kv ile aynı bina..

parası cok degıl ama yapıcak artık nasıl yapar bılmıyorum. ailesi destek olur evlerını satıp bu bınayı yaparlar belkı ama ben KESINLIKLE ıstemıyorummm

yaş kaç bu arada

Reactions: 2k1
en güzeli uzak oturmak ..

ama aynı apt olacaksanda mesafeli ve saygılı kal ..

uzulsun bi zahmet ama sen kabul edersen omur boyu uzuluceksin ve sen uzuldugun zaman aman senin amelin bozuk ne istiyorsun annemden annem birtanedir annem hakli demeye basladigi zaman iste ozaman o adami olduresin gelir sakin oyle ise girme derim ben razi olma isterse uzulsun istemezse uzulmesin buna takilma ben ayni evde yasamayi kabul ettim uzulmesin diye ne oldu bosaniyorum ve ugruna herseyi yaptigim adam bana su an dusman kulagina kupe olsun biraz bu dediklerim

Hele bir bina yapılsın da sora düşünürsünüz.. Bina yapıcam diyip öyle ha diyince yapılsa keşke..

benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?
daha sevgilin mi hiçbir şey anlatma şimdiki kızların ve sevgili erkek arkadaşlarının evcilik oynar gibi ilerde anamla oturcan ev alcan şu takılcak hesaplarına girmesi çok irite oluyor..
konu sahibi iş ciddiyete binecek gibi olana kadar bu tarz anlaşmalara girmeyin sonra siz kötü olursunuz dost tavsiyesidir..

O 3 gün üzülür sen ömürboyu :)
Aynı bina çok zor misafiri gelse seni çağıracak temizlik hizmet
Dışarı çıksan haber vermedin die kocanı dolduracak
Evine biri gelse oda damlıycak
Herakşam birlikte yemek istiycek
Yani sen yatmadan yatmaya evine gideceksin
Gibi gibi bisürü sorun
Aklın varsa ikna et

benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?

Üzülse de söyleyin. İnanın bana şu an üzüleceği sizin zamanı gelince çekeceğinizin yanında bir hiç (tabi eğer kv ile anlaşamazsanız). Ben de hep aman o üzülmesin diye kendimi feda ettim ama değerini bilen yok. Sanki normali, doğal olanı oymuş gibi bakmaya başlıyorlar..

zamaninda benim esimde teklif etmisti
asla kabul etmedim
zaten etseymisim kendisi durmazmis :)

birak uzulsun ....

valla zor ya ne kadar iyi bir kaynananız olursa olsun , olmuyor aynı binada aynı evde
sevgiliniz bu kadar meraklı ise neden evleniyor otursun annesinin dizi dibinde
büyük ihtimalle sevgilinizin ailesi sokmuştur bu fikri , hiç anlamam hem oğlullarını evlendirirler hemde yanımda otursun isterler neden evlendiriyorsun ki o zaman ? evlilik yuva kurmak demek , yuvanı kuracaksın , sorumluluklarını üstleneceksin , zorluklarını keyifli yönlerini yaşayacaksın ama aynı apartmanda bunlar olmaz işte , yuva kurduğunu ayrı bir yaşamının olduğunu anlayamazsın çünkü birileri hep gölgende

Ben bahsettiğiniz durumu birebir yaşadım ki en kısa sürede ailemin bulunduğu şehre taşınacağımızın sözünü alarak evlenmiştim, hatta birkaç kere ayrıldık evlenmeden önce sırf bu sebepten ama dayanamayıp barıştık.
Eşimin ailesi de iyi insanlardır haklarını yiyemem.
Ama gün saydım istanbula dönmek için resmen, yaşadığım zorlukları anlatamam. Ki en sonunda depresyonlar, anksiyete bozuklukları, o günleri düşünmek bile istemiyorum. Tayinimi istedim, eşim gelmese bile dönecektim, artık umrumda değildi onun varlığı o duruma gelmiştim düşünün, ama Allahtan o da benimle geldi. Ama 4 sene çektim, ha belki de kendi kendime çektirdim ama herkesin bir karakteri var işte, ben yapamayacağımı biliyordum ve yapamadım.

Siz de bana göre değil diyorsunuz o zaman asla kabul etmeyin. Hiçbir insan bulunmaz hint kumaşı değil. O apartmanda yaşarken şu cümleyi her gün söyledim belki de; zor olacağını biliyordum ama bu kadar zor olacağını bilsem asla evlenmezdim. Bence iki tarafın ailesi kesinlikle aynı şehirde olmalı, çok zor oluyor diğer türlüsü, ben kimseye tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…