Kv görümce ve saçma takıntılar

bence senin işin gücün yok çok vaktin var gereksiz insanlara takılıyorsun. kafanda bir ton iş olsa, birşeylerle uğraşsan, başka işler yapsan ve vaktin olmasa onların adı bile aklına gelmez.

Aynen eşimde böyle de diyor. İşte sorun bende. Ben nasıl onları takmayıp kendi hayatıma bakıcam. Siz nasıl yapıyorsunuz
Hayatın bir nefeslik olduğunu düşünüyorum, alacağım nefeslerin garantisi yok diyorum. O yüzden de ben üzüleceğime başkası üzülsün mantığındayım. Tavsiye ederim. Onları taka taka bakarsın ömür geçmiş birçok şeyden mahrum kalınmış, yaş geçince de yapılanların hazzı azalmış vs vs. Ömür bir gündür o da bugündür, kimse için gününüzden ödün vermeyin

İşte evet sorun da bu. Onlar istediğini yapar sorun olmaz biz yaparız sorun olur. Ama önemli olan takmamak ben bunu başaramıyorum.
Eşinle konuş anlaş sana bişey dediklerinde direk onun üstüne at, yani kocam istediği için gittik, x çok istedi aldı, x çok seviyor gibi , madem senin adın geçince üstesinden gelemiyosun, eşinde ona sorduklarında hiç bozuntuya vermesin evet ben istedim desin, belki bu davranış seni rahatlatır

otel masraflarını onlar mı karşılayacak niye haber vereceksiniz ki ?
küsen de küssün. sıkıntısını çekecekseniz siz çekeceksiniz. bişi derlerse de "herkesin hayatına kimse karışamaz" diye bağırın

bence senin işin gücün yok çok vaktin var gereksiz insanlara takılıyorsun. kafanda bir ton iş olsa, birşeylerle uğraşsan, başka işler yapsan ve vaktin olmasa onların adı bile aklına gelmez.
Bir işim olmadığını,bir şeylerle uğraşmadığımı nerden biliyorsunuz. Yorumunuz hiç yol gösterici değil de tamamen çileden çıkarıcı!!!

Bir işim olmadığını,bir şeylerle uğraşmadığımı nerden biliyorsunuz. Yorumunuz hiç yol gösterici değil de tamamen çileden çıkarıcı!!!

Kötü bir şey dememiş ki.. Ben de sizi çalışmayan, çevresi olmayan, sadece eş ailesiyle görüşen biri olarak canlandırdım gözümde. Yorumlarda çalıştığınızı okuyunca şaşırdım. Diğer tahminlerim doğruysa çevrenizi genişletmeye çalışın, arkadaş ve hobi edinin.

Evet doğru arkadaş çevrem yok çünkü bebeğim küçük ancak ona yetebiliyorum. Çalışan anne olmak cidden zor. İnan arkadaşa ihtiyaç duymuyorum bile yorgunluk ve uykusuzluktan. Tabi ki 7/24 kv ve görümceyi düşünüp onlara takmıyorum ama genel olarak bazı şeylerde takıyorum. Bende istiyorum ki hiç takmayayım kendi hayatıma bakayım. Bunu başaranlar nasıl başarıyor diye akıl istiyorum sadece aşağılanmak değil.

öncelikle eşine bunları yansıtma.. soğuksa soğuk ozaman mesafeni koy aramasinlar sormasinlar oh kafa rahat :) tatile de git sonucta parasjni onlar vermeyecek ya bırakın kendinize işkence yapmayi salla gitsin....

Bi yasima daha girdim kv gorumce aramiyor diye dertlenmek
Kendi evliliginize odaklanin esinizin ailesini hayatinizin ortasinda tutmaktan vazgecin.. kotu aliskanlik gibi dusunun birakmak ilk gunlerde zor olacak ama suan yasadiginiz saglikli bir psikoloji degil..

Canım tam olarak Ne yapıyor da seni üzüyorlar bilemiyorum ama şunu unutma onlar şunu istemiyor buna konuşuyor diye istediğin şeyleri yapmaktan vazgeçersen hem daha çok takarsın hem de onlar daha çok karışır laf ederler sözlerinin etkisini farkedip. Eşinin dediği gibi sen evli insansın kararların kimseyi ilgilendirmez o tatile muhakkak git ve başka laf ettikleri şeyleri de yap eşinle ortak kararınız Ne varsa yap onların istemediği böyle böyle hem sallamadığını görüp daha az konuşacaklar hem özgüvenin gelecek gittikçe onları daha az salladığını göreceksin

Teşekkür ederim dediğin gibi yapacam inşallah

[
evet dediğiniz gibi bu kötü alışkanlıktan kurtulucam, teşekkür ederim.

[

evet dediğiniz gibi bu kötü alışkanlıktan kurtulucam, teşekkür ederim.
ben seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı bende bunları yaşıyorum cnm.burda yazılan yorumlar içinde şunu söyliyeyim.bunun yogunluk calışmak mesguliyetle alakalı bi durum değil kesinlikle.bu tamamen küçüklükten gelen biri bana küserse rahat edemem düşüncesi ki.bende çalışan biriyim yoğunum arkadaşım çevrem ailem çok geniş.ama gel gelelim bende eşimin ailesi ile hiç bi sekilde kötü olmak istemiyorum aynı seninde dedğin gbi görümcem aramazsa sormazsa neden aramadı acaba bişiyemi alındı diyorum ve bu günlük hayatıma yansyıor.çok takıyorum kafama ve asla asla insanın elinde olan bişi değil inanın yoksa insan niye kendi kendini strese soksunki.buna ister özgüven eksikliği diyin ister hastalık diyin.bu hiç bi şekilde insanın elinde olan birsey değil.insanın nekdr vicdanı rahat olursa olsun huzursuz oluyor.

Gerçekten çok takıyorsunuz , ne güzel eşinizde size destekçi anladığım kadarıyla . Görümce kıskanır diye tatile gitmemek nedir yahu ? Sizin eviniz ayrı kapınız ayrı , isterse kıskançlığından ortadan ikiye ayrılsın umrumda olmaz , o kıskancak diye ben kendi hayatımı kısıtlayamam. Eşinin dediği gibi çok takıyorsun , araya mesafeyi koy naparlarsa yapsınlar boşver.

Kendi hayatıma odaklanarak kimseyi takmıyorum.
Hiç kimse için yaşamıyorum hayatımı veya kimsenin benim için yaşamasını beklemiyorum.
Çalışan kadınsınız madem, az çok maddi anlamda yorganınıza göre de ayağınızı uzatmayı bilirsiniz.
Bu sene tatiller malesef ki çok pahalı, kendi bütçenize göre davranmanızda fayda var derim, nacizane fikrim.

Diğer yandan, malesef insanlar bir defa güveni sarsınca, bir daha onlara güvenmek zor oluyor.
Siz de kafanızda büyütmeyin, bir insan neyse o dur.
Eşinizin ailesi olduğundan zaten görüşmemek, hiç konuşmamak gibi (ciddi anlamda bir problem olmamışsa) davranışlar mantıklı değil, eşinizin hatrına mecburen görüşülme oluyor.
Siz mesafeli davranın, illa can ciğer kuzu sarma olmanıza da gerek yok bence.

:)))))))))))
Az kaldı yorum yazacaktım, konu haziran 2017 de açılmış, hortlak yani.
Konu sahibi Minimidimaksi son durum nedir? Tatile gittiniz mi? Görümcenin tepkisi ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…