yapılması yanlış bana göre.
İkinci konu maddi olarak inanılmaz beklentileri vardı biz çift maasliyiz diye. Ancak önünü kestim. Ondan dolayı beni çok sevmez. Kendisi emekli evde iki kaynım var çalışma yaşında kb var bazen çalışır bazen çalışmaz ona rağmen gecinemiyorlar birde bizden bekliyor. Ve biz bir yıl olmuş evleneli düğün kredisi araba kredisi ödüyoruz. Ama buna bile inanmayıp ben tutumlu olduğum için bizim hep paramız var ve ona yapmak zorundaiidiye bakıyor. Çünkü o oğlunu okutmus.
Diğer konu da çok yalan söylüyor. Ve duygu sömürüsü yapıyor inanılmaz derece.
Böyle olması beni ilgilendirmiyor aslında ama işin içine eşim girince ona yalan söyleyip Duygu sömürüsü yaparak ve yüzüne karşı pohpohlayip arkasindan konuşunca onu salak gibi parmağında oynataya çalıştıkça sinirleniyorum. Mesela bir ara yanımıza geldi o başka şehirde. Biz yeni evli olmamıza rağmen. Eşim geldikce işten benden önce koştu kapıyı açtı. Üç dört gün böyle deva etti. Sonra ben tesadüfen açtım esimi karşıladım optum. Direk ' ben ilk başta karsilayacaktim oğlumu sen niye opüyorsun dedi' bende bilerek artık öncelik benim anne yapacak birşey yok dedim. Bunun üzerine oğlum bana bakarak benim telefonum eski bana ipon telefon alalım dedi. Ben bilerek yaptığını bildiğim için hicbirsey söylemedin. Daha sonra eşime sordum annen benim rahatsız olduğumu bile bile bunu demesi hakkında ne düşünüyorsun. Cevap şu o bilerek yapmamıştır.
Geçenlerde benim ailemle biz izin alamayınca onlar gelmeye karar verdi. Bende ailemden rica ettim eşim mutlu olur annesini de getirin dedim. Neyse geldiler gittiler. Yolda giderken KV bunlar bu kadar para alıyor ne bitmez borçları varmış. Ne yapıyorlar bu paraları deyip durmuş. Düğüne de ben yaptım demis. ( Evine gelen misafirleri kendi ağırladığı için ben yaptım diyor) zaten oğlum kredi çekti kızınıza vermiş bütün parayi. Altınları da kızınıza verdim bozdursunlar borçlarını odesinler demis. Annemde bunun üzerine neden durup dururken altınları bozdursunlar. Yarın bir gün ev alırlarsa peşinat olur yoksa ev alamazlar öyle çok şükür ikisi de çalışıyor yavaş yavaş öderler demiş. Ve Krediyi fazla çektiler sizin bahçe borcunuz varmış onu ödemek için. Bir de senin diğer oğlan dükkan açarken ona da para vermişler . E ee kredi araba masrafı kira derken çocuklara ne kalacak Demiş. KV de demiş ki ben görüyorum resim atıyorlar masalarında yok yok maşallah herşey var ama para yok deyip duruyorlar demis. Sonra bunu gidip eşime oğlum karının annesi babası bunların borcu hiç bitmiyor bahçeye ve kardeşine verdiğin parayı söylüyor canım çok sıkıldı diye anlatmış. Şimdi böyle bir kadınla nasıl baş edecegimi hiç bilmiyorum. Çok uzun oldu farkindayim ama anlatmadığım daha çok şey var emin olun ki. Son zamanlarda eşimin gözünü açmaya çalıştıkça birbirimiziden soğumaya başladık. Ne olursa annem diyor evet annen ama bunları gör bil diyorum. Annen senin düşündüğün kadar saf değil hatta o kadar ileri gittim ki senin annen şeytan gibi kadın bile dedim. Çünkü öyle. Asla eşimin duymak istemediği şeyleri söylemez ya da naz yapa yapa söyler kırılmış mağdur olmuş gibi anlatır. Oğlunu elinde tutmak için sürekli pohpohlar. Eşimin gözünü nasıl açacağım.onu kendimden soğutmadan annesinin hatalarını nasıl söyleyeceğim.
Benm kocada böyleydi zamanla yüzlerini gördü boşver bacım daha yeni evlisin emin ol 3 yıla kadar eşin cok degişcek ... evliligin ilk yılları anne babadan ayrılamama hep onları el üstünde tutma cabası oluyo zamanla kalmıyo ama

Heh işte sorun orada başlıyor. Bu forumda çok böylesi. Hem kv den şikayet ediyorlar hem de işlerini görüp hizmette kusur etmiyorlar. Öyle bir kadın kim ki benim ailem onu getirecek
öküz altında buzağı aramak gibi olmasın ama konu sahibi kv gerçek yüzünü göstermek kendisini de kocasına iyi göstermek için davet etmiş olabilir gibi geldi bana.
benim kv böyle değil ama kendi ailem gelirken onu da getirin demem ne mana yani sonuçta kendi ailemle özel vakit geçirmek isterim kv olunca o huzuru bulamam yersiz bir hareket olmuş

Back
X