Kv ile alt üst oturanlar yardiminiza ihtiyacim var :(

Kafana silah dayamıyorsa bu kadar abartmaya gerek yok .aradığı zaman, bugün başka bir programım var , gelemiycem, demek yeterli.

Siz altlı ustlu oturuyorsaniz maalesef bu tür olaylara hazirlikli olmalısınız.
İmkanlanlariniz nedir bilemiyorum ama rahat hissetmiyorsaniz taşının.
Çünkü bu sorunlar maalesef bitmez aksine katlanarak artar

gerçekten tebrik ederim sizi çok güzel bir yorum yapmışsınız

biz de gelin, ben (görümce oluyorum) , annemler aynı binada oturuyoruz. kendi annemin değil gelini beni bile bir pazar kahvaltıya çağırdığını görmedim ey annem oku buraları da neler var gör :)

Benim kayınvalidem laf sokmasa gerçekten evim uzak demem giderim, mutlu etmek isterim.
bekarken her allahın günü kendi anne babamızı görürken of sıkıldım diyormuyuz? biraz empati kursak bir çok şey güzelleşecek aslında..

biz de gelin, ben (görümce oluyorum) , annemler aynı binada oturuyoruz. kendi annemin değil gelini beni bile bir pazar kahvaltıya çağırdığını görmedim ey annem oku buraları da neler var gör :)
çağırmasın ay napcanız :) sürekli sürekli mıç mıç gerek yok boşverin. bende gelinim bu arada ama bazı aileler çok abartıyor illa gelin gelin die gitmezsen surat asıyolar falan herkes bi nerde durması gerektiğini bilse sorun olmucaktaa neysee :)

onları davet ettiğinde annenleri çağırmazsan, annenler geldiğinde de onları çağırmak zorunda kalmazsın. onunda yorum yapmaya hakkı olmaz. altlı üstlü oturmak bir sanattır Zamanla herşeyi çözceksin.

kahvaltı işine gelince de ya telefonları açmayacaksın. ( ki sonra ilk gördüğünde aradık aradık açmadınız kahvaltı hazırladık sizi bekledik dicekler. ) geç kalktık de geçiştir. üsteleserse de müsait değildik de
böyle böyle pazar günü rahatsız edilmek istemediğinizi yavaşça anlıcaklar. aramalar kesilir.

her çağırdığında gitmeyin zoraki çağırmıyor sonuçta.. annenleri çağırmaya gelince çağırmayın kvyi nolcakki. karşı komşum kaynana giriştete gelini oturuyor.gelini annesini çağırıyomuş ama kayınvalideyi çağırmıyormuş oturmaya. zaten kaynanası ile sürekli beraber annesii ile oturucakknde onu çağırcak değil yani. ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum illa sürekli beraber oluncak değil..aynı binada oturuyo olmanız her zaman beraber oturcaksınız yiyip içceksiniz kim gelirse gelsin die bi kanun yokk takma bilee

Benimki de yılda bir kere çağırır bende her cumartesi düşünürüm bu pazar çağırır mı diye ve içim daralır
Ya bende sevmem pazar gününü kocamla geçirmek isterim zaten haftada bir günümüz var. Birde gitsek öğlen yemeğine kalın aksam yemeğine kalın yatana kadar sürekli ısrar ederler.
Ayni apartmanda oturmak gerçekten sinir bozucu. Ben ayni mahallede oturup nerdeyse ayda en fazla iki yada uc kere görürüm ona bile sinir olurum. Bizimkiler de bazen ayda bir görmelerine nerelerdesin derler sanki her gün görüyorlar da bi kaç gündür görmedik der gibi yani buna takılma bence. Pazar günü de dışarı kahvaltiya çıkın mesela öyle birşey derse biz dışarı cikcaz sonra geliriz dersin. Ama gerçekten iyilik yaptığını sanıyor geline bu kötülük. Sonuçta sen çalışıyorsun hafta sonu evinde olmak istersin. Hatta söyle bence anne ben de hafta için evde değilim evi özlüyorum. Biz gelmek istediğimiz zaman sana haber veririz de geç. Annen gelince de kaynanayi çağırmak zorunda değilsin.

çok şükür bende o durum yok.:)
geçen gün kahvakltıya çagirdim yemegede... :)
musmutlu bir gün bitirdim.:) çocuğumu kaynanam bakiyo ya ona şükrediyorum.
kayınpederim bana nerelerdesin demez.. demesin o an nefret ederdim:)

benim kp de gormuyorum nerdesin diyordu ben de kendimi görmüyorum malesef ondan gelemiyorum diyordum
alt ust diye hergun görecek degilim komşuyu gordugum kadar yeterli bence
ayrica darılmasinlar yada darilsinlar sen onlari her cagirdiginda kendi anneni cagiriyor musun ayip olmasin diye???
telefonu kapatin bi kac kere
bi kac kere de disari piknige cikin basbasa bu rutin sonlanir ☺

ben mübalağ yapmıştım :) aynen öyle mıç mıç olmaya hiç gerek yok zaten bizim aile tarzımız burada okuduklarımızdan baya farklı sanırım ailede herkes yerini bildiğinden çok şükür hiç sorun yaşamadık. haftada bir gün nerdeyse birbirimizi görüyoruz o da her zaman önceden haberli. :)

Okuyunca Derdinin stresini yaşadım çok sinir oldum.

Bence kayınvalideniz ile altlı üstlü oturmak başlı başına bir sorun hiç memnun olan duymadım. Eğer siz uzakta otursaydınız eminim kayınvalidenizin daveti size çok hoş gözükürdü..mesafe çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…