Kv her sene aynı şeyi yapıyor!

Birgün bir adam evlenmeye karar vermiş. Annesine tanıştırmaya goturecekmis mustakbel gelin adayını. Sonra bi değişiklik olsun diye iş arkadaşlarından iki bayanı ve gelin adayını annesine çaya goturuyor. Annesine de diyor ki içlerinden birisi senin gelinin olacak. Neyse annesi buyur ediyor. Hoş beş ten sonra kızlar kalkıyor ve oğlu annesine soruyor, "Sence hangisi senin gelinin ? " Annesi de hiç düşünmeden cevap veriyor; " Ortadaki kızıl saçlı olan."
Oğlu şaşırıyor; " Aaa anne nasıl da hemen bildin, nereden anladın o olduğunu?"
Annesinin cevabı:"Çünkü içlerinden bi tek onu sevmedim." :63:

:KK70: :KK70: :KK70:

Şaka bir yana değişikler hakikaten ama ya. Hoppa

bak sinir ettin şimdi beni:sinirli: kendimi anlatamadığım her durumda böyle oluyorum:dondurma:görürsün kızım sen pişman olcaksın:KK53::KK53: az kaldı bayrama bu iş tamam
:KK53::KK53::KK53:Birak simdi kaynanayi , keyfinize bakin kari koca. Kent ormani senin avmler benim;) ne guzel bulundugunuz sehirde yalniz olmak

Kızlar selam
Her anneler gününde eşimle sabah annesini ariyoruz.
Her aradıgımızda beş karış suratla acıyor telefonu, eşim anne nasılsınn dedikten snr annesi sessiz kalıyor bi süre.
Eşim anne orda misin deyince de konusamycam kapatıyorum diyor
( konusmayacaksan neden acıyorsun teli)

Eşim anneler günün kutlu olsun anne deyince yine sessiz kalıyor, burnunu çekiyor ağlamaya baslıyor yani biz ağladıgını sanıyoruz buraya oyle yansıyor
Eşim de neden ağlıyorsun anne diyor
Sen de evlat sahibi olursan anlarsın
Anneyi bırakıp gtmek neymiş görürsün
Allah sana da yasatırsa sen de anlarsın gbi sinir bozucu söylemlerde bulunuyor.
Ya hep böyle hep bi duygu sömürüsü hep bi ağlama modu.
Eşim cok cddiye almadi ki annesi ağlıyor gbi yaptıkca güldü eşim.
Hep gelirsin diye bekledim , yolunu gözledim , sen de beni bırakıp gttin benim hayatta kimseye güvenim kalmadı diyor.
Eşim de sen gel anne kapımız acık biz calısıyoruz sen cık gel falan deyince, ben anneyim bu gğne kadar sana hep fedakarlık yaptım bundan snr sen yapacaksın sen evlatsın diyor annesi.
Kadını boğasım geldi ama ben de aldım telefonu kutladım anneler gününü.
Ama kac saattir sinirden kalbim carpıyor.
Hep acındırma hep rol annesinden bıktım artık

Ufff ne kadar ucuz numaralar, birakip gitmek ne demek ya adam essek kadar olmus evlenmis barklanmis ne istiyor bu kadin daha ? Hic mi gitmiyorsunuz yanina ben anlamadim ki ?
Benim annemin 2 cocugu var ikimizde 2001 yilindan beri onlarla birlikte yasamiyoruz senede 2 max 3 kere yuz yuze gorusuruyoruz, nedir yani bu kv nin derdi ? Cok istiyorsa ciksin gelsin yani dimi yok ama ajitasyon yapip dikkat cekmek gundem olusturmak daha cok hoslarina gidiyor
Anne dedigin oncelikle cocugunun mutlulugunu yuvasini isini gucunu huzurunu dusunur, derki mutlu olsunlar huzurlu olsunlar ben baska sey istemem, samimi mantikli annne bunu der oyle sizin kv gibi anneler gununu kutlamaya arayan ogluna zir zir duygu somurusu yapmaz. Siz ve kv deniz hangi sehirlerde siniz ? Madem cok ozlemi oglunu ciksin gelsin gicik oluyorum su tarz insanlara, kendileri emekli is yok guc yok karsisinda iki kisi var illa isini gucunu birakip yillik izninden kullanip yanina gelsin istiyorlar.
Sizi kv fedakarlik yapip buyutmuste oteki anneler ne yapmis acaba ? Nede severler olayi dramatiklestirmeyi..

:KK53::KK53::KK53:Birak simdi kaynanayi , keyfinize bakin kari koca. Kent ormani senin avmler benim:KK66: ne guzel bulundugunuz sehirde yalniz olmak
yok ben hırs yaptım tanışcaksın:KK12:
ece yine konunda geyik yaptık vala kusura bakma bu sondu :KK60::KK60:

Ufff ne kadar ucuz numaralar, birakip gitmek ne demek ya adam essek kadar olmus evlenmis barklanmis ne istiyor bu kadin daha ? Hic mi gitmiyorsunuz yanina ben anlamadim ki ?
Benim annemin 2 cocugu var ikimizde 2001 yilindan beri onlarla birlikte yasamiyoruz senede 2 max 3 kere yuz yuze gorusuruyoruz, nedir yani bu kv nin derdi ? Cok istiyorsa ciksin gelsin yani dimi yok ama ajitasyon yapip dikkat cekmek gundem olusturmak daha cok hoslarina gidiyor
Anne dedigin oncelikle cocugunun mutlulugunu yuvasini isini gucunu huzurunu dusunur, derki mutlu olsunlar huzurlu olsunlar ben baska sey istemem, samimi mantikli annne bunu der oyle sizin kv gibi anneler gununu kutlamaya arayan ogluna zir zir duygu somurusu yapmaz. Siz ve kv deniz hangi sehirlerde siniz ? Madem cok ozlemi oglunu ciksin gelsin gicik oluyorum su tarz insanlara, kendileri emekli is yok guc yok karsisinda iki kisi var illa isini gucunu birakip yillik izninden kullanip yanina gelsin istiyorlar.
Sizi kv fedakarlik yapip buyutmuste oteki anneler ne yapmis acaba ? Nede severler olayi dramatiklestirmeyi..
Evet aynen benim düşüncelerime tercüman olmussun cnm
Zaten gercekten üzülse oğlunu ğzmemek adına böyle numaralar yapmaz
Biz bursadayız kv ist da
Şimdiden ağlanır hep
Baban ölse ben napıcam bakanım da olmaz vs
Kendi maası var kocasının aylık 10 bin tl gelirleri var
Kendi evleri bankada bi ev parası birikmişleri var ama hala ağlanır
Bizim evimiz yok bize ggelince bu zamanda eve para baglanmaz der
Cocuk yapmayın der
Ben de böyle insanlardan nefret ediyorummmm

Kızlar selam
Her anneler gününde eşimle sabah annesini ariyoruz.
Her aradıgımızda beş karış suratla acıyor telefonu, eşim anne nasılsınn dedikten snr annesi sessiz kalıyor bi süre.
Eşim anne orda misin deyince de konusamycam kapatıyorum diyor
( konusmayacaksan neden acıyorsun teli)

Eşim anneler günün kutlu olsun anne deyince yine sessiz kalıyor, burnunu çekiyor ağlamaya baslıyor yani biz ağladıgını sanıyoruz buraya oyle yansıyor
Eşim de neden ağlıyorsun anne diyor
Sen de evlat sahibi olursan anlarsın
Anneyi bırakıp gtmek neymiş görürsün
Allah sana da yasatırsa sen de anlarsın gbi sinir bozucu söylemlerde bulunuyor.
Ya hep böyle hep bi duygu sömürüsü hep bi ağlama modu.
Eşim cok cddiye almadi ki annesi ağlıyor gbi yaptıkca güldü eşim.
Hep gelirsin diye bekledim , yolunu gözledim , sen de beni bırakıp gttin benim hayatta kimseye güvenim kalmadı diyor.
Eşim de sen gel anne kapımız acık biz calısıyoruz sen cık gel falan deyince, ben anneyim bu gğne kadar sana hep fedakarlık yaptım bundan snr sen yapacaksın sen evlatsın diyor annesi.
Kadını boğasım geldi ama ben de aldım telefonu kutladım anneler gününü.
Ama kac saattir sinirden kalbim carpıyor.
Hep acındırma hep rol annesinden bıktım artık

gelinini sevmeyen kayyum valide triplerinin hasi. cok iyi biliriz. gene de o da anne evet, gunu kutlu olsun.

Biz bursadayız kv ist da
Şimdiden ağlanır hep
Cocuk yapmayın der

Valla ilgincmis senin kv cidden bana pek seni sevmiyor gibi geldi nedense, hem uzakta degilmissiniz aman iste kv degilmi hepsi ayni

Çocukları ayrı kıtalarda yaşayanlar ne yapsın? İnsan çocuğu kendi hayatını kurdu diye Mutlu olur.
Lafa gelince öyle siz mutlu olun yeter ececim der
Ama eşimle telde kınusurken hayatta kimseye güvenim kalmadı arrık sen de gttin ya der:)))

Valla ilgincmis senin kv cidden bana pek seni sevmiyor gibi geldi nedense, hem uzakta degilmissiniz aman iste kv degilmi hepsi ayni
Sevmiyo tabiki de
Beni değil oğlunun yanındaki hiçbir bayanı sevmemiş zaten

Biz bursadayız kv ist da
Şimdiden ağlanır hep
Cocuk yapmayın der
O adami öldürcek dirdiriyla belli, simdiden yerini yapiyor
Parasi var pulu var bir engeli yok cani cok istiyorsa oglunu gormek ciksin gelsin halic-gemlik 100 tl deniz ucagiyla

Back
X