kv- görümce ile görüşme sıklığı?

Suburcu34

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
338
277
303
izmir
kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?

3 saat mesefe 1.5,2 ay gıderız 5 -10 -15 gun kalırız.kaynanamı bazen cok ararım o da benı arar ıkı gunde fılan konusuruz. Bazende haftada bir konusuruz. Uc görümcem var bırıyle altı ayda dıger ıkısıylede ıkı hafta bır ayda bır. Cok karısık oldu

Son düzenleme:
Gorusmuyoruz daha dogrusu esim gorusmuyor ailesiyle
Benim annemle de 15-20gunde bir gorusur esim. Kapidan ugrar hal hatir sorar,ihtiyaclarini goturur.
Kendi annemin basinda berbat bir kaynana vardi,her gun gelirdi babaannem. Hizmet beklerdi calisan bir kadin olan annemden. Bir de begenmez laf ederdi her seye.

İki yıl öncesine kadar aynı sehirdeydik, haftada yada 15 günde bir giderdik mutlaka, şuan farklı şehirlerdeyiz, bir kere biz gideriz bir kere onlar gelir, 15 gün kadar kalırız birbirimizde. 15 günde birde ararım kayinvaliedemi ben aramazsam o arar zaten.

şaka mı yapıyorsunuz :) biz de aynı şehirdeyiz haftada bir bence ideal onlara az geliyor ondan sormuştum
Evet gerçekten Eşim sık gider ben gidemiyorum hafta içi çocuğun okuluna denk geliyor biraz da mesafeliyiz kvyi haftada bir arıyorum ama açıkçası hiç gitmesem nur yüzlerini pardon ikiyüzlü sıfatlarını keşke hiç görmesem

Aynı şehirdeyiz haftada bir biz gideriz. Onlar ilçede biz merkezdeyiz uzaklık var diye gelmezler

benimki çok karışmazlaf falan söylemez çok şükğr ama sık görüşmeye gelemiyorum ben ya, çalışıyorum benden hizmet bekliyorlar

benimki çok karışmazlaf falan söylemez çok şükğr ama sık görüşmeye gelemiyorum ben ya, çalışıyorum benden hizmet bekliyorlar
Valla haklisiniz,hizmet beklenmesi hos degil. Ama insanlar degismez iste. Mesafenizi kibarca koymalisiniz,kimseyi incitmeden uzmeden

5 dk mesafedeyiz iki haftada bir görüşürüz bazen haftada bir. Genellikle ben gitmem çağırırım
Bi sorun yok ama çok gitmeyi sevmiyorum. Bu durumdan rahatsızlar ama yapıcak birşey yok
ben de tam tersi gelmelerini sevmiyorum. gidince istediğim saatte kalkabilirim ama gelince geç saate kadar duruyorlar hadi git olmuyor

Ayni sehir ise 10 15 gunde bir aksam oturmasi yada yemegi yeterli..sehirlerarasi 6 ayda bir 3,4 gun

şaka mı yapıyorsunuz :) biz de aynı şehirdeyiz haftada bir bence ideal onlara az geliyor ondan sormuştum
Haftada bir bile çok canım ne kadar sık giderseniz o kadar sorun olur ben bir buçuk saatlik mesafedeyim neredeyse 3 haftada bir giderim kimse de bu durumu sorun yapamaz herkesin işi gücü var çalışan kadın da olsan ev hanımı da olsan fark etmez yani. Bir de zaten tatil dediğin sadece haftasonu oluyor bi haftasonu arkadaşların davetlerin ya da eşinle geçirdin desek diğer hafta sonu senin ailen desek yine eşinin ailesine 3. Hafta oluyor ve ideal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…