Ama söyleyisi hiç espri yapılacak tarzda degildi gayet surat ekşiterek söylediAranızdaki ilişki neyi kaldırır, sizin üslubunuz nasıl bilemiyorum, ama o an gerginliği yumuşatmak ve konuyu geçiştirmek için "Ehehe, annecim biz karar verdik Beren Duru koyacağız, ama ben sana bol bol getiririm, söyleye söyleye alıştırırız seni merak etme :)))" gibi bir cevap uygun olabilirmiş.
Taviz vermeyin, espriyi ve güleryüzü elden bırakmayın.
Yok eşim kesinlikle önemsemez de ayy ne bileyim cidden kvlik güdüsü mü nedir illa bisey diyecekler sanırımValla bana bile saçma geldi eşiniz hiç onemsemez.
Alisirsin anneciğim, deyip gecin. :)
Herkesin telaffuzunu düsünüp isim mi bulacaz yani gıcık oldum.Konuşmuş işte önemli değil. Annemde yeğenimin ismini nasıl telaffuz edeceğim diyordu,şimdi gayette iyi soyluyor.
Sıkmayın caninizi. Nasılsa sonunda sizin istediğiniz olacak. :)Yok eşim kesinlikle önemsemez de ayy ne bileyim cidden kvlik güdüsü mü nedir illa bisey diyecekler sanırım
Kesinlikleee anlatmayım esime şimdi durduk yere nasılsa bu konu o varken de illa ki acılacak yine aynı seyi derse istedigi cevabı verir annesine benlik bisey yokHic gerek yok. Cocugunuz dogar adini beren duru koyarsiniz olur biter. Kendisinin dili donmuyorsa kizim desin cocugum desin canim desin torunum desin. Ille ismini soylemesi gerekmez
Bunu bilmek cok güzel :)Sıkmayın caninizi. Nasılsa sonunda sizin istediğiniz olacak. :)
Ona ne şüphe. Sinirli, tavırlı üslup karşısında esprili davranmak söylediği şeyi önemsemediğiniz mesajı verir karşıya, hem de ortamın gerilmesini engeller.Ama söyleyisi hiç espri yapılacak tarzda degildi gayet surat ekşiterek söyledi
Canım biz isme baya alıstık esim falan sesleniyo artık hatta annem telde Beren duru napıyo falan diyo ama sormadılar kvler napayımSöyler söyler canım hic merak etme . hangi ismi istiyorsan onu koy. Onun annesi sensin. Duymamazliktan gel. Esine simdilik soyleme bence. İlerde inat ederse zaten eşin de öğrenir konusursunuz. Ben senin yerinde olsam eşimi bu isme alistirirdim. Esim derdi annesine bu isim olacak diye. Bende yüz göz olmazdim
Evet aynen de öyle oldu havada kaldı ve dediginiz gibi önümüzdeki zamanlarda yeniden acılacak..Yok Allaha sükür hiç öyle bi tip degil ama ne cvp verir bu konuda hic bilemiyorum..Anlatayım mı yani??Ona ne şüphe. Sinirli, tavırlı üslup karşısında esprili davranmak söylediği şeyi önemsemediğiniz mesajı verir karşıya, hem de ortamın gerilmesini engeller.
Eşinize anlatın. Üslubunuzdan eşinizin aşırı anneci, annesi söz konusu olunca gözü kör olan tiplerden olmadığı hissini aldım. Annesinin tepkisinden haberi olsun, çünkü konu cevap vermediğiniz için havada kalmış ve muhtemelen yeniden açılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?