- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi adelebeyin
-
bilmiyorumkı ıstedıgı bıseydı onun bende bu konu hakkındaki olumsuz düşüncemi belirttm. O önceden bahsettgnde önemsememstm. ama arsa flan bkmaya baslaynca baktm ciddi düşünüyo önceden sölemekte fyda var dedm. ılerde olmaz desem daha mı ıyı olurdu sankı ? zaten sevıyorum aılesını ama herkes sorun yasıyo ben evımde rahat olmak ısterım zıt pırt bırınn gelmesnden hoslanmam.
Bayanlarda ki kaynana düşmanlığı nedir anlamadım gitti,belki de çok iyi anlaşacaksınızBen kendimi bildim bileli aile apartmanında oturuyorum iyi yani her ailede olan sorunlar oluyor arada sadece o. Ki bu sorunlar uzakta olsan da olacak...İlerde siz de kaynana olacaksınız,bir şey değil bu düşüncelerinizden dolayı görmeden istenmeyen kaynana olacaksınız. :) Hem aynı evde olalım dememiş,apartman aynı sadece.
evet zamanı gelınce konusulur ama sımdı o arsa alsa ev yapmaya baslasalar sonra bn aynı bınada oturmam demek bence dha buyuk felaket..Simdiden konusulmasina dert edilmesine gerek yok bence henuz sevgilisiniz
Aranizi bozmayin olabilir zamani gelince konusulur zaten deyip kapatin zaten renginizi belli etmissiniz
Aileyle sorun uzakta olsalar da olur ayrica bu sekilde yasayip mutlu olan da var bir arkadasim sirf bebek dusundugu icin yardimci olurlar diye evini kayinvalidesinin apt.tasidi
daha sevgilin mi hiçbir şey anlatma şimdiki kızların ve sevgili erkek arkadaşlarının evcilik oynar gibi ilerde anamla oturcan ev alcan şu takılcak hesaplarına girmesi çok irite oluyor..
konu sahibi iş ciddiyete binecek gibi olana kadar bu tarz anlaşmalara girmeyin sonra siz kötü olursunuz dost tavsiyesidir..
yapılmıyo tabıkı ama fıkrımıde bılmesı gerek dıye dusundum bosuna hayaller kurmasın.Hele bir bina yapılsın da sora düşünürsünüz.. Bina yapıcam diyip öyle ha diyince yapılsa keşke..
güldürdünüz beniÜzülsün boş ver o bir kaç gün üzülür geçer ama kabul edersen sen ömür boyu üzülürsün
Sizin tuzunuz kuru galiba.Herkes sizin kv gibi olacak değil.Bayanlarda ki kaynana düşmanlığı nedir anlamadım gitti,belki de çok iyi anlaşacaksınızBen kendimi bildim bileli aile apartmanında oturuyorum iyi yani her ailede olan sorunlar oluyor arada sadece o. Ki bu sorunlar uzakta olsan da olacak...İlerde siz de kaynana olacaksınız,bir şey değil bu düşüncelerinizden dolayı görmeden istenmeyen kaynana olacaksınız. :) Hem aynı evde olalım dememiş,apartman aynı sadece.
Evli değilim de böyle şeylere karşı da değilim neden olmasın + fikrimi söyledim ben.Sizin tuzunuz kuru galiba.Herkes sizin kv gibi olacak değil.
o kadar korkulucak bir durum yok aslında sadece insanın yapısıyla alakası olduğuna inanıyorum karşındaki insanda önemli tabi sen şimdiden ailesini tanıyamazsın zaten artık ne çıkarsa bahtıma diceksin
bende senin gbi çok kafamda soru işaretleri taşıyordum 1,5 sene önce iş için ben eşimin bulunduğu şehre geldim ve kira vermemek için kayınvalidemin binasında onlara ait başka daire vardı eşyalarımı aldılar tadilat yaptırdılar herşey sıfırdı orda yaşamaya başladım ama benim düğünüm olmamıştı daha nikahım vardı sadece inan hiçbir sıkıntıda yaşamadım kayınvalidemi.kayınpederimi çok severim onlarda benim gözümün içine bakıyolar benim ağzımdan bişey çıksında onu gidip alalım diye bekliyolar inan kendi ailemin evindeyken sinir hastası olmuştum ben sinir krizleri geçiriyordum burda anlaşamadığım bitek ortanca görümcem var onlada zaten arada yanlış anlaşılmalar oluyor ondan dolayı yoksa oda benim iyiliğim için uğraşıyor zaten uzakta oturuyor o çok sık gelemiyor...
vel hasıll çok fazla kafaya takma ben kk da uzağa gelin gitmek ve k.valideyle aynı binada oturmakla ilgili hemen hemen bütün konuları okumuşumdur ve okuyunca kısa süreli ağlama krizlerine giriyordumm
kendi kendimin psikolejisini bozmuşumtakma o kadar kafayı nasip zaten bu işler ben kocamla vee ailesiyle çooooooooooooookkkk mutluyum sende mutlu olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?