Peki bir şey soracağım. Ben işte annen Duygu sömürüsü yaparak sizi kullanılıyor sonra da niye yaptın oğlum diyor dedim ya. Orda ben şey de dedim canım al elbette annane hediye alacağız ama bunu bu şekilde değil çünkü kendince bu şekilde alışmış her istediğini bu şekilde yaptırmış bir kadına. Evet yaptıklarım ise yarıyor bak nasıl aldırdım duygusunu vermek istemiyorum. Seni kullandığını hissetmesini istemiyorum. Almak istiyorsan annane hediye birlikte karar verelim sen annenin bu laflarıdan sonra alma. Dedim. Annen sadace ben dusunceliyim imajı yaratmaya çalışıyor çünkü hiçbir anne dedim çocuğun düğün borcu varken bu kadar talepkar olmaz dedim. ( Bak biz evlendik KV oğlum bana ev yaptıracak, oğlum beni özel hastaneye götürüp on bin TL masraf yapacak, 15 yıldır duran hiç bakılmamis bahçe var oğlum.bahceye bakacak dedi, eşim de bunların yanında annesine yatak odası takımı, kardeşini dershaneye gönderip yegenlerinin eğitim masrafını karsilayacakmis) biz iki memuruz ilk evlendim bana bunlarla geldiler. Sonra KV bitmeyen nazlari duygu sömürüleri. Kadın ağzini açıp sizin ne borcunuz var diyor. Çift maaş alıyorsunuz diyor. Tek tek eşimin gelirini soruyor hatta alacağı zama kadar hesaplayip AA öbür ay şu kAdar maaş alacak oğlum diyor. Bende bütün bunlar dedim ki eşime çok düşünen anne bunları söylemez ve yapmaz dedim. Ben oğlumu okuttum deyip duruyor dedim. Ben kendi yuvamı kendi gelecegimi düşünmek zorundayım dedim. Annen işçi emeklisi evde kardeşlerin var baban var dedim. Herkes hesapsız kitapsız gitmiş borç yapmış ben mi ödeyecegim dedim. Ben mi oblarin geçimini üstleneceğim. Kusura bakma dedim ben neden kısıyorum dedim. Bende bilirim gezmesini yemesini her ay alsiveris yapmasını sürekli marka şeyler almasını. Ama yapmıyorum evet yaosam da sen birşey demezsin. Ama dedim ben geleceğimi düşünüyorum. Annen gibi paramız yok boecumuz var deyip deyip seni her gün dışarda yemek yemeğe götürsem gezmeleri gitsek dedim bir iki yaparsın sonra ya canım borcumuz var yetr bu kadar biraz duralım dersin dedim. Peki neden annen böyle yapınca görmüyorsun dedim. Mesela bunları soylemem yanlış mı . Söylerken nasıl dile getirmeliyim