Altli ustlu oturuyoruz her aksam beraberiz yatana kadar
kv eşime çok söyleniyor yaa, bence de haftada bir ideal de, bizim burda hiççevremiz de yok. 4 senedir burdayım aslında ama hiç çevre edinememişiz resmen. senede 1-2 görüştüğümüz 3 aile var sadeceHaftada bir bile çok canım ne kadar sık giderseniz o kadar sorun olur ben bir buçuk saatlik mesafedeyim neredeyse 3 haftada bir giderim kimse de bu durumu sorun yapamaz herkesin işi gücü var çalışan kadın da olsan ev hanımı da olsan fark etmez yani. Bir de zaten tatil dediğin sadece haftasonu oluyor bi haftasonu arkadaşların davetlerin ya da eşinle geçirdin desek diğer hafta sonu senin ailen desek yine eşinin ailesine 3. Hafta oluyor ve ideal bence
Yorgunum de bahane uydur bencebenimki çok karışmazlaf falan söylemez çok şükğr ama sık görüşmeye gelemiyorum ben ya, çalışıyorum benden hizmet bekliyorlar
tam hayalimdeki ilişki yaa, mesafeyi korumayı nasıl başardınız?Aynı apartmandayız. Haftada 1 gidip geliyoruz
ilk evlendiğim yıllarda 2-3 güne bir giderdik biz , yemeğe davet ederlerdi bazende yatılı kalırdık...ben çalışıyordum ve hazır yemek hoşuma gidiyordu, ayrıca çok iyi davranırlardı...bulaşık bile yıkatmazdı kayınvalidem, laf çarpma, dedikodu huyları zaten yoktur...ama yılar getikçe görüşmeler azalıyor haliyle...haftada yada 15 günde bir görüşülebilir...bu aradaki ilişkiye bağlı aslında...ama 1 yanıdığım var, 26 yıllık evli, evlendiği günden beri her cuma 2 eli kanda olsa o kaynanaya gidilecek, yemeği, temizliği yapılacak, istemeye istemeye mecburi gidiyor..gitmezse ciddi sorun yaşarmış...kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
komsu falan yok mu yada calisiyorsaniz iş arkadaslariniz yok mukv eşime çok söyleniyor yaa, bence de haftada bir ideal de, bizim burda hiççevremiz de yok. 4 senedir burdayım aslında ama hiç çevre edinememişiz resmen. senede 1-2 görüştüğümüz 3 aile var sadecehep evdeyiz yaa, dışarı planlarımız çok olsa daha iyiolurdu bahane olurdu
O zaman evde iş çıkarman lazım canım. Em azından iki haftaya çıkar iş yerinde de mi arkadaşların yok eşinin arkadaşları falankv eşime çok söyleniyor yaa, bence de haftada bir ideal de, bizim burda hiççevremiz de yok. 4 senedir burdayım aslında ama hiç çevre edinememişiz resmen. senede 1-2 görüştüğümüz 3 aile var sadecehep evdeyiz yaa, dışarı planlarımız çok olsa daha iyiolurdu bahane olurdu
Çok zor oldu. İlk başlarda sabah erken, akşam geç farketmiyordu annesi sürekli kapıda bitiyordu. Zamanla konuşa konuşa, gerekirse tartışarak düzeni oturttuk. Eşimin bunda payı büyüktam hayalimdeki ilişki yaa, mesafeyi korumayı nasıl başardınız?
Ben daha rahat esiyorım kendi Evim de. Onlar içerde konuşurken mutfakta oyalanıyorum işlerimi yapıyorum. Ama orda olunca daha çok iş çıkıyor sürekli yanlarında oturmak konuya dahil olmak zorunda kalıyorum. Görümcem ile de 5 dk mesafedeyiz nerdeyse 4-5 ayda bir ancak çağırırsam gelir (o yüzü vermedim çat kapı sevmem) ben mesafeli durdukça oda alıştı. İki haftada bi tel de 5 ayda bir de evlere akşam yemeğiben de tam tersi gelmelerini sevmiyorum. gidince istediğim saatte kalkabilirim ama gelince geç saate kadar duruyorlar hadi git olmuyor
Şehir dışındalar. Yılda 2 kere toplamda 15 gün kayınvalideyi, 2 kere de görümcemi görürüm. Melek gibi insanlar. Çok iyiler. Ayda bir kere de telefonla konuşuyorum o da telefonla konuşmayı hiç sevmediğim için. Niye aramadın sormadın da demezler. Nazar değmesin ama tek şikayetim Yok omlardankv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Okurken fenalaştım. Yaşamak istemezdimGörümcemle aynı şehirdeyiz. Neredeyse haftanın 3 4 günü bizde. Ben gitmem pek.
Kayınvalidem şehir dışında 5 6 ayını benim yanımda kalarak geçirir. Burada kızı ve başka eltilerim olmasına rağmen :)
Nasıl hayatlar şaka gibi değil mi ?
Ayriyeten şehir dışında kayinlarim var. Geldiklerinde sadece bende kalırlar. Mesela geçen sene bekar bir kaynım vardı. Kayinvalidemle birlikte 6 ay kalmıştı bende.Okurken fenalaştım. Yaşamak istemezdim
yarama parmak bastınızkomsu falan yok mu yada calisiyorsaniz iş arkadaslariniz yok mu
Kendinle zorun ne demek geldi içimden :)Ayriyeten şehir dışında kayinlarim var. Geldiklerinde sadece bende kalırlar. Mesela geçen sene bekar bir kaynım vardı. Kayinvalidemle birlikte 6 ay kalmıştı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?