Kv. Görümcemin eski kıyafetlerini bana veriyor!

Tarzim degil bana uymuyor diyebilirsiniz boyle dediginiz icinde kimse size kirilip gucenmez bence almak zorunda degilsinizki

Ne bol geliyor ne dar geliyor ne öyle ne böylee. Hiçbir bahane üretmeden böyle şeylerden hoşlanmadığınızı başkalarının artıklarına ihtiyaç duymadığınızı direkt söylemeniz lazım. Benim uzak bi kuzen var bana kıyafet göndermiş. Nasıl sinirlendigimi anlatamam. Ki ihtiyacı olan biride değilim.. İstemıyorum ben giymem böyle şeyler diye verdim yengeme.. Ayıp ötesi.. coluk cocuk degiliz ki. Yetişkin insanlarız ne demek kıyafet vermek

Gorumcemi 2000 lerde giydiği sandık lekeli önü sökülmüş hamile elbisesini hala saklayan kv bana hamileyken x. ablanın kıyafeti var sana vereyim dedi gösterdi bu baktım fi tarihi giyilecek gibi değil. Giyemem anne tarzım değil dedim. Hala önü dikilir bak diyordu ben bile almadım ki ben bile diyorum hayıri yeni yeni öğrenen biriyim

O an kırılmasın diye alıyorum ama eve gelince çok sinirleniyorum uyuyamıyorum sinirden. Kırmadan nasil söylenir istemiyorum diye?
Anne sen veriyosun da ben giymem bunları çok kıyafetim var de geç. Kırılacak ne var, çok saçma sapan davranıyorsunuz. Ben de bazen eski kıyafetlerimi veriyorum kuzenlerime, alıp da eve gidince bana sinirlense acayip saçma bulurdum davranışını

bazen rest çeksen de anlamıyorlar muzdaribim şöyle bende yerimi alayım.
Çünkü üstteki yazılan önerilerin hepsini denedim :)

Benim eşimin de kuzeni eşinin kıyafetlerini eşime getirmişti birgün ben direkt teyzecim eşimin ihtiyacı yok ben onunkileri koyacak yer bulamıyorum siz bunları ihtiyacı olan birine verin bence dedim getirdiklerini giderken götürmek zorunda kaldılar sizde aynı şekilde söyleyebilir siniz

Ihtiyacınız varsa ve kıyafetler yıpranmış değilse bana anormal gelmiyor bu durum. Canım rahmetli yengemle birbirimize verirdik kıyafetlerimizi. Hatta ölmeden bir ay önce "görümcük bak bu üstündeki ceketi istiyorum az biraz daha kilo vereyim alırım he" demişti. Alamadı. Ben de bir daha giymedim o ceketi. Samimiyetin derecesine göre anormal bir durum değil bana göre.

Ama belli ki ihtiyacınız yok ve hoşlanmıyorsunuz da bu durumdan. O halde açıkça söyleyin. "anne benim ihtiyacım yok ve hoşlanmıyorum bir başkasının kıyafetini giymekten" diye söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…