Kv gitme saati

Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
erken gitmenizi istemesi büyük ihtimalle öğle yemeğini beraber hazırlaman ve onlarla beraber yemen için olabilir yoksa aklıma başka bişey gelmedi

Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
Çok saçma aynı görev gibi sanki ise gidiyosunuz saati gecmicek gerçekten çok garip belki kvdniz
Laf ediyor ne bileyim hiç anlam veremedim yani

Esiniz size bir saatin lafını mi yapıyor, pes. O saatte gitmek Allah in emri olmasa gerek. Benim eşim benden her hafta böyle bir beklentiye girseydi, cevabım ağır olurdu. Kayinvalidemle aramızda yarım saat var. Buna ragmen birkaç ayda bir gidiyoruz. Bana bazen bu bile zor geliyor. İşiniz çok zor.

Ne değişik bir düşünce ... ne alaka yani. Siz oraya gidince ne oluyor ki? Eşim bana annemi aramıyorsun dedi ama ben haftada 1 kere arıyor hal hatır soruyordum. Sırf böyle dediği için annesini 1.5 senedir hiç aramıyorum. Zorla bi şey yaptırmak çok saçma bir düşünce. İnsanın yapası varsa da yapası kaçıyor .. Allah sabır versin

Eşinizin acil psikolojik destek alması gerekiyor. Siz de neden kabul ediyorsunuz böyle saçma bir şeyi anlam veremedim ?

Soran oldumu bilmiyorum ama,eşiniz sizin ailenizle böyle kurallı kanunlu mu görüşüyor?

evet canim aileme de gitmek istiyor hemde benden cok
O seviyor demekki sıkı fıkı olmayı,ama siz sevmeyebilirsiniz.Bende sevmem.Gereken zamanda ve zeminde gerektiği kadar...
Eşinizi siz zorlamıyorsunuz sonuçta ailenizle sık görüşmesi için.Emrivakiyi kabul etmeyin,bu gittikçe ağır gelmeye başlar,eşiniz sizi birbirinize sevdireceğim derken daha çok gıcık edecek gitgide...

Çok güzel
iyi de eşin yokken sen niye gidesin ki

hadi diyelim eşin 5 te geliyor sen 4 te gider sofraya yardım edersin de

gün boyu kv ile başbaşa ne yapıyorsun

çözüm bu aşamadan sonra zor olabilir ama askeriye mi burası

şu işim çıktı makinaya çamaşır attım onu astım vs vs diye saatleri düzenli olmaktan çıkarın

yani gerekirse sıkın dişinizi iki sefer sabahtan gidin kahvaltıya da geldim deyin

bir sonrakinde karnım ağrıdı gelemedim deyip geç gidin

bir başkasına bankadaki işiniz uzasın 3 olsun saat vs vs

hiç bir sorunumuz yok.çok iyiyiz.2 senelik evliler,8- 9 kere ancak gitmişimdir evlerine.o da çağırılınca.zaten çalışıyorlar.hafta sonları,geziyorlar.nereye gideyim.sanırım benim yapımda da yok.öyle gideyim,misafirlik edeyim.ikram bekleyeyim.

fırsatım varsa,dışarıda dolaşmayı tercih ederim.alırım sırt çantamı,gezerim.açık havada çayımı içip,yemeğimi yerim.isteyen bana katılır. teklif ederim,ısrar etmem.

3 hafta oldu,yeni evlerine taşındılar(bana 10 dakika yürüyerek).gelinim için,yeni, bir muhit.oğlumun hafta sonu işi çıktı,istersen,annemle dolaş dedi,eski mahallesine,ablalarına gitti.kendisi bilir dedim.çıktım tek başıma,vapurla karşıya geçtim,gezdim ,dolaştım,geldim.yalnızken daha keyif alıyorum.

@_MAJESTE_

Vallahi inannamıyorum . Gelininiz ne şanslıymış mumla aransa bulunmaz sizin gibisi.

O seviyor demekki sıkı fıkı olmayı,ama siz sevmeyebilirsiniz.Bende sevmem.Gereken zamanda ve zeminde gerektiği kadar...
Eşinizi siz zorlamıyorsunuz sonuçta ailenizle sık görüşmesi için.Emrivakiyi kabul etmeyin,bu gittikçe ağır gelmeye başlar,eşiniz sizi birbirinize sevdireceğim derken daha çok gıcık edecek gitgide...
aynen oyle canim kendi ailem icinde gecerli bu durum

Back
X