• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv iğnelemek mi istedi anlamadım?

Tebrik ederim sizi öncelikle türkçe isimler seçtiğiniz için.o takvim yapraklarında saçma sapan isimler var. İnşallah berenin anlamı gibi güçlü ve akıllı ,duru gibi güzel bir kız olur.takmayın.eşinizde söyleyip kafasını karıştırmayın.bebekten bahsederkende yaninda adını kullanın.alışsın.kv laf ederesede oğlun seçti deyip geçin

Tebrik ederim sizi öncelikle türkçe isimler seçtiğiniz için.o takvim yapraklarında saçma sapan isimler var. İnşallah berenin anlamı gibi güçlü ve akıllı ,duru gibi güzel bir kız olur.takmayın.eşinizde söyleyip kafasını karıştırmayın.bebekten bahsederkende yaninda adını kullanın.alışsın.kv laf ederesede oğlun seçti deyip geçin
Cocuğuma verecegim ismi savunmam bile bi garip olacak ama bakalım zaman ne gösterecek bu konu tekrar gündeme gelecek mi?

Yoook canım yaaa ne geri adım atması biz kac zamamdır öyle sesleniyoruz hayır madem baska fikri vardı bi soraydı bi merak edeydi yani su saatten sonra isterse Ahmet desin napim
Sorsan ben karışmam ne isterseniz koyun derler cadolozlar ya bildiğin huzuru bozan kv ler

Back
X