• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv- görümce derdine sonn diyelim mi ???

Guzel bir konu olmus. Ben de ortak kanaate katiliyorum ve bunun en bas cozumu es diyorum. Esin arkanda olduktan sonra isterse sulalesi karsinda olsun tirt yani. Benim esim masallah Allah razi olsun beni hic ezdirmez. Kv de de genel olarak iyidir ama dusuncesiz ve pat laflidir. Ben de cok ince dusunurum esim aradaki bu farkı cok net görür. Kv bana is buyursa benim karim hizmetci degil kalk kendin yap der. Birlikte is goruyor olsak karimi yorma der. Haa bu tavrı beni ihtiyatta koyar ilk zaman kizardim boyle deme diye ama benim annem kiymet bilmez kendini ezdirmw derdi hep. Sonra baktim ki gercekten dunya isi gorsen eline saglik demiyor ben de esim gibi oldum kendimi yormadim hic. Eskiden her kirildigim seyi esime anlatirdim sonra bi baktim adama hep anasini kotuluyorum
Artik kendi isimi kendim hallediyorum. Gicik oldugum bisey yaparsa lafini veeiyorum ama kavga eder gibi degil gayet guleryuzle. Soyleyecegimi soyleyip sonrasinda da hic surat asmadan gayet normal devam edip gidiyorum. Ama bursa su faktor de var benim kv de de allah vat cazgir biri degil. Ben laf soyleyince karsilik verip kavga cikarmaz o da lafini alip susar.

Hiç güleceğim yoktu. O zaman bi olay anlatayım; eşimle nişanlanacağız, kayınvalideme elbise ve ayakkabı bakıyoruz. Ayakkabı hem güzel hem ortopedik olsun ama ucuz olsun istiyor çünkü çok pinti :KK70: istediği gibi bir ayakkabı buldu ama 300 tl-400 tl gibi bir fiyatı vardı, öyle olduğu için de almadı. Birkaç gün sonra eşime demiş ki Sardenya gitsin o ayakkabıyı bana alsın iş çıkışı. Benim bir tepem attı, parasını isteyemeyeceğimi biliyor bana aldırmaya çalışıyor pintiliğe bakar mısınız nişanlanacak kıza parmağını oynatmamış bir de gidip ayakkabı alacakmışım. Yolumun üstü değil bir şey değil ayrıca. Ben onun beğendiği ayakkabıyı aklımda tutacak değilim arayıp da böyle bir şey istemesin dedim eşime. Dinlememiş eşimi, aradı beni. Kusura bakmayın çok ayakkabı baktık ben hiç hatırlamıyorum hangisini beğendiğinizi, alamıycam kusura bakmayın dedim. O gün bugün önce eşime sorar benden kırk yılda bir bir şey isteyeceği zaman. Eşim de bana sorar, kabul edersem muhattap oluruz kv ile. Bizde biraz bürokrasi var :KK70:
Ne uyanıkmış

Ben de dertli olup bu konuda cekenlerdenim sesimi cikarmayip cikarmayip bi anda patlarim o zaman ailecek bana cephe alirlar ben kotu olurum esim zorla ozur dilettirirdi simdi bitti yine patliyorum ama ozur dilemiyorum tabi yine arkamda duran yok ama gozlemlerine gore her lafa laf veren insanlar yaraniyor ama benim gibi sert degil agzindan bal olup popsunda dikeni olan arilar yaraniyor bir oyle olamadim gitti
Her lafa cevap verenler yaranmıyor da gözleri korkuyor. Bişey dersek alır cevabı otururuz diye düşündüklerinden susuyorlar.

Kendimi ezdirmicem sozumu geciricem diye evlenirseniz omur boyu savasirsiniz. Ben evlendigimde saygida kusur etmedim onlarda beni kizlari gibi sevdi.6 yildir hic bir sikayetim allah razi olsun hepsinden de. Onyargili olmamak gerek.

Back
X