kv- görümce ile görüşme sıklığı?

Aynı şehirde, araç ile 15 dk mesafedeyiz.
Ortalama ayda bir gideriz, bazen 3 hafta bazen 5 hafta da olabilir bu.
Onlar bize 4-5 ayda bir gelir.
Resmi bir ilişkimiz var, benden kaynaklı değil ama ben memnunum.

Görümcem çok uzak bir şehirde, senede 2 kez görüşürüz, gelir kalır, iyiyizdir.

İstanbul Bursa

Kv dem iki senede bir kere gelir maksimum 3 g ve kalır

Görümcem 5 sende iki kere geldi
2 şer gece kaldı

Biz senede bir gideriz maksimum 3 gün kalırız

Ben. De görümceyim
Gelinle aynı sehirdeyiz aramız 5 dakika
2 ayda bir falan giderim maksimum 2-3 saat kalırım
Bazen 2 ayı da geçer gitmediğim süre

Bu telefonla konuşmama olayı bende de var niye böyleyim bilmiyorum umarım benim gelecekteki akrabalarım da sorun etmez

Ayriyeten şehir dışında kayinlarim var. Geldiklerinde sadece bende kalırlar. Mesela geçen sene bekar bir kaynım vardı. Kayinvalidemle birlikte 6 ay kalmıştı bende.
Eşiniz hiç ağzını açmadı mı? Ben olsam sülalemi toplarım madem öyle işte böyle diye

Biz eşimle farklı şehirlerdeyiz ikimizin ailesi de şehir dışında. Görümcem yok kv haftada bir arar bazen aramaz ama aramızda hiç sorun yok zaman zaman birlikte planlar yaparız gelirler. Şehir dışında olduğumuz için geldiklerinde şimdiye kadar en fazla bir hafta kaldılar zaten genelde gezmeyle falan geçiyor.
Abim ve annemler aynı şehirde yaşıyor aralarında 10 dk araba mesafesi var. Evlenmeden önce çok sık gorusuyoduk annemler de iki haftada bir giderler malum torunları da var . Abimin eşiyle aramızda gelin görümce olayı yoktur birbirimizi koruyup kollariz annemler de abimin eşini koruyup kollar öyle laf sokmali bi aile değiliz o yüzden ilişkilerde hiç sorun yaşamadık

Kendimle değil aslında. Eşim ailesine çok düşkündür. Mesela onların gelemedikleri zamanlarda da biz onun memleketine gider 1 aydan fazla kalıyoruz. Şimdi anlatmaya kalksam buralar dolar taşar
Benim için tam cinnet gercirmelik sebep :) herşeyin bir sınırı olmalı, madem o kadar ayrı durmakta zorlanıyor, evlenmeyip sürekli annesi ve kardeşleriyle yaşasaydı.

Aynı şehirdeyiz, görümcem yok. İlk kızımda 2 yaşına dek her hafta gider bir gece kalırdım, dedesine çok düşkün. Kreşe başladıktan sonra her hafta veya 15 günde bir akşamları oturmaya gitmeye başladım. İkincisi oldu 10 aylık, eşimle beraber 15 günde bir gidiyorduk. Ben şimdi yine başladım, her haftasonu alıp çocukları gidiyorum. Onlar gelmezler pek. İki eltim var, büyüğü ile sık sık görüşüyoruz; ortanca eltim çalışıyor fırsat buldukça. İkisini de çok severim. Kv ve kp'de çok iyidir. Görümceyim, farklı şehirlerdeyiz yengemle sık sık telefonda konuşuruz. Şimdi memlekete taşındılar abimin işi dolayısıyla, eskiden annemlerle aynı şehirdeydiler. Yengem beni pek sevdiğinden ne zaman anneme gitsem gelir kalırdı birkaç gün veya bir hafta. Ona da giderdim ama annemin evinde toplanmak daha zevkli oluyor. Cümbür cemaat evli ablam falan da geliyor, çay kahve sohbetin dibine vuruyoruz. Eskisi kadar sık görüşemiyoruz yüzyüze ama 4-6 ayda bir memlekete gidiyoruz. Bu haftaiçi ben aradım yengemi, bugün öğlen de o aradı. Severiz birbirimizi. Kv kendi halinde biridir, öyle telefonda falan görüşmeyiz pek. Kp genelde arar öyle ikisi görüntülü çocuklarla konuşurlar.

Benim için tam cinnet gercirmelik sebep :) herşeyin bir sınırı olmalı, madem o kadar ayrı durmakta zorlanıyor, evlenmeyip sürekli annesi ve kardeşleriyle yaşasaydı.
Doğulular bir de farklı bir bağları var. Mesela ilk zamanlar bana baya garip gelmişti.Hatta söylemiştim eşime farklı tepkiler vermişti. Verdiğim değeri görmeseydim. Katlanamazdım sanırım. Bir de eşimin en hassas noktası ailesi.

Siz evlenmeden önce de geliyorlar mıydı acaba kayınvalideniz, kayınlarınız eşinizin yanına, aylarca kalyorlar mıydı?
Siz durumu kabullendiyseniz sorun yok tabi ki.

Kv deye aynı mahalledeyiz ayda 1 giderim sevdiğim insanlar kvdeyle gelirse bide öyle giderim gorumcelerde yürüme mesafesiyle 15 dakika uzaklikta bayramdan bayrama yada hastalık filan olursa gidiyorum onlarda aynı şekilde bazen çocukları ozlerlerse geliyorlar ben pek girmiyorum eşim gitse aslında gorumcemi çok seviyorum sık sık giderim ama eşim ev gezmesini hiç sevmez benide kendi tarafına çok gondermez

Siz evlenmeden önce de geliyorlar mıydı acaba kayınvalideniz, kayınlarınız eşinizin yanına, aylarca kalyorlar mıydı?
Siz durumu kabullendiyseniz sorun yok tabi ki.
Eşim bekar yaşadığı için gelseler dahi yanında bu kadar kalmıyorlardı. Bu kadarını bende bilmiyordum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…