- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Guzel bir konu olmus. Ben de ortak kanaate katiliyorum ve bunun en bas cozumu es diyorum. Esin arkanda olduktan sonra isterse sulalesi karsinda olsun tirt yani. Benim esim masallah Allah razi olsun beni hic ezdirmez. Kv de de genel olarak iyidir ama dusuncesiz ve pat laflidir. Ben de cok ince dusunurum esim aradaki bu farkı cok net görür. Kv bana is buyursa benim karim hizmetci degil kalk kendin yap der. Birlikte is goruyor olsak karimi yorma der. Haa bu tavrı beni ihtiyatta koyar ilk zaman kizardim boyle deme diye ama benim annem kiymet bilmez kendini ezdirmw derdi hep. Sonra baktim ki gercekten dunya isi gorsen eline saglik demiyor ben de esim gibi oldum kendimi yormadim hic. Eskiden her kirildigim seyi esime anlatirdim sonra bi baktim adama hep anasini kotuluyorum
Artik kendi isimi kendim hallediyorum. Gicik oldugum bisey yaparsa lafini veeiyorum ama kavga eder gibi degil gayet guleryuzle. Soyleyecegimi soyleyip sonrasinda da hic surat asmadan gayet normal devam edip gidiyorum. Ama bursa su faktor de var benim kv de de allah vat cazgir biri degil. Ben laf soyleyince karsilik verip kavga cikarmaz o da lafini alip susar.
Artik kendi isimi kendim hallediyorum. Gicik oldugum bisey yaparsa lafini veeiyorum ama kavga eder gibi degil gayet guleryuzle. Soyleyecegimi soyleyip sonrasinda da hic surat asmadan gayet normal devam edip gidiyorum. Ama bursa su faktor de var benim kv de de allah vat cazgir biri degil. Ben laf soyleyince karsilik verip kavga cikarmaz o da lafini alip susar.