- Konu Sahibi minnosumbenim
-
evet hem en basit hem de en zor çözüm. ama aynı zamanda tek çözüm. Allah kv'lerden çeken her geline sabırlar versinBende zorla serçe parmağımı oynatmam!
En basit çözüm 'sallamamak'
cevabınızı vermişsiniz , keşke insanların içinde atışmasaydınız ama kendimi yerinize koyduğumda benim de gözüm dönebilirdi
hiç sorma o anı anlatamam ki çok sinir oldum neden çünkü daha önce konuştuk yok dedim bu kadar basit dimi gün sende olduğunda gelirim yardım ederim ama güne girmem dedim
tekrar beni takmayıp güne girecek die emir vermesi vede mecbur ben ne derssem o olur gibisinden konuşmasına tahammül edemedimmm resmen halasıyla tartışmaya girdi dayanamadımmm hiç kimsenin bu şekilde hayatıma karışmasına tahammül edemem eşim bile daha bana emir vererek konuşmaz noluyozzz oldummm nevrim döndü resmen
Tabiiki sen haklisin, ama dogrumu yapmissin milletin icinde kayinvalidene cemkirerek: Hayir.
Tamam bakariz vs deseydin, yanliz kalincada yine bildigini okusaydin "Anne hayir dedim, calisiyorum, istemiyorum vs" diye.
Hem esinin yaninda, hem akrabalarin icinde kadinin sözünün sana gecmedigi gibi, hic onu sallamadigini ve saygi göstermedigini düsünüyorlardir simdi.
Birde esinde herseye sahit olmus, icinden kin tutar belki sana, nede olsa annesi. Hem zaten kayinvaliden seni cok sevdiginden, senle vakit gecirmek istediginden degilde, daha cok günlere giderek altin,para biriktirince ogluna yardim, yatirim olur diye istemistir.
Bu tür konularda politik olmak gerekiyor, kayinvalideyle yanlizken istemiyorum, yapmiyacagim dersin ve sonucta o nekadar israr etsede gitmessin gün gelince olur biter, orda milletin icinde gülerek "Benim hic vaktim yok ama iste hep annemin istedigi olacak" diyebilirdin.
Böyle herkesin icinde onu düsman ilan etmen hic iyi olmamis.
Valla arkadasım güne girmemekle iyi yapmışsın.
Ben o hataya yeni gelinken düştüm ağzımın payını aldım.
Benim kayınvalidemde kendi akrabalarıyle (kuzenleri filan) gün yapiyorlarmıs.
Gel sende katıl dedi.
Ben safta katıldım neyse sıra kayınvalideme geldi.
Gittim bende bir gün önceden hazırlıgımızı yaptık ettik.
Sonra sıra bana geldi.
Bende eşime ''hayatım ben gün parasıyla bazı ihtiyaclarımı almak istiyorum'' dedim oda olur dedi.
Kayınvalidem senin evin sapa uzak gel benim evde yapalım dedi e iyi yapalım dedim.
alışverişi siz yapn getirin dedi e gün benim günüm yaptık elbette.
Geldi misafirler yenildi içildi pararlar toplandı.
Ben mutfakfa bulaşıklarla cebelleşirken!?
Ve ben gün parasını hiiiiç görmedim bile.
Sormayada utandım anne hani para diye.
Eşim sordu onada babanın borcu var ona kullancaz dedi :)
Sanki bana söylese deseki ''kızım babanın borcu var ne dersin verirmisin'' ben yok diyecektim.
Ama helal etmiyorum valla o parayıda calar gibi usutne yattıkları için.
Banada ders oldu bir daha gune filan girmedim onlarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?