- 4 Ağustos 2013
- 314
- 50
- 53
- Konu Sahibi adelebeyin
-
benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?
benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?
Daha sevgilisiniz yahu. Eski sevgilim inşaat mühendisiydi. Hayalimiz 5 katlı bir bina yapıp herkesi bir daireye yerleştirmekti. Ne oldu? Ayrıldık hayaller duman oldu. Hele bir iş ciddiye binsin, aileyi tanıyın ondan sonra verin bu kararı.
Eşimin anne babası yok. Ama ablası benim ailem ve biz 2 yıl aynı sitede oturduk. Ablamız şimdi taşındı. Ama bu süre zarfında kendi ailemle daha çok sıkıntı yaşadım. İyi insanlarsa sorun olmaz bence. İlla her dakika girip çıkacaksın diye bir şey yok. Evin ayrı olacak sonuçta.ailesini tanıyorum zaten. çok tatlı insanlar ama aynı bina olunca iş değişir gibi geliyo okuduklarımdan..
ne kadar uzak o kadar iyi ve o kadar tatlı. inan evli biri olarak söylüyorum.
bencede uzak olmalı yakın oldummu en basıt bısey sorun olur zaten sinirli bir yapım var..
Hayir tabiki ayri olup tatli olalim dersin.benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?