benim ailemede oyle canim bu saat oldu yeni geldik annemden haftada 2-3 kez gidiyoruz anneme esim istiyorBence eşin gelip seni alsın öyle gidin. Eşinde senin ailenin yanına böyle gidiyor mu? Şu gelin muhabbetleri çok sıkıcı.
Okul, iş, askeriye gibi belli bir saatte gitme zorunluluğunuz yok bence. Ben olsam konuşurum ve rahatsızlığımı dile getiririm. Ayrıca bu kadar ultimatoma ters tepki verir inat ederim hiç gitmem.
Çok saçma senin düşüncenin aklın yok mu kocan istiyor diye gidiyorsun canın istemiyorsa gitme suratı da düşerse düşsün herkesin her dediği oluyor mu hayatta.Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
onu yapiyordum da ariyor gittin mi diyeGeç git 12 de gittim de
Anasına soracak hali yok ya ne zaman geldiğini
Ooo birde yoklama çekiyor yanionu yapiyordum da ariyor gittin mi diye
Sizde onu kendi ailenize gönderin. Çarşıda isim var gelicem beni bekle deyin bakalım sizsiz kalsın sizin ailenizde de görsün zoraki nasıl oluyormuşMerhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
gec oluyormusBu sekilde istemesinin sebebi ne?
Niye olcak gidip ögle yemeklerini hazirlaman ve yardim etmen icindir. Kaynanan demistir erken yolla diyeMerhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
orayada erkendenmi gidiyosun yoksa akşam berabermi gidiyosunuzbenim ailemede oyle canim bu saat oldu yeni geldik annemden haftada 2-3 kez gidiyoruz anneme esim istiyor
sabah ise giderken birakiyor oglen yemege bazen geliyor aksamda is cikisi yemek cay dan sonra geliyoruzorayada erkendenmi gidiyosun yoksa akşam berabermi gidiyosunuz
aynen onceleri daha sıkti haftada bire dusurdum sukur :)Dua et hafta da birmiş canım
şükür et en azından kvye sabahtan götürmüyosabah ise giderken birakiyor oglen yemege bazen geliyor aksamda is cikisi yemek cay dan sonra geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?