- 3 Ekim 2018
- 177
- 177
- 18
- 37
Ne güzel darısi bize bnde haftada 1 gun haftaici gorusuyorum ama haftasonu gelsin bizi bekliyor kv. Laf vuruyor surat asiyor bi gorseniz. Calistigim halde temizlik yapmami bekliyor hamileligimde bile yapmami bekledi. Rahatsizlaniyorum mesela normal olarak karnim buyuyor bana gecen gun internetten bakuosun kafanda kusuyosunda hasta oluyosun demesin mi..ah ah ne diyim Allah herkese hayirlisini versinnben mübalağ yapmıştım :) aynen öyle mıç mıç olmaya hiç gerek yok zaten bizim aile tarzımız burada okuduklarımızdan baya farklı sanırım ailede herkes yerini bildiğinden çok şükür hiç sorun yaşamadık. haftada bir gün nerdeyse birbirimizi görüyoruz o da her zaman önceden haberli. :)
tamam kimse kayınvalidesiyle görüşmek istemiyor ama ogullarına aşıklar , kızlar oturun düşünün herkes kendi ailesini görmek ister eşiniz nasıl düşünüyor bi danışsanız keşke işte kimisi geline kimisi kaynanasına denk gelmiyor kendi ailenize artık görmek istemiyorum diyebiliyormusunuz nasıl bir kafa yapınız var bilmiyorum kaynana değil düşman sanki biz senelerce baktık ama yuttuk gençler tahammülsüz istediğiniz hayatı yaşacaktınız madem evlenmeyecektiniz sinir oldum okurken birde kayınvalide penceresinden bakmak var
ben mesele ailemi bir araya toplamayı severim teklif ederim whatsapp grubundan müsait olan gelecek olan yazsın derim yaşadıgım yerin pazarına göre mesela turfanda cıkmış bişey alırım veya balık tavuk nedense bogazımdan geçmez yiyemem çalışıyorlar acaba yapacak zamanları var mı diye haftaiçiyse hafta içi haftasınuysa hafta sonu gelinler çalışıyor biri çok gelmek istemez ama uyumludur herkes gelirse gelir biri valla ben gibi yemek bulursan ye dayak bulursan kaç havasında
sofrayı hazırlarım yemegı yeriz Allah var kaldırırlar yardım ederim sonra bi çay veya erken gideceklerse kahva biraz sohbet herkes evine bende akşama yemek vs yoruldum onlar işte gitsinler dinlensinler
gelene kapı acık empati gençler biraz empati sizde oglan anası olcaksınız veya oldunuz sizin gibi bi geline denk gelirsiniz pişman olursunuz yaş aldıkça insanın huyu degişiyor yaşadıkça görürsünüz
ne olursa olsun saygıda kusur etmeyin büyükler sonuçta ama şirret bi kadınsa ogluna söyleyin annen böle böle yaptı deyin baktınız oglu anasını savunuyor binin süpürgenize
Merhaba kizlar, sizden bu konuda yardim isticektim..
Kv ile alt üst oturuyorum, ve kv nerdeyse her pazar günü kahvaltiya cagriyor, benimde canim istemiyor bazen yani tamam iyi niyetinden yapiyor biliyorum ama her pazar sabahi uyandigimda ilk onun aramasini veya mesajini görmekten biktim. Her cagirdigindada gitmiyorum tabi biseyler uyduruyorum ama bu konu cok canimı sıkıyor.
Haftasonu yaklastiginda ayy insallah yine cagirmaz düsüncesi geliyor. Dedigim gibi bende düsünüyorum hani arada bir giderim tabi oda sevinsin ama her pazar her pazarda fazla oluyor gercekten.
Birde annemleri bana cagirmak istesem hemen kv ve kp aklima geliyor onlarida cagirmalimiyim diye cünkü istemiyorum her cagirdigimda onlarinda gelmesini.
Ben calisan bir bayanim ve cok sükür öyle hergün görmüyorum onlari, ama bi kac gün kp görmese hemen diyor nerelerdesin diye calisiyorum diyorum ee bende calisiyorum diyor. Sinir oluyorum böyle seylere sanki mecburmuyum illa kendimi göstermeye aman sonra kizmasinlar darilmasinlar diye.
Onun bunun ne dicek diye düsünmesinden biktim..
Kayınvalidem ile aramızda 10 dakika var hiç kahvaltıya gitmedim 3 ay olsu evleneli daha bir gün olsun çağırmadı. Evdeki buzdolabı bozuldu 1 hafta yine çağırmadı ben ne yapıyım peki? Gerçi ben halimden memnunum.
Merhaba kizlar, sizden bu konuda yardim isticektim..
Kv ile alt üst oturuyorum, ve kv nerdeyse her pazar günü kahvaltiya cagriyor, benimde canim istemiyor bazen yani tamam iyi niyetinden yapiyor biliyorum ama her pazar sabahi uyandigimda ilk onun aramasini veya mesajini görmekten biktim. Her cagirdigindada gitmiyorum tabi biseyler uyduruyorum ama bu konu cok canimı sıkıyor.
Haftasonu yaklastiginda ayy insallah yine cagirmaz düsüncesi geliyor. Dedigim gibi bende düsünüyorum hani arada bir giderim tabi oda sevinsin ama her pazar her pazarda fazla oluyor gercekten.
Birde annemleri bana cagirmak istesem hemen kv ve kp aklima geliyor onlarida cagirmalimiyim diye cünkü istemiyorum her cagirdigimda onlarinda gelmesini.
Ben calisan bir bayanim ve cok sükür öyle hergün görmüyorum onlari, ama bi kac gün kp görmese hemen diyor nerelerdesin diye calisiyorum diyorum ee bende calisiyorum diyor. Sinir oluyorum böyle seylere sanki mecburmuyum illa kendimi göstermeye aman sonra kizmasinlar darilmasinlar diye.
Onun bunun ne dicek diye düsünmesinden biktim..
tamam kimse kayınvalidesiyle görüşmek istemiyor ama ogullarına aşıklar , kızlar oturun düşünün herkes kendi ailesini görmek ister eşiniz nasıl düşünüyor bi danışsanız keşke işte kimisi geline kimisi kaynanasına denk gelmiyor kendi ailenize artık görmek istemiyorum diyebiliyormusunuz nasıl bir kafa yapınız var bilmiyorum kaynana değil düşman sanki biz senelerce baktık ama yuttuk gençler tahammülsüz istediğiniz hayatı yaşacaktınız madem evlenmeyecektiniz sinir oldum okurken birde kayınvalide penceresinden bakmak var
ben mesele ailemi bir araya toplamayı severim teklif ederim whatsapp grubundan müsait olan gelecek olan yazsın derim yaşadıgım yerin pazarına göre mesela turfanda cıkmış bişey alırım veya balık tavuk nedense bogazımdan geçmez yiyemem çalışıyorlar acaba yapacak zamanları var mı diye haftaiçiyse hafta içi haftasınuysa hafta sonu gelinler çalışıyor biri çok gelmek istemez ama uyumludur herkes gelirse gelir biri valla ben gibi yemek bulursan ye dayak bulursan kaç havasında
sofrayı hazırlarım yemegı yeriz Allah var kaldırırlar yardım ederim sonra bi çay veya erken gideceklerse kahva biraz sohbet herkes evine bende akşama yemek vs yoruldum onlar işte gitsinler dinlensinler
gelene kapı acık empati gençler biraz empati sizde oglan anası olcaksınız veya oldunuz sizin gibi bi geline denk gelirsiniz pişman olursunuz yaş aldıkça insanın huyu degişiyor yaşadıkça görürsünüz
ne olursa olsun saygıda kusur etmeyin büyükler sonuçta ama şirret bi kadınsa ogluna söyleyin annen böle böle yaptı deyin baktınız oglu anasını savunuyor binin süpürgenize
ördüm sen çalışıyorsun ayıp yaa kendi kızına yapsalar aynını ortalıgı yıkar tamam hastalık saglık yapılır ama dili dikenli olmamalı insanın bak tatlı dilli olsa derdin olmayacak
çokkkkk uzun oldu kusura bakmayın roman olur 1.5 senelik evliyim. daha dün yne tartıştık eşimle. biliyo musunuz ben sadece kırgın ve üzgünüm böyle olmamalıydı aramız. başta her dediğini yaptıkça çok iyiydim ama bu işi yönlendirme işine döndürdüğü için çektim kendimi ve sivri diliyle maşallah yedi bititdi. Allahım diyorum bi çözüm yolu olsun bana bişi yap yani deiklerni takmayım her ddiklerini yapayımda mutlu olsunlar diorm ama hazmedemiyorum. yapcak hiç bişi yok galiba. şimdi size soruyorum acaba bunları yapsanız gelinleriniz size böyle olurlar mı ??..
. düşünün bayram 3. günü kızı gelmedi bile. neyse annesine diyor ki nasıl gelsinler kızım tek mi işi var çocuğu var eşi var çamaşırı ütüsü olur işi olur gelemez daha hem nevşehirden geldi nasıl gelsin demesin mi :) o zaman anladım benm bi ehemmiyetim yokmuş işim olamazmışş. onun ki işte benm ki ney dimi nie bna laf vurdun o zaman önceki gün diceksn ama gelde anlat.. ayıp bişey yani.
yok teyzecim aramaz beni oğluna der genelde herşeyii.
kızım sen mükemmelsin gercekten sabırlısın evet kazanan sen olacaksın bak eşinde yanında neler var sen dogru olanı yapıyorsun emin ol.
ayıp yaptıgı kızının yaptıgı da ayıp 3. gün olmuş gelmemiş dostlar alışverişte görsün dışardan görse herkes melek der gel de bana sor hesabı evlat ayrımı yapıyor günah senin yaptıklarını bana yapsalar el üstünde tutarım baş üstünde gezdiririm tek kötü laf etmedim çalışıyorsunuz siz bilirsiniz dedim her zaman ki annesigil hergün onlarda gündüz yetmiyor gece yemek çay düzenleri yerinde olsun bi kerede anne sende gel demediler benim eve gelmeleri saatli elin iyisi yok bende çevremde görüyorum gelinle gezmeler kafelere gitmeler ki bende şen şakrark bi insanım yakıştıramıyorlar yanlarına heralde bende üzülüyorum ama evladım mutlu olsun deyip ses etmiyorum etsem nolcak huzurları bozulacak içim sıkılacak ben sebep oldum diye
herkes yerinde sagolsun sıkma kendini su akar yolunu bulur zamana bırak Allaha havale et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?