şaka mı yapıyorsunuz :) biz de aynı şehirdeyiz haftada bir bence ideal onlara az geliyor ondan sormuştumŞehir içi 6 ayda bir 6 7 saat oturup geliyoruz onlarda öyle sık gelmezler
Evet gerçekten Eşim sık gider ben gidemiyorum hafta içi çocuğun okuluna denk geliyor biraz da mesafeliyiz kvyi haftada bir arıyorum ama açıkçası hiç gitmesem nur yüzlerinişaka mı yapıyorsunuz :) biz de aynı şehirdeyiz haftada bir bence ideal onlara az geliyor ondan sormuştum
Aynı şehirdeyiz haftada bir biz gideriz. Onlar ilçede biz merkezdeyiz uzaklık var diye gelmezlerkv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
benimki çok karışmazlaf falan söylemez çok şükğr ama sık görüşmeye gelemiyorum ben ya, çalışıyorum benden hizmet bekliyorlarGorusmuyoruzdaha dogrusu esim gorusmuyor ailesiyle
Benim annemle de 15-20gunde bir gorusur esim. Kapidan ugrar hal hatir sorar,ihtiyaclarini goturur.
Kendi annemin basinda berbat bir kaynana vardi,her gun gelirdi babaannem. Hizmet beklerdi calisan bir kadin olan annemden. Bir de begenmez laf ederdi her seye.
zor olmuyor muAltli ustlu oturuyoruz her aksam beraberiz yatana kadar
Valla haklisiniz,hizmet beklenmesi hos degil. Ama insanlar degismez iste. Mesafenizi kibarca koymalisiniz,kimseyi incitmeden uzmedenbenimki çok karışmazlaf falan söylemez çok şükğr ama sık görüşmeye gelemiyorum ben ya, çalışıyorum benden hizmet bekliyorlar
ben çağırsam istisnasız her gün gelirler ya, biraz soğuk duruyorum yüzgöz olmamak için. çalışıyorum yorgun geliyorum rahat giyinmek istyorum evdeAynı şehirdeyiz haftada bir biz gideriz. Onlar ilçede biz merkezdeyiz uzaklık var diye gelmezler
ben de tam tersi gelmelerini sevmiyorum. gidince istediğim saatte kalkabilirim ama gelince geç saate kadar duruyorlar hadi git olmuyor5 dk mesafedeyiz iki haftada bir görüşürüz bazen haftada bir. Genellikle ben gitmem çağırırım
Bi sorun yok ama çok gitmeyi sevmiyorum. Bu durumdan rahatsızlar ama yapıcak birşey yok
Ayni sehir ise 10 15 gunde bir aksam oturmasi yada yemegi yeterli..sehirlerarasi 6 ayda bir 3,4 gunkv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Haftada bir bile çok canım ne kadar sık giderseniz o kadar sorun olur ben bir buçuk saatlik mesafedeyim neredeyse 3 haftada bir giderim kimse de bu durumu sorun yapamaz herkesin işi gücü var çalışan kadın da olsan ev hanımı da olsan fark etmez yani. Bir de zaten tatil dediğin sadece haftasonu oluyor bi haftasonu arkadaşların davetlerin ya da eşinle geçirdin desek diğer hafta sonu senin ailen desek yine eşinin ailesine 3. Hafta oluyor ve ideal benceşaka mı yapıyorsunuz :) biz de aynı şehirdeyiz haftada bir bence ideal onlara az geliyor ondan sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?