Kv ile alt üst oturanlar yardiminiza ihtiyacim var :(

inş kızım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin hersey gönlünce olsun olsun ki sende kafa olarak rahat ol

Töbe töbe töbe töbe .
1 yıl yanında 2 yıl üst katında oturmus bırı olarak söyluyorum .

Töbeee

bende durum aynı kv değil ama kendi annem ile altlı üstlü oturuyorum çoğu zaman hayır diyemiyorum ama mesela kesin kurallarım vardır bilirler ve anlayışla karşılarlar pazar günlerini evde geçiririm işim var diye bahane bulmam direk söylerim zaten hafta içi çalışıyoruz doğru düzgün vakit geçiremiyoruz bugün başbaşa kalmak istiyoruz diye söylüyorum kimse de kırılmıyor

Bende altlı üstlüyüm ben kv ile küstüğümden beri gitmiyorum. Ben sabah akşam ordaydım. Eşim çok bozuluyor ama gitmem. Büyük kavga ettik. Genede kurtulamadım Kp akşam 8de torun sevmeye gelir cok lazimmis gibi. Pazar cumartesi demezler esimle bi rahat kahvalti edemeyiz çat kapı gelirler sözde torun görmeye. Kalk onlara çay koy bilmem ne derken ne yediğimi anlamam. Kv gündüz 5 kere ugrar . Bıktım usandım yeminle. Bide 2. Bebek Yolda o doğunca hiç çıkmazlar artık. Her dk birimi gelcek diye düşünmekten. :S Kv gelir bide 10 tane laf sokar evde bi toz görmesin başlar biri gelse küfür eder demeye . Görümceler sürekli gelir. Ay çok doluyum bi tavsiye veremedim ama içim çok dolu. En azından siz bi bahaneyle gitmeyebiliyosunuz ben nasıl eve sokmuycam bunları

kendi annen baban olsa eminim böle olmaz sizde evlat sahibisiniz inş gelininiz sizin böyle yapmaz eşiniz için katlanmalısınız yaşlarına verin böle yazan oldukça üzülüyorumkişisel algılama

sende gelinsin işte bazıları kimseyi istemiyor kenndi ana babası hariç hazır bulmak ne güzel herkes bi araya toplama derdinde anneler

kendi annen baban olsa eminim böle olmaz sizde evlat sahibisiniz inş gelininiz sizin böyle yapmaz eşiniz için katlanmalısınız yaşlarına verin böle yazan oldukça üzülüyorumkişisel algılama
Ama benim kv 46 yaşında ve eşim maaşını ona vermiyor biz sürekli onların yanında yaşamıyoruz diye bana yapmadığı demediği kalmadı kendi annemi kabul ettirmiyor evime. halen eşime her fırsatta laf sokuyor geçen eşim şakasına okadar paran var kontur atmıyosun dedi oda sen çalıştığını bana mı getiriyon sanki atiyim getirirken ne güzel atıyodum felan dedi. Kuruşu kuruşuna ona vermesini istiyor ilk sene öyleydi. Sizce nasi isinabilirim bu kadina ki okadar hakaretler etti ki

Ben gelinimin oğlumun rızkına göz dikersem oğlum parasını karısına getiriyo kendilerine harcıyolar diye hasetlenip çatlarsam oda bana böyle yapsın sorun yok.

haklısın valla 46 yaş nedir bende 60 falan sandım işte genç kaynana herseye karışıyor yaşal beraber oturuyor bazı şeyler sabır

haklısın valla 46 yaş nedir bende 60 falan sandım işte genç kaynana herseye karışıyor yaşal beraber oturuyor bazı şeyler sabır
Aynen öyle maalsef resmen kıskanıyor kendime bi çöp alsam oğlumun parasını yiyo diyor. Gözü bizim rızkımızda ama sabrediyorum eşimde çok anneci

Aynen öyle maalsef resmen kıskanıyor kendime bi çöp alsam oğlumun parasını yiyo diyor. Gözü bizim rızkımızda ama sabrediyorum eşimde çok anneci

46 yasında anne garip, abla gibi bence daha cok genç olmasından dolayı daha iyi anlaşmanız gerekiyor halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…