KV ile atıştık hala sinirim geçmedi !!!!

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
mrb hanımlar yine ben buraya sıkıntılarımı sorunlarımı yazmak biraz olsun rahatlatıyo beni

konuya geçiyim hala hatırladıkça sinir olurum dün kv de gittik eşimin yengesi halası da ordaydı herşey iyi hoş oturuyoruz kv altın günü konusunu açtı (daha önceden biz kv ile bu konuyu konuşmuştuk illa sende gircen güne diyo başka bişey demiyodu bende çalıştığımı vaktimin olmadığını hatta böyle seyleri sevmediğimi söyledim istemediğimi söylemiştim ) halaya anlatıyo işte gün bitiyomuş tekrar baslanacakmış artık minnoşumbenimm de girecek güne dedi , ben daha bişey söylemeden hala dediki çalışan kız napcakda gircek ( bi sürü kadın yaşıtım deiller kafa dengim deiller 20 kişi toplam) bu arada yengede lafa girdi kendine vakti yoktur onun napsın günde dedi benim kv de kavga eder gibi bi başladı bunları topa tuttu resmen surat ifadesinide keske gösterebilseydimmm resmen kavga ediyo ben nerdeysem o orda mecbur girecek diyince tepem attı benimm

dedim ben bu konuyu öncede konuştum anne sizinle güne giremem ben sevmiyorum artı çalışıyorum vaktim yok dedim bi kenara para birikir nasıl biriktiraceksiniz dedi hala tavır öyle bu arada ev aldık kredi borcumuz var halası lafa girdi bunlar iki kişiler nasıl biriktirlerse biriktirsinler evlerini aldılar daha ne olsun dedi kv şunun gelini geliyoda bunun kızı geliyo da benim kızlarım geliyo nie gelini gelmeyecek miş mecbur gelecek mecbur die konuşuyo halası sonra sen zaten milletle yarış etmeyi seversin kıskançsın dedi bende o ara dedim ki ben güne filn giremem hala hele böyle bana işi inada bindirip mecbursun derse hiç girmem kimse bana istemediğim bişeyi yaptıramaz dedim sinirden çıldırıyorum eşimde yanımda gıkı çıkmıyo beyfendinin sonra kv de mecbursun ben ne dersem o olur dedi bana bende istediğiniz kadar diyin girmiyorum güne filn dedim kapandı konu öyle ama ikimizin de surat bi karış

o ara büyük görümcemle bi akrabaları daha geldi mutfakda bana hayırdır yine eşinlemi kavga ettin ne bu surat dedi biz hiçbir zamn kavga etmişliğimizi söylemedik ama surat sallarım canımı skınca kvde eşim canımı sıktı filn der geçiştirirdim ondan dedi herhalde bende yoo annem canımı sıktı dedim anlattım olayı mecbur deilim ben dedim neyse milletin yanında surat asma dedi bana bende içeri geçtim yengesini çok severim onunla gülüştük konuştuk digerleriylede öyle ama kv suratına bakmadım onun olduğu tarafa dönmedim hiç konuşmadık da sonra kalktık biz yengede kalktı diğerleri orda kaldı

eşime dedim gayet sakin bi şekide annenin tavrına neden bişey demedin canım dedim o da sen zaten yeteri kadar söyledin söylüyceni bana diyecek laf bırakmadın dedi bende annen in tavrı gördün susamazdım o tavır karşısında dedim çalışıyorum diyp kapatsaydın dedi ben zaten farklı bişey demedim dedim neyse boşver onu dedi konu kapansın istedi bende bi daha hiç açmadım şimdi bu kv yi napıyım ben her hafta gidiyoruz haftaya gitmiycem ne demek ben ne istesem o olur u laf herkesin içinde demesi tavrı hareketleri sinir etti beni

Halasının da dediği gibi kıskanç bir kadın işin zor canım ne deniz ne yapılır bilmiyorum ama sen sakın geri adım atma zaten gerekeni söylemişsin ama tavır yapma eşn ile birlikte gitmen gerektiğinde yine git derim ben...

benım kv onlarla gune gırmemı ıstedı amna ben daha once ıkı ayrı gune gırmeyı soz verıdıgım ıcın gırmedım bozulmadı ama boyle toplum ıcındeydı keısn net yenıdendogdumda gırıyor dedı bende bakarız dedım gecıstırdım
sız agzının payını vermıssınız ama dusununce gerek varmıydı baskaları yanında atısmaya bence hayır yoktu

cevabınızı vermişsiniz , keşke insanların içinde atışmasaydınız ama kendimi yerinize koyduğumda benim de gözüm dönebilirdi

cevabınızı vermişsiniz , keşke insanların içinde atışmasaydınız ama kendimi yerinize koyduğumda benim de gözüm dönebilirdi

hiç sorma o anı anlatamam ki çok sinir oldum neden çünkü daha önce konuştuk yok dedim bu kadar basit dimi gün sende olduğunda gelirim yardım ederim ama güne girmem dedim
tekrar beni takmayıp güne girecek die emir vermesi vede mecbur ben ne derssem o olur gibisinden konuşmasına tahammül edemedimmm resmen halasıyla tartışmaya girdi dayanamadımmm hiç kimsenin bu şekilde hayatıma karışmasına tahammül edemem eşim bile daha bana emir vererek konuşmaz noluyozzz oldummm nevrim döndü resmen :52: :52:

hiç sorma o anı anlatamam ki çok sinir oldum neden çünkü daha önce konuştuk yok dedim bu kadar basit dimi gün sende olduğunda gelirim yardım ederim ama güne girmem dedim
tekrar beni takmayıp güne girecek die emir vermesi vede mecbur ben ne derssem o olur gibisinden konuşmasına tahammül edemedimmm resmen halasıyla tartışmaya girdi dayanamadımmm hiç kimsenin bu şekilde hayatıma karışmasına tahammül edemem eşim bile daha bana emir vererek konuşmaz noluyozzz oldummm nevrim döndü resmen :52: :52:

benim okurken sinirim bozuldu bee,sen yine bir şey dememişsin bence.

oldu canım boynuna ip bağla,ipi de k.v.nin eline ver.nereye isterse oraya çeksin seni..işe bak ya.çalışıyormuşsun üstelik ayrıca çalışmasan da mecbur değilsin,kimse mecbur değil.pek seviyolar yan çantası gibi gelini yanlarında taşımayı..tepkinde haklısın.

Kesinlikle bildiğini oku canım, sen çocuk musun da sana mecbur yapacak diyor, olmadı tasma takıp yanında gezdirse bari!!! Gelmeni istese bile demenin bi üslbu vardır ben ne dersem o olacak da ne demek.. herkesn kendi hayatı var, kesinlikle taviz verme canım, bugün tamam dersin iki gün sonra başka bişeyde daha çok üstüne gelir, yerinde dur demen çok iyi olmuş,, geri adım atma,, ama tek tavsiyem kvnin saçmalıkları yüzünden eşinle aranı bozma... Sinir olman çok doğal ben bile sinir oldum... :20: :20:

Tabiiki sen haklisin, ama dogrumu yapmissin milletin icinde kayinvalidene cemkirerek: Hayir.
Tamam bakariz vs deseydin, yanliz kalincada yine bildigini okusaydin "Anne hayir dedim, calisiyorum, istemiyorum vs" diye.
Hem esinin yaninda, hem akrabalarin icinde kadinin sözünün sana gecmedigi gibi, hic onu sallamadigini ve saygi göstermedigini düsünüyorlardir simdi.
Birde esinde herseye sahit olmus, icinden kin tutar belki sana, nede olsa annesi. Hem zaten kayinvaliden seni cok sevdiginden, senle vakit gecirmek istediginden degilde, daha cok günlere giderek altin,para biriktirince ogluna yardim, yatirim olur diye istemistir.
Bu tür konularda politik olmak gerekiyor, kayinvalideyle yanlizken istemiyorum, yapmiyacagim dersin ve sonucta o nekadar israr etsede gitmessin gün gelince olur biter, orda milletin icinde gülerek "Benim hic vaktim yok ama iste hep annemin istedigi olacak" diyebilirdin.
Böyle herkesin icinde onu düsman ilan etmen hic iyi olmamis.

Son düzenleme:
Tabiiki sen haklisin, ama dogrumu yapmissin milletin icinde kayinvalidene cemkirerek: Hayir.
Tamam bakariz vs deseydin, yanliz kalincada yine bildigini okusaydin "Anne hayir dedim, calisiyorum, istemiyorum vs" diye.
Hem esinin yaninda, hem akrabalarin icinde kadinin sözünün sana gecmedigi gibi, hic onu sallamadigini ve saygi göstermedigini düsünüyorlardir simdi.
Birde esinde herseye sahit olmus, icinden kin tutar belki sana, nede olsa annesi. Hem zaten kayinvaliden seni cok sevdiginden, senle vakit gecirmek istediginden degilde, daha cok günlere giderek altin,para biriktirince ogluna yardim, yatirim olur diye istemistir.
Bu tür konularda politik olmak gerekiyor, kayinvalideyle yanlizken istemiyorum, yapmiyacagim dersin ve sonucta o nekadar israr etsede gitmessin gün gelince olur biter, orda milletin icinde gülerek "Benim hic vaktim yok ama iste hep annemin istedigi olacak" diyebilirdin.
Böyle herkesin icinde onu düsman ilan etmen hic iyi olmamis.

çemkirmedim cevabını verdim o bana çemkirdi yine de sabır dedim daha fazla tepki bile verebilirdim o an çünkü bu konuyu biz yalnızken konuştuk gireceksin o gün die bana yine inada bindirmişti başkalarının yanında ise konuyu ben sesimi çıkaramayım die actı ama kendi kaşındı cevabını aldı ayrıca hiç kendime yakıştıramadım zaten onla o tarz konuşmayı o ayrı ama sussam yoktan anlamıyo eşim çok iyi biliyo huyunu dün aramış ben ara bile demedim demiş nasıl konuşuyodum dün öyle anne sen benim bile zoruma gitti mecbursun ben ne dersem o olur da ne demiş ayda 4 pazar evde kendine vakti yok güne filn da giremez gelip gidemez demiş o da oğlum ben öyle demek istemedim agzımdan çıktı birden öle laflar herkesin gelini geliyo tek hayalimdi nolurki gelse demiş resmen duygu sömürüsü yapmış eşimde herkesin gelini çalışmıyo evde gezme olsada gitsek die düşünüyo demiş hem sevmiyo öyle seyleri senin gününde gelir görünür merak etme demiş

ohhh dedim yaaa eşim ilk defa anasına bişey diyebildi ama bana tavır yapıyo neden anlamadımmm annesinin duygu sömürülerine dayanamıyo galibaa

ayy okurken sinir oldum ne demek mecburiyet!!!ama işte kayınvalide ya,oğlan annesi ya illa onun dediği olucak malesef kimileri böyle tatlım..ayrıca bence o kadar abartmamak lazım korumuşsun seviyeni herkesin içinde küçültücek bişey söylememişsin..istediğini söyleyen istemediğini işitir..tabi ki saygılı olunmalı ama gerektiğinde de insan kendini bozmadan durumu bildirmeli..eşinle de konuş güzelce olmaz öyle surat falan ne suçun var ki senin,o korumalıydı seni o kalabalıkta bence kabahatiyle otursun..sıkma canını gelir geçer neler gelip geçiyor takılma..

En kötüsü başkalarına malzeme vermek.. yıllar boyu dedikodusu olur. Keşke herkesin yanında olmasaydı..

kac kısı bırden herkesın yanında olmasaydı yazmıs ama kv de herkesın yanında yapmıs bunu neden es gecıyorsunuz gelınıne herkesın yanında acmasaydı bu konuyu cevabınıda herkesın yanında almazdı oyle degıl mı hem ayrıca empatı yaptıgınızda kım kabul eder kı kv nın ben ıstıyorum mecbur bunu yapacaksın tarzı soylemını

Valla arkadasım güne girmemekle iyi yapmışsın.
Ben o hataya yeni gelinken düştüm ağzımın payını aldım.
Benim kayınvalidemde kendi akrabalarıyle (kuzenleri filan) gün yapiyorlarmıs.
Gel sende katıl dedi.
Ben safta katıldım neyse sıra kayınvalideme geldi.
Gittim bende bir gün önceden hazırlıgımızı yaptık ettik.
Sonra sıra bana geldi.
Bende eşime ''hayatım ben gün parasıyla bazı ihtiyaclarımı almak istiyorum'' dedim oda olur dedi.
Kayınvalidem senin evin sapa uzak gel benim evde yapalım dedi e iyi yapalım dedim.
alışverişi siz yapn getirin dedi e gün benim günüm yaptık elbette.
Geldi misafirler yenildi içildi pararlar toplandı.
Ben mutfakfa bulaşıklarla cebelleşirken!?
Ve ben gün parasını hiiiiç görmedim bile.
Sormayada utandım anne hani para diye.
Eşim sordu onada babanın borcu var ona kullancaz dedi :)
Sanki bana söylese deseki ''kızım babanın borcu var ne dersin verirmisin'' ben yok diyecektim.
Ama helal etmiyorum valla o parayıda calar gibi usutne yattıkları için.
Banada ders oldu bir daha gune filan girmedim onlarla :)

ne demek mecbursun, ben ne dersem o olacak. Hadsizlik resmen . sen kimsin ya :51:
herkes başkalarının yanında söylediğin iyi olmamış demiş ama bence daha iyi olmuş. Zaten o da başkaları var diye bu kadar cüretkar konuşabilmiş. Başkalarının yanında sesini çıkaramayacağını zannetti herhalde kendince :37: bence en iyisini yapmışsın. Birdaha da böyle yapamaz.
Sen çok bile sabırlı davranmışsın. ben olsam daha ağır konuşur çeker giderdim.

Valla arkadasım güne girmemekle iyi yapmışsın.
Ben o hataya yeni gelinken düştüm ağzımın payını aldım.
Benim kayınvalidemde kendi akrabalarıyle (kuzenleri filan) gün yapiyorlarmıs.
Gel sende katıl dedi.
Ben safta katıldım neyse sıra kayınvalideme geldi.
Gittim bende bir gün önceden hazırlıgımızı yaptık ettik.
Sonra sıra bana geldi.
Bende eşime ''hayatım ben gün parasıyla bazı ihtiyaclarımı almak istiyorum'' dedim oda olur dedi.
Kayınvalidem senin evin sapa uzak gel benim evde yapalım dedi e iyi yapalım dedim.
alışverişi siz yapn getirin dedi e gün benim günüm yaptık elbette.
Geldi misafirler yenildi içildi pararlar toplandı.
Ben mutfakfa bulaşıklarla cebelleşirken!?
Ve ben gün parasını hiiiiç görmedim bile.
Sormayada utandım anne hani para diye.
Eşim sordu onada babanın borcu var ona kullancaz dedi :)
Sanki bana söylese deseki ''kızım babanın borcu var ne dersin verirmisin'' ben yok diyecektim.
Ama helal etmiyorum valla o parayıda calar gibi usutne yattıkları için.
Banada ders oldu bir daha gune filan girmedim onlarla :)

ne kadar ayıp!!!!

insanların akrabalarının parasını kendilerine ait olarak görüp, sormadan izin almadan böyle cebine indirmesinden nefret ediyorum
para konularında çok hassasım kimsenin alacağı bende kalmaz, ben de borç verdiğimde üstüne yatılmasını hiç istemem çok sinirlendim yaaa!!!!!!!!!!

ama kendi kaybetti tekrar seninle öyle bir aktivite yapabilecek mi yok. güvenini kaybetmek, aldığı paradan daha büyük bir kayıp bana göre.

konu sahibi bence abartmamışsın tepkin yerinde.
orda eşinin dediği gibi sadece "çalışıyorum" deseydin için şişecekti söylemediklerin yüzünden çünkü laf sokup bir sürü eleştiri baskı yapıp karşılık alamayınca bir süre sonra daha da fazla yapacaktır. sen de sürekli içine atacaksın. şimdi en azından tepkini görür yani

Back
X