Kv hakkinda bos bulunup konustum pismanim.

Kv hakkında konuştuğunuz kişi site görevlisinin eşi konumunda olmasaydı ona yüz vermiş olmayacaksınız sanırım. zaten bu şekilde düşündüğünüz birine neden ailevi sorunlarınızı anlattınız ki?
İnsan ayrımı yapmışsınız. Hiç hos bir şey degil bu.

Ayrim yapiyorsunuz bu kelimelerinizden belli.
Ustelik komsulariniz kayinvalideniz site gorevliniz kimseden memnun degilsiniz herkes mi kotu cevrenizde.

Dertleşmek istemişsin paylaşmışsın.Olur böyle şeyler ama yine de bundan sonra herkesle herşeyini paylaşma.Tanıdığın güvendiğin bi dostun yakının olsun yeter.Kimseyi de iyice tanıyıp etmeden herşeyi konuşma.Gidip kayınvalidene de anlatırsa,yaptıklaırnı anlattım de geç bunaltmıştın beni de geç.Takılma.

Hayir bu karsi komsum da olsaydi ona da yuz vermiş olurdum. cunku devaminda surekli sorular merak etmelere maruz kaldim bu sebeple yuz verdim cumlesini kullandim.Allahaskina durduk yere insan ayrimi yapıyorsunuz diye konuyu baska yere cekmeyin

Ayrim yapiyorsunuz bu kelimelerinizden belli.
Ustelik komsulariniz kayinvalideniz site gorevliniz kimseden memnun degilsiniz herkes mi kotu cevrenizde.
Evet memnun degilim cunku kv ile ayni sitede oturuyoruz ve onun yuzunden konu komsudan uzak durdum yillardir cunku bir kv ye konuyorlar bir bana o sebeple mesafeli durdum komsu profilinin hepsi kotu degil ama detay veremeyecgim seyler var burda desifre olmamak icin yazmiyorum olur da tanidik çıkar.Acikcasi zaten burda oturmak ta istemiyorum bunun benim kötü olmamla ne alakasi var anlayamadim?Ben birine dertleştim ve pismanim çünkü malzeme verdim ardi ardina meraklar sorulara maruz kaldim sonrasinda.Dahasi o kisi kv ye anlatir korkum da yok sadece keske anlatmasaydim zaten konu komsu dedikodu girla gidiyor bi de beni malzeme eder diye rahatsiz oldum olay bu.

Size kotu demedim cevrenizde herkesmi kotu dedim eger memnun degilseniz bu denli neden hala sevmedigiz bir ortamda yasiyorsunuz.Istediginiz gibi komsuluk bile kuramiyorsunuz kayinvalidenizle baglantilari var diye.

Tutamam hiç çenemi anlatırım valla hele sinirliyken gözüm hiç bişey gormez

Size kotu demedim cevrenizde herkesmi kotu dedim eger memnun degilseniz bu denli neden hala sevmedigiz bir ortamda yasiyorsunuz.Istediginiz gibi komsuluk bile kuramiyorsunuz kayinvalidenizle baglantilari var diye.
Ah cnm esimi ikna etmek oyle zor ki burda yasamak istemedigimi defalarca soyledim tamam dedi bikac aya satariz evi dedi ama inanasim gelmiyor

Insanoglu işte içinde tutamıyor işte. Hele de içi dolmuşsa hiç. Inşallah birşey söylemez söylese şimdiye söylerdi zaten. Boşver kafana takma

Derdinizi kimse ile paylaşmayın, çok dolduysanız açın musluğu suya anlatın. Bu gün kardeş kardeşin sırlarını başkaları ile paylaşıyor sıkışınca, yabancı bir kadının başkasına anlatması ihtimal dışı sayılmaz.

küçük taşla kıçını silme der büyükler boşa demezler ,o sevmediğiniz apartman komşularının kesın haberi olur yani ,bu insanlar boş insan kim nerde ne yapmış onu ordan oraya laf getir götür böyle hayatlarına renk katıyorlar ,ayrım yapmamak gerek elbet ama mesafeyide ayarlamak lazım ,neyse olan olmuş bişey olmaz en güzeli inkar etmek ben demedim diyip geçin

Hayır pişman olmayın birine anlatma ihtiyacı duymuşsunuz anlatınca da rahatlamışsınız bu çok normal birşey mesela benim başıma çok gelir :) çok pişmna okurum içim içimi yer ancak dusunmemeye başlayınca o his gecer sizde dusunmeyın rahat tutun içinizi

İste ortak tanıdığa anlatmamak lazım sonra stres oluyor insan hakkaten. Kayinvalidenin Evinden cikmiyorsa da senin mesafe üzerine anlatabilir bazı şeyleri. Keşke sende anlatmasaydin. Gerçi sen kayinvalidenin duymasindan korkmuyorsun

Ben de senin gibiyim içimden bi ses hep yapma etme anlatma diyo ama yok kendimi tutamıyorum sonum dedikoduculuktan olacak valla

bende sinirliyken anlatırım sonra pişman olurum şu huyumuzdan vazgeçebilseydik

Ben kulağına gitsin diye cümle aleme anlatıyorum ama gitmiyor bir türlü

Aman cinayet islemedin ya buna mi takiliyorsun..

Varsın soylesin, komsular konusup dursun. Ne diyecekler, kaynanasi sunu yapmis bunu yapmis. Baska bisey yok. Sonra senin suratına gulecek hic bir sey yok gibi davranacaklar.

Bosver takilma. Bu konudaki hassasiyeti anlarsa kullanir sana karsi. Umurunda degil gibi davran.

Ama kimseye bisey anlatma artık. Tut kendini. Zor biliyorum.

Bende cenesini tutamayanlardanim
Basima is acmisligim coktur

Eminim dost sandiklarimin acmayi bekledigi pek cok is daha vardir. son 3 yildir kimseye sirrimi, fikrimi anlatmadim. Hepsi icimde. Daha da kimseye anlatmam zaten. Kaptim bi suredir ben ketumluk isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…