Kv gitme saati

8 saat çatlar insan. :oha:eşin gelince yemek falan yiyomusunuz 1-2 saatte öyle geçer. yoksa hemen çıkıyomusunuz

Eşinin talebi normal değil
Eşin buna karısamaz
Ben kv deme senede bir kere giderim
hiç aramam da
eşim ne ara der ne gidelim der
sen de eşine baskı kur
annemlere git de haftada bir :)
canim oda ayri bir dert annemlerden cikmiyor :) bos vaktinde veya aksamlari caya yemege gidelim diyor

Şuan kv bana 10 dakikalik yurume mesafesinde. Buraya taşinali 6 ay oldu, sadece 1 kere yemeğe cagirdim. Onun disinda tek başıma gitmiyorum. Eşimle birlikte 3 haftada 1 yada ayda 1 gideriz.
3 senelik evliyim. Hicbir zaman her hafta kv yada benim aileme gitmedik. 8 senedir bikmadiniz mi her firsatta birbirinizin ailesine gitmeye.

Şuan kv bana 10 dakikalik yurume mesafesinde. Buraya taşinali 6 ay oldu, sadece 1 kere yemeğe cagirdim. Onun disinda tek başıma gitmiyorum. Eşimle birlikte 3 haftada 1 yada ayda 1 gideriz.
3 senelik evliyim. Hicbir zaman her hafta kv yada benim aileme gitmedik. 8 senedir bikmadiniz mi her firsatta birbirinizin ailesine gitmeye.
ben biktim sahsen kendi ailemede o kadar cok gitmek istemiyorum

8 yıldır her hafta kayinvalidenizle 8 saat masallah size valla.Insan yakın arkadaşıyla birlikte bile sıkılır o kadar saat. Niye boyle tam gun devlet memuru gibi illa 8 saat takıntısı? Sıkıldığınızı soyleseniz tepki verir mi?

8 yıldır her hafta kayinvalidenizle 8 saat masallah size valla.Insan yakın arkadaşıyla birlikte bile sıkılır o kadar saat. Niye boyle tam gun devlet memuru gibi illa 8 saat takıntısı? Sıkıldığınızı soyleseniz tepki verir mi?
esimin tepkisi haftada bir gidiyorsun ne olacak diyor kaynanaya oyle bisey soylemedim aynen esime diyorum 8 saat kalmak zorundayim ay sonu maastan kesilir diye :)

esimin tepkisi haftada bir gidiyorsun ne olacak diyor kaynanaya oyle bisey soylemedim aynen esime diyorum 8 saat kalmak zorundayim ay sonu maastan kesilir diye :)
Hani çok iyi anlaşsaniz bile zorunlu tutulunca insanı boğar o durum. Kademeli kademeli part-time dönüştürebilirsiniz umarım :KK51:

Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?

Eşinin isteği normal değil. Gitmeni isteyebilir ama saat belirlemek çok saçma birşey. İstediğim zaman giderim diyemiyor musun biraz sert çıkmalısın. Bu ne böyle o kadar saat ne yapacaksın ki kv ile? Ben eşim yokken görüşmüyorum bile kv ile. Sıkar hani beni içim şişiyo! O yüzden eşim olmadan gitmem kendisi de gelmez. 3 haftada 1 anca görüşüyorum.

İsler yetismez yahu saat 12 ye kadar. İsleri yetistiremiyorum de makina da camasir var de ne biliyim. Cok sacma esinizin cikis saatine yakin gibin esinizle beraber aksama kadar oturun. Bu teklifi sun bakalim bir de. Tek sıkılıyorum kadina da ayip oliyor komsusuna gidecek benim yuzumden gidemiyor falan de.

Back
X