- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
yok maalesefO zaman evde iş çıkarman lazım canım. Em azından iki haftaya çıkar iş yerinde de mi arkadaşların yok eşinin arkadaşları falan
Altli ustlu oturuyoruz her aksam beraberiz yatana kadar
İstanbul Bursakv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Bu telefonla konuşmama olayı bende de var niye böyleyim bilmiyorum umarım benim gelecekteki akrabalarım da sorun etmezŞehir dışındalar. Yılda 2 kere toplamda 15 gün kayınvalideyi, 2 kere de görümcemi görürüm. Melek gibi insanlar. Çok iyiler. Ayda bir kere de telefonla konuşuyorum o da telefonla konuşmayı hiç sevmediğim için. Niye aramadın sormadın da demezler. Nazar değmesin ama tek şikayetim Yok omlardan
Bende fobi oldu. Kim ararsa arasın o telefonu açmak beni geriyor. Mesaj atsınlar canımı yesinlerBu telefonla konuşmama olayı bende de var niye böyleyim bilmiyorum umarım benim gelecekteki akrabalarım da sorun etmez
Eşiniz hiç ağzını açmadı mı? Ben olsam sülalemi toplarım madem öyle işte böyle diyeAyriyeten şehir dışında kayinlarim var. Geldiklerinde sadece bende kalırlar. Mesela geçen sene bekar bir kaynım vardı. Kayinvalidemle birlikte 6 ay kalmıştı bende.
Kendimle değil aslında. Eşim ailesine çok düşkündür. Mesela onların gelemedikleri zamanlarda da biz onun memleketine gider 1 aydan fazla kalıyoruz. Şimdi anlatmaya kalksam buralar dolar taşarKendinle zorun ne demek geldi içimden :)
Zaten herkesi eşim topluyor. Aşırı düşkün ailesine 7 kardeşler. Ben hayatımda böyle aile bağı görmedim vallahiEşiniz hiç ağzını açmadı mı? Ben olsam sülalemi toplarım madem öyle işte böyle diye
Biz eşimle farklı şehirlerdeyiz ikimizin ailesi de şehir dışında. Görümcem yok kv haftada bir arar bazen aramaz ama aramızda hiç sorun yok zaman zaman birlikte planlar yaparız gelirler. Şehir dışında olduğumuz için geldiklerinde şimdiye kadar en fazla bir hafta kaldılar zaten genelde gezmeyle falan geçiyor.kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Benim için tam cinnet gercirmelik sebep :) herşeyin bir sınırı olmalı, madem o kadar ayrı durmakta zorlanıyor, evlenmeyip sürekli annesi ve kardeşleriyle yaşasaydı.Kendimle değil aslında. Eşim ailesine çok düşkündür. Mesela onların gelemedikleri zamanlarda da biz onun memleketine gider 1 aydan fazla kalıyoruz. Şimdi anlatmaya kalksam buralar dolar taşar
Kızın nickine bile yansımış zaten yaşadığı bu durumBenim için tam cinnet gercirmelik sebep :) herşeyin bir sınırı olmalı, madem o kadar ayrı durmakta zorlanıyor, evlenmeyip sürekli annesi ve kardeşleriyle yaşasaydı.
Yansımayacak gibi değil ki :)Kızın nickine bile yansımış zaten yaşadığı bu durum
Doğulular bir de farklı bir bağları var. Mesela ilk zamanlar bana baya garip gelmişti.Hatta söylemiştim eşime farklı tepkiler vermişti. Verdiğim değeri görmeseydim. Katlanamazdım sanırım. Bir de eşimin en hassas noktası ailesi.Benim için tam cinnet gercirmelik sebep :) herşeyin bir sınırı olmalı, madem o kadar ayrı durmakta zorlanıyor, evlenmeyip sürekli annesi ve kardeşleriyle yaşasaydı.
Siz evlenmeden önce de geliyorlar mıydı acaba kayınvalideniz, kayınlarınız eşinizin yanına, aylarca kalyorlar mıydı?Doğulular bir de farklı bir bağları var. Mesela ilk zamanlar bana baya garip gelmişti.Hatta söylemiştim eşime farklı tepkiler vermişti. Verdiğim değeri görmeseydim. Katlanamazdım sanırım. Bir de eşimin en hassas noktası ailesi.
Eşim bekar yaşadığı için gelseler dahi yanında bu kadar kalmıyorlardı. Bu kadarını bende bilmiyordum açıkçası.Siz evlenmeden önce de geliyorlar mıydı acaba kayınvalideniz, kayınlarınız eşinizin yanına, aylarca kalyorlar mıydı?
Siz durumu kabullendiyseniz sorun yok tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?