• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ile aynı apt. Oturan arkadaşlar bakabilir miii?

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Kızlar öncelikle mrb
Ben daha öncede bi konu açmıştım kv ile aynı apt. Oturmak diye
Sonunda eşimi ikna ettim ve yazın inşallah allahın izniyle taşınmaya karar verdik
Ama benim kv vaz geçirir diye çok endişelerim var
5 senedir alt üst oturuyoruz zaten teras kat yarım daire 2 tane çocuğum var ev ısınmıyo işte acaba ben napsam da eşim vazgeçmese ya ben bu şekilde kv den çok çektim artık eve dahi girmek istemiyorum
Her zaman bişeyime takar şimdi de çarpıntım çok oluyo ona takmış sen panik atak olmuşsun çocuk büyütüyon her zaman hastalandıklarında böyle mi olcan vsss bi sürü laf yani bnm bi an önce kurtulmam lazım tek korkum yazın kv eşimi vazgeçirir diye düşünüyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim?
Kusura bakmayın ya dolmuşum epey bi döktürdüm

Aynen öyle arkadaşım bide benimki çok kıskanç 5 senemiz dolmuş halen daha oğlunu benden kıskanır azcık yanında konuşalım gülelim olduğumuz mekanı terk eder:cry:

Eşinin vazgeçmemesi için yanında sesli hayal kur:
'Ay aşkıım evimiz şöyle de olur,aman şöyle güzel olur demiiii, çok mutluyuuumum' gibi.
Ya da onu sürekli onore et.iki de bi:
'Ay hayatım okadar mutlu ettin ki beni ayrı ev fikrinle, biliyordum böyle mantıklı bi karar alacağını' vs vs.
Yani vicdan yap kısacası.
Kendini çok kaptırdığını görsün.
Vazgeçemesin.

'Ay aşkıım evimiz şöyle de olur,aman şöyle güzel olur demiiii, çok mutluyuuumum' gibi.
'Ay hayatım okadar mutlu ettin ki beni ayrı ev fikrinle, biliyordum böyle mantıklı bi karar alacağını' vs vs.
Vazgeçemesin.
Aaaa evet güzel bi fikir cnm zaten ilk karar aldığımızda bi boynuna atlamışım farkında olmadan :) bugün yine biraz söyledim de o da sıkıldı farkındayım birine gidince bak evleri ne güzel büyük filan demeye başladı ilerleme kaydettikleri ama inşallah başa dönmeyiz

Bence hiç taktik yapma. Zaten söz vermiş. Sözünden cayarsa triplerini dibine kadar yaparsin.

Ben sizin yerinizde olsam kv en son söylerim madem söylediniz yaza kadar konuyu açmayın biz artk önceden aslaaaaa söylemiyoruzz onaa turpa limon sıkıyo hemenn çoookkk planımızı bozdı
Evet ben söylemeyi düşünmüyorum benimkide sizinki gibi çok sever karışmayı

İnşallah gönlünüze göre olur da rahat edersiniz gerçi karışan uzak yakın dinlemiyor :KK12:
Ya bu kadar olmaz diye düşünüyorum ben gitsem kapımı bile açmaz alt üst oturduğumuz halde bile anca bana misafir gelecek yada oğlu hastalancak anca gelir sağolsun oğlunu doldurmakta 1 numara

Kızlar öncelikle mrb
Ben daha öncede bi konu açmıştım kv ile aynı apt. Oturmak diye
Sonunda eşimi ikna ettim ve yazın inşallah allahın izniyle taşınmaya karar verdik
Ama benim kv vaz geçirir diye çok endişelerim var
5 senedir alt üst oturuyoruz zaten teras kat yarım daire 2 tane çocuğum var ev ısınmıyo işte acaba ben napsam da eşim vazgeçmese ya ben bu şekilde kv den çok çektim artık eve dahi girmek istemiyorum
Her zaman bişeyime takar şimdi de çarpıntım çok oluyo ona takmış sen panik atak olmuşsun çocuk büyütüyon her zaman hastalandıklarında böyle mi olcan vsss bi sürü laf yani bnm bi an önce kurtulmam lazım tek korkum yazın kv eşimi vazgeçirir diye düşünüyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim?
Kusura bakmayın ya dolmuşum epey bi döktürdüm
Canim seni cok iyu anliyorum bende 5 sene ayni evde oturdum bir evin icinde hepten cok zor oluyor. Esimi ikna ettimdeayri eve ciktik bizde ikna sureci gercekten sikıntili bir surec ama ikna ettiysen yazi bekleme hemeen cik derim bende gecen sene yilbasinda tasinmistim firsati buldunmu degerlendiricen :) hazir havalar soguk bahane et ev isinmio die

Canim seni cok iyu anliyorum bende 5 sene ayni evde oturdum bir evin icinde hepten cok zor oluyor. Esimi ikna ettimdeayri eve ciktik bizde ikna sureci gercekten sikıntili bir surec ama ikna ettiysen yazi bekleme hemeen cik derim bende gecen sene yilbasinda tasinmistim firsati buldunmu degerlendiricen :) hazir havalar soguk bahane et ev isinmio die
Evet bnde biraz öyle düşünüyorum cnm burada tokiler var hem ısınması iyi hem de kıraları uygun ama bebeğim yeni ameliyat oldu biraz elim bağlı gibi

Bence bu surecte su anki oturdugunuz evin kusurlarina vurgu yapin. Cok usuduk, cocuklar yine hasta oldu vs vs.
Annesi " ama oglum bu evin nesi varmis karin carpinti yasiyor siz en iyisi burda kalin' dediginde aklina o evin eksileri gelsin ve o evde kalmanin olasi bisy olmadigini hatirlasin.
Ayri o carpinti konusunada bi el atardim ben sizin yerinizde olsam.
Carpinti dediginiz nasil oluyor, hangi zamanlar oluyor?
Yeni bi eve gectiginizde bu carpintinin cok cok dusuk ihtimal olucagina inandirin esinizi. Tabi " bu carpintimda hep anan yuzunden, yeni eve cikinca hic biseycigim kalmiycak bak gor' diye degil bahsettigim.
Ve sakin belli etmeyin kvnin oyun pesinde oldugunu, kartlarini gizli oynayin.

Bence bu surecte su anki oturdugunuz evin kusurlarina vurgu yapin. Cok usuduk, cocuklar yine hasta oldu vs vs.
Annesi " ama oglum bu evin nesi varmis karin carpinti yasiyor siz en iyisi burda kalin' dediginde aklina o evin eksileri gelsin ve o evde kalmanin olasi bisy olmadigini hatirlasin.
Ayri o carpinti konusunada bi el atardim ben sizin yerinizde olsam.
Carpinti dediginiz nasil oluyor, hangi zamanlar oluyor?
Yeni bi eve gectiginizde bu carpintinin cok cok dusuk ihtimal olucagina inandirin esinizi. Tabi " bu carpintimda hep anan yuzunden, yeni eve cikinca hic biseycigim kalmiycak bak gor' diye degil bahsettigim.
Ve sakin belli etmeyin kvnin oyun pesinde oldugunu, kartlarini gizli oynayin.
Çoğunlukla üzüldüğüm zaman oluyordu bu ara sıklaştı bebeğimi kucağında fazla tutayım hemen başlar yarın hastaneye gitcem
Ama zaten dediğin gibi oğlum bu kış hastalıktan kurtulamadı ki

Bütün sorunlarınız gidecek inşallah kv uzak yaşayınca sorunun başı kv o var sorun çook o yok sorun yok ! bukadar basit sabırlı ol mademki taşınacaksınız bencede en sonunda söyle bozamasın hayallerini .Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Bütün sorunlarınız gidecek inşallah kv uzak yaşayınca sorunun başı kv o var sorun çook o yok sorun yok ! bukadar basit sabırlı ol mademki taşınacaksınız bencede en sonunda söyle bozamasın hayallerini .Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
Amiiin cnm ya o kadar şey yaşadım ki artık dayanamıyorum işte acaba soğuğumu bahane etsemde hemencecik çıksam

Vazgeçemesin.
Kadın milleti olarak ne tehlikeliyiz ya:KK70:

ya bu sizin kocalari anamuylrum cocukmusunuzda yok ins vazgecmez bilmem ne.adam dedigin sözubde duru ztn yoksa adam yerine koymam bile... izin verecekte tasincamda bu ne ya

Back
X