Kv. Görümcemin eski kıyafetlerini bana veriyor!

Bu kadar kibirli olmayın. Hepi topu ihtiyacınız yok.

Ancak ihtiyacı olanlar başkalarının artığını ! giymiş olmuyor.

Bunları verecek çok ihtiyacı olan birini bulun ve kayinvalidenize söyleyin. Size verdiğinde sizde gidip başkasına verin. Kötü niyet yok bence avrupada insanlar bu tarz şeylerden hiç gocunmazlar. Giyilebilir durumda olanlar bir kaç kez el değiştirir. Çünkü moda bahanesiyle kıyafetler bir türlü eskimiyor.

Ahshjs benimkiler sadece eşyaya değil gıdaya da burun kıvırıyorlar. "bu deterjanı mı aldın ben alayım iyisini" "ay sen nasıl aldın bunu ben şu markadan başka asla giyinmem" valla geçen bir mağazada aşırı beğendiğim bir kıyafet gördüm. 40 TL deyince havada kaptım çünkü pis fakirim shsjsjsjjs. Tuhaf olan, üzerimde görüp çok beğendiğini söyleyen kişiler aldığım yeri duyunca "hımmm" dediler. Ağızlarına kürekle vurasım geliyor.

Senin de yengen rahmetli olmuştu hatırlıyorum bir konuda bahsetmiştin. Valla keşke yaşasaydı da birbirimize kullandığımız eşyaları vermeye devam etseydik. O ölünce hiçbir eşyasını istemedim, kibirden değil de içim kaldırmadı görüp tekrar tekrar üzülmek istemedim. Onun bende görüp beğendiği her şeyi de paketleyip dağıttım ihtiyacı olanlara.

Ne kadar şanslıymışım ki, benim gibi düşünen böyle ayrıntılara takılıp sorun çıkarmayan bir yengem olmuş. Bugün aşırı özledim bahsedince. Ölmeden bir süre önce "pastel rengi ruj istiyorum he" demişti. Hala aşırı pişmanım alsaydım da kullanmasaydı öyle kalsaydı diye. İyileşince al dediği için almamıştım. Bilsem, alırdım.

Benim annemle çok maceram var bu konuda. Annem ne kadar gösterisi, süsü, püsü seviyorsa bende o kadar sevmiyorum. Ara ara sen kime çektin böyle der

Kızım doğduğunda künye almak istemişlerdi, dedim ben çocuğa künye takmam boşa alıp masraf yapmayın, sanki küfür etmişim gibi tepki gösterdi çocuklara, kendime çok fazla kıyafet almam, aldıklarıma özenirim ama sayıca azdırlar, buda güzel annemi rahatsız eder. Genç kadınsın ne diye çeşit çeşit almıyorsun der. Eşim kıyafete düşkündür ve bu durumdan en çok annem memnun

Anne ihtiyacı olan birilerine ve sen bunları,ben kullanamıyorum,teşekkürler deyip geçin yahu,neden kendinizi üzüyorsunuz bunun için.
İyi niyetli olabilir amenna ama insan bir sorar dimi,kızım giyermisin?diye.

Evet benimde yengem vefat etti. Ben birkaç parça eşyasını aldım aslında ama abimin giydiğim zaman kendini kötü hissettiğini farkedince başka birine vermiştim.

Benim de öyle bir iki keşkem var yengemle ilgili. İyi ki tanımısım diyorum iyi ki. Şimdi abim nişanlandı, nişanlandığı gece çok ağladım, bir yandan abimin yeğenlerimin mutluluğunu çok istiyorum diğer yandan rahmetli yengemin yerine birinin gelecek olması içimi burkuyor.

Inşallah iyi bir insandır yeğenlerinize ablalık yapar. Ben de bu konudan çok korkuyorum. Abim genç elbette eninde sonunda evlenecek ama hem yeğenlerimi düşünüyorum, hem de yengemin yerinde bir başkasının olması düşüncesi üzüyor beni. Hatta sizin gibi kendimi tutamayıp ağlarım diye de korkuyorum :) sonuçta müstakbel gelinin bir suçu yok mutlu anında niye ağlayan birileri olsun diyorum aman ne bileyim zor işte.

ayni sekildeyim ben de,
cocuk krese gidiyor zaten, rahat etsin diye esofman tarzi giydiriyorum,
boyle dugunde bayramda, partilerde giyinmeye de sezonluk bir yada iki kiyafet aliyorum, hep onlari giyiyor,
ki eskimiyorlar bile,
ama olmazmis oyle.

Aha valla benim annem de böyle. Alışveriş yapsın, evi eşyayla doldursun bayılır. Bana da diyor sen kime çektin iyice erkek oldun başıma diye. İlerideki hayalim oğlumu evlendirdikten sonra evdeki tüm fazla eşyaları atmak. Bir masa dört sandalye ve bir köşe koltuk istiyorum salona. Diğer odalarda da olabildiğince az eşya olmalı. Hoş şimdi de fazla eşyam yok ama konsol acayip batıyor gözüme. Yatak odasındaki komidinlere de gıcığım. İleride duvardan duvara iri bir dolap yaptırıp Komidin ve şifonyerden kurtulmak istiyorum. Sadece yatak ve dolap kalsın. Tablo severim sadece ama onda da içime sinen abartı olmayacak bir görüntü lazım.

Kayınvalidem evime her geldiğinde "ölü evi gibi" yorumunu yapıyor. Zira örtü yok, biblo yok, vazo yok. Konsol üstüne dizilen garip süsler yok. Dümdüz bir ev. Daha da düz olmalı :)

ayni sekildeyim ben de,
cocuk krese gidiyor zaten, rahat etsin diye esofman tarzi giydiriyorum,
boyle dugunde bayramda, partilerde giyinmeye de sezonluk bir yada iki kiyafet aliyorum, hep onlari giyiyor,
ki eskimiyorlar bile,
ama olmazmis oyle.
Kızım yeni kreşe başladı bu sene. Bende kıyafetlerinde rahat hareket etmesine çok önem veririm. Dar, sıkan kıyafetler, sert kotlar almam özellikle, eşofman, rahat tayt yazın şalvar tipli bol şeyler giyer genelde. Elbise de günlük çok nadir giyer.

Okulda ki arkadaşları tütü etek ve elbise giyiyormuş çok heves etti, gittik bir iki tane o tarz kıyafet aldık, üçüncü giydirmem de ben bunları istemiyorum anne hiç rahat değil, oynarken, tuvalete giderken zorlanıyorum dedi çok şükür yanlız değilsiniz ve bu tarz giymeye alışmış çocukla, diğer kıyafetlerde rahat edemiyor zaten.

Seninki yine iyiymis, benim kv kendininkileri bana vermek istemisti

ahaha bunu benim kayinvalidem de yapmisti ya,
bir de o kadar ovdu ki,
ben yanlislikla aldim bana olmadi falan,
beni merak sardi tabi neden bahsediyor acaba diye ,
meger tayt almis iclik niyetine, olmayinca da ben aklina gelmisim, disarida tayt giyiyorum diye giyerim diye dusunmus

Nereden kiralıyorsunuz acaba

Anne benım ihtiyacim yok hem bana göre de değil sizi kırmamak için aldım bence ihtiyaçı olan birne verin de güzelce anlat ne alaka size getiryorlar ilk başta hayır demeyi bilin sonucu ne olursa olsun millet üzülmesin diye kendınızi uzmeyın onlar uzulup atlatırlar merak etme bence istemedgınz şeyleri güzel dille reddetmeyi bilin yoksa bunun sonu gelmez benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…