Kendi fikri o gün takvim kağıdında ne isim varsa o konulmalıymıs laf arasında dedi az önce saka mı bu?Ha dese ki olmaz benim anamın adını koyacaksınız o zaman toplanıp gelelim ağzını yırtalım :)))
Rabbim saglıkla koklamayı nasip etsin meleğinizi adıyla büyüsün..Beren her isme yakısıyo sanırım :)Bence de eşinize hiç söylemeyin. Hemen hemen aynıyız sizinle... Bizde kızımızın adını ''Yüsra Beren'' koyacağız nasipse... Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaALLAH(c.c)...
Ahhh kaçabiliyosan kaçsan keske ya ben iyisi de vardır diyodum ama hep bi yere kadar galiba
İsmi beğenmemiştir, direk söyleyemiyor. Çok takılmayın bence. İnsanın kendi annesi ile de ufak anlaşmazlıklar yaşayabilir. Hemen art niyet düşünmeyin. İsmi sevmemiş işte! Bunu kişisel olarak algılamayın.Selam kızlar..Benim alınganlığım mı anlamadım size sormak istedim..
Kvyi cidden severim iki senelik evliyim hic bi sorunumuz olmadı kültür farklılığımız da olsa bi kez bile art niyet sezmedim ta ki bugüne kadar..
6.5 aylık hamileyim kvdeyiz on gündür görümcemin kızı bebeğin ismini sormuştu Beren Duru demiştik ki kesin kararımız bu onun dısında kimse isimle ilgili bişey sormadı biz de bisey demedik..
Bugün görümcemin kızı anneanne berene de söyle yapalım mı böyle yapalım mı falan dedi güzel seyler söyledi çocuk heyecanla ben de ordaydım gülümsedim ona..Kv beren de kim dedi bi de beren mi cıktı falan dedi kız da beren iste dedi dayımın bebegi hatta beren duru ister beren ister duru istersen beren duru dersin dedi ben hic ses etmedim..Kv o nasıl isimmiş ben beren duru falan söyleyemem bak senin ismini de söyleyemiyom diyo annen benim söyleyebileceğim ismi koydu beren falan diyemem dedi şak diye..Hiç bisey söylemedim ama cidden gıcık oldum eşime anlatsam mı??
Güncelleme: Az önce laf arasında doğduğu gün takvim kagıdındaki ismi koymak gerektiğini laf arasında söyledi kv benimle dalga mı geciyo??
Allah Allah ya valla benim de düsüncelerim degisiyo artık yavastan zaten ben afalladım beklemezdimKeşke kacabilsem.. Ya fitratında var kaynanaligin en iyisi bile çocuktan sora değişiyor iste... Bende çok överdim kaynanami çok iyi bana şöyle davranıyordu boyle davranıyor ben iyi olduktan sonra niye bana kotu davransın vs.. Olmuyomus o ole ya..
Amin canım cümlesimize inşaALLAH(c.c)...Rabbim saglıkla koklamayı nasip etsin meleğinizi adıyla büyüsün..Beren her isme yakısıyo sanırım :)
Ama annem begenmese bile bu tavırla konusmaz esime aslaaaİsmi beğenmemiştir, direk söyleyemiyor. Çok takılmayın bence. İnsanın kendi annesi ile de ufak anlaşmazlıklar yaşayabilir. Hemen art niyet düşünmeyin. İsmi sevmemiş işte! Bunu kişisel olarak algılamayın.
Agzınız bal yesin ya ne diyeyim :)Onane ayol millet iyice cildirdı. Çok merakliysa doğurup isim koysun.
Az önce laf arasında doğduğu gün takvim kagıdındaki ismi koymak gerektiğini laf arasında söyledi kv
Yok saka degildir tabi yüzünü eksiterek söyledi gayetNe saçmalamış ya.. Gülerek söylemediyse laka değildir heralde. Bide önceki tepkisinin üstüne. Aman eşin ondan etkilenmesin de sorun olmaz. Biz böyle karar verdik de geç
Daha normal iletisim yolları var ben begenmedim ama bebek sizin demek gibi :)Art niyet yokta ismi begenmemis sansimi bir deneyeyim demistir
Yahu herseyi niye kocaniza soyluyorsunuz arkadasim ne var bunda. Takma kafana meseleyide uzatma. Hormondur hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?