Keşke hiç aynı binada oturmasaydınız, ne yazıkki kv ile alt üst oturunca beklenti hep üst düzeyde oluyor . Neyseki çalışıyorsunuz da tarhana sise domates turşu, misafir geldi kek yap,yardıma gellerden kurtulmuşsunuz. Özel hayat başbaşa kalma ,misafir çağırma durumları kabus oluyor Daha gelmeden kimse insan sitres oluyor . Çözümü var açık açık söyleyeceksiniz, yoksa ardı kesilmez . Eşiniz ne diyor bu duruma ??Merhaba kizlar, sizden bu konuda yardim isticektim..
Kv ile alt üst oturuyorum, ve kv nerdeyse her pazar günü kahvaltiya cagriyor, benimde canim istemiyor bazen yani tamam iyi niyetinden yapiyor biliyorum ama her pazar sabahi uyandigimda ilk onun aramasini veya mesajini görmekten biktim. Her cagirdigindada gitmiyorum tabi biseyler uyduruyorum ama bu konu cok canimı sıkıyor.
Haftasonu yaklastiginda ayy insallah yine cagirmaz düsüncesi geliyor. Dedigim gibi bende düsünüyorum hani arada bir giderim tabi oda sevinsin ama her pazar her pazarda fazla oluyor gercekten.
Birde annemleri bana cagirmak istesem hemen kv ve kp aklima geliyor onlarida cagirmalimiyim diye cünkü istemiyorum her cagirdigimda onlarinda gelmesini.
Ben calisan bir bayanim ve cok sükür öyle hergün görmüyorum onlari, ama bi kac gün kp görmese hemen diyor nerelerdesin diye calisiyorum diyorum ee bende calisiyorum diyor. Sinir oluyorum böyle seylere sanki mecburmuyum illa kendimi göstermeye aman sonra kizmasinlar darilmasinlar diye.
Onun bunun ne dicek diye düsünmesinden biktim..
Belki de zemin hazirliyor :)))))Ya tam tersi olsaydı
Her pazar size kahvaltıya geliyoruz diye bir mesaj
Tadını çıkarın ya
Şu hazır sofralar hiç bana kısmet olmadı
bende ayni sekilde alt ust oturuyorum.keske benimkide her pazar cagirmis olsa ayy hergun gelirr bana beni yoklar aksam saati ogle saati allahim gecen bir arkadasim geldii 8 yildir gorusmedigim oda geldi arkadasim gidene kadar oturduu benimde ilaca ohtiyacim var malesefMerhaba kizlar, sizden bu konuda yardim isticektim..
Kv ile alt üst oturuyorum, ve kv nerdeyse her pazar günü kahvaltiya cagriyor, benimde canim istemiyor bazen yani tamam iyi niyetinden yapiyor biliyorum ama her pazar sabahi uyandigimda ilk onun aramasini veya mesajini görmekten biktim. Her cagirdigindada gitmiyorum tabi biseyler uyduruyorum ama bu konu cok canimı sıkıyor.
Haftasonu yaklastiginda ayy insallah yine cagirmaz düsüncesi geliyor. Dedigim gibi bende düsünüyorum hani arada bir giderim tabi oda sevinsin ama her pazar her pazarda fazla oluyor gercekten.
Birde annemleri bana cagirmak istesem hemen kv ve kp aklima geliyor onlarida cagirmalimiyim diye cünkü istemiyorum her cagirdigimda onlarinda gelmesini.
Ben calisan bir bayanim ve cok sükür öyle hergün görmüyorum onlari, ama bi kac gün kp görmese hemen diyor nerelerdesin diye calisiyorum diyorum ee bende calisiyorum diyor. Sinir oluyorum böyle seylere sanki mecburmuyum illa kendimi göstermeye aman sonra kizmasinlar darilmasinlar diye.
Ya cok enteresan butun kayinvalideler ayni. O zaman bunlar kotulukten degil de kayinvalide psikoloji diye bisey mi var acaba ..Benm kv de sürekli orda olmamı istiyordu.Sabah ineyim akşam yatmaya çıkayım.Guzellikle konuştum kaç defa anlamadı.Sonrasinda yavaş yavaş mesafe koymaya başladım.Haftada 5 gün iniyorsam 3 e 3 ten 1 e.Cunku üst üste indiğimde hemn kullanıyordu bi ertesi gün tekrar çağırıyordu.Her misafir geldiğinde çağırıyordu.Bazen isim var dedim bazen dışarı çıkacağız...Canım istediğinde de indim.Caresiz kaldığımda eşim konuştu anlattı.Bizimde kendimize özel bi hayatımız olduğunu.Derken şimdi 5 sene oldu çok mücadele verdim ama herkes sınırını biliyor.Gerektigi kadar görüşüyoruz.Eşin tutumu çok önemli.Esinle konuş bu durumu.Pazar herkesin kendine özel günü.Haftaici akşam ziyaret edin.Bell bi gün belirleyin.O gün görüşme gününüz olsun.Arada da bi kahve içmeye inin.Ya da siz çağırın onları.Bahaneleri olmasın hiç gelmiyorsun gormuyoruz vs diye.Herseye rağmen aynı binada olmak zor.Mecburi olarak mesafe koymak gerekiyor.Alalh yardımcımız olsun...
He
Ya cok enteresan butun kayinvalideler ayni. O zaman bunlar kotulukten degil de kayinvalide psikoloji diye bisey mi var acaba ..
Ben o sekil oturmuyorum ama abim ve eşi annemlerle altli ustlu oturuyor.Merhaba kizlar, sizden bu konuda yardim isticektim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?