Kv gitme saati

Bence eşin gelip seni alsın öyle gidin. Eşinde senin ailenin yanına böyle gidiyor mu? Şu gelin muhabbetleri çok sıkıcı.
Okul, iş, askeriye gibi belli bir saatte gitme zorunluluğunuz yok bence. Ben olsam konuşurum ve rahatsızlığımı dile getiririm. Ayrıca bu kadar ultimatoma ters tepki verir inat ederim hiç gitmem.

Bence eşin gelip seni alsın öyle gidin. Eşinde senin ailenin yanına böyle gidiyor mu? Şu gelin muhabbetleri çok sıkıcı.
Okul, iş, askeriye gibi belli bir saatte gitme zorunluluğunuz yok bence. Ben olsam konuşurum ve rahatsızlığımı dile getiririm. Ayrıca bu kadar ultimatoma ters tepki verir inat ederim hiç gitmem.
benim ailemede oyle canim bu saat oldu yeni geldik annemden haftada 2-3 kez gidiyoruz anneme esim istiyor

Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
Çok saçma senin düşüncenin aklın yok mu kocan istiyor diye gidiyorsun canın istemiyorsa gitme suratı da düşerse düşsün herkesin her dediği oluyor mu hayatta.

Sen cocuk musun yapacağın işleri sana saatiyle bildiriyor.Ben ne zaman, saat kaçta gitmek istersem o zaman giderim diyemiyor musun ? Hatır gönülle çekilecek dert değil bu...O,anasıyla kendini düşunsun,senin ne hissettiğinin ne istediğinin bir önemi yok demekki.
Gerçi 8 yıldır itiraz etmemissin,bundan sonrası zor.Dua ette sabah ezaniyla git demesin :işsiz:

Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
Sizde onu kendi ailenize gönderin. Çarşıda isim var gelicem beni bekle deyin bakalım sizsiz kalsın sizin ailenizde de görsün zoraki nasıl oluyormuş

Niye olcak gidip ögle yemeklerini hazirlaman ve yardim etmen icindir. Kaynanan demistir erken yolla diye

bence abartmıyorsun eşinin ve kaynanın isteği anormal, eşinle git dön bence, eşinle gidince de yemeğe yardım edebilirsin sonuçta, tabii ekstra bi temizlik vs istekleri varsa bilemicem

Arkadas nedir bu erkek boyundurlugunu kabul etme. Hadi kimse gonullu kv falan gitmiyorda. Saat tutmak nedir. O eşini biraz korkuturmusun naparsin azcik sende dişini göster ailene anlat onlar konussun

Ailene hafta da 2 3 kez gidiyorsan kayınvalidene gittiğin saatin hesabını da yapma bence. Anladığım kadarıyla eşin ailen konusunda seninle pazarlığa girişmiyor. E 1 saat erken git deme hakkı da olsun bi zahmet.

sabah ise giderken birakiyor oglen yemege bazen geliyor aksamda is cikisi yemek cay dan sonra geliyoruz
şükür et en azından kvye sabahtan götürmüyo :KK45:kendi ailende olsa buda sıkıcı bide haftanın 2-3 günü. senin şikayetin kv ile ilgili olduğuna göre, bu durumdan memnunmusun. siz birbirinize ne zaman vakit ayırıyosunuz. bence bu konuları düzgünce konuşup orta yol bulmalısınız

Bir insan neden başka bir insanı zorla annesinin evine gönderir biri bana açıklayabilir mi? Neden yahu? Bir de kayınvalide bütün gün evde mi? Ne yapıyor sabahtan akşama kadar ay ben daraldım az dışarı çıkart bari kadını madem gidiyorsun.

Back
X