- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
şimdi ben kendi mi senin yerine koyarak cevaplayayım
1. komşular istemiyorsa onlar söylemeliydi
2. kv emrivakide yapsa hareketlerini sevmesem de bir iki komşunun lafıyla hareket etmem çünkü o benim eşimin annesi
3. ne olursa olsun yalan söylemem
4. bizim gelinimiz anneme böyle birşey yapsa çok kırılırım
5. aynı şekilde eşimde bu şekilde birşey yapsa çok kırılırdım ve anneme böyle demelerine rağmen halen sık sık görüşüyorsa çokta tavır yaparım
Sevmek zorunda değil, kv olsa kimse kimseyi, yalnız komşularınızın istememe postacılığını sen yapmayacaktın...... Kv denize yutturmuşsunuz işte eşinize söylediğinizi aynısını kv söyleyin seni yaptığımız günde bende dahil, kimse istemiyor diyeKimseye bir sey yutturmaya calistigim yok. İnsanlar sadece kvmi sevemediklerini ve bir kac huyundan haz etmediklerini ifade ettiler. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil, onlar kvmi sevmediler diye ben de onlarla gorusmeyecek miyim bunu anlayamiyorum???
Sevmek zorunda değil, kv olsa kimse kimseyi, yalnız komşularınızın istememe postacılığını sen yapmayacaktın...... Kv denize yutturmuşsunuz işte eşinize söylediğinizi aynısını kv söyleyin seni yaptığımız günde bende dahil, kimse istemiyor diye
İstemediğini beyan ediyorlardı, söylemesini mi yapamıyorlar. sana mı kaldı söyleme ihalesi,böyle komşu ihalesi yapman eşine ko şunların ilgili davranışında haklı yaparo postaciiligi komsularim naasiil yapacakti? Daha bir gun gorusmusler.
Nerdenn bulup da yapacaklardi?
Son dedigini yapamam valla
Evlilikte idare etmek kavramı var genelde yeni evliler zamanla öğrenirler sütten dili yana yanaSoyledim cunku icim hic rahat etmedi. Esime asla yalan soyleme taraftari degilim, pembe de olsa. İcim içimi yedi. Ama yalan soyledigimi bilsin
istedim ama yanlis yapmisim demek ki.
Ben laf söyletmezdim.Hatta günden ben bile çıkabilirdim .sonuçta eşimin annesi .cidden nasıl böyle çocukça davranabildiniz?
komşuların da seni zor durumda bırakmamak için sana kv deniz sevmedik demeselermiş
ne olacak yani idare etselermiş
komşuların da düşüncesiz kusura bakma.
komşuların da seni zor durumda bırakmamak için sana kv deniz sevmedik demeselermiş
ne olacak yani idare etselermiş
komşuların da düşüncesiz kusura bakma.
Ben çok üzüldüm kayınvalideniz adına.aynı şeyı komşularınız kendi annenize yapsa yine aynı şekilde davranır mıydınız????
kayınvaliden zaten en başında hatalıBen de sunu anlamiyorum, esimin annesi dahi olsa neden bir seyi direterek yaptirmaya calisiyor? Neden ben onu direttigi seyi kabullenmek zorundayim??? Benim kendime ait ozel alanim olamaz mi?
şahsen ben bulunmak istemezdim o ortamdaah ahhhBilirsiniz bayanlarin oldugu ortamlarin cogu dedikodu yuvasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?