• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile Birlikte Yemek ??????

Sacmalik bence. Neden beraber yenir hic anlamam. Ben olsam bastan bir kez kotu olurdum ama sonrafan bir olay patlak verecegine ben istemiyorum derdim. Ben bir anne ile yemegimi beraner yiyeceksem otururum evimde hic evlenmem annrfm babamla yasardim. Ev len mek. Adi ustunde. Ev olmak ayri olmak. Bunun yemesi oturmasi mi var? Herkesin duzeni olur, gorusulmek istenirse biraraya gelinir. Bunun misafiri var, hastaligi var, hamileligi, kuslugu, ozel gunu... Cocuk olunca zaten cumbur cemaat nr tzrbiye kalir ne birsey. Ihtiyac yoksa birliktelige karsiyim ben. Anne hasta olur, tek olur duskundur yaslidir o zaman ayri. Oyle bile olsa anne benim evime gelsin. Benim duzenime uysun. Ben degil.

ooo daha cok var. Simdiden bunu mu dusnuyorsunuz hep beraber ? Durun bakalim gelin ata binmis ya nasip demisler.

Simdiden kayinvaliden boyle planlar yapiyorsa isin var bence.

zaten bukadar yazılanları okuduktan sonra kesin olarak karar verdim ayrı yemeye.. evimiz büyük ve gayet güzel herşey benim istediğim gibi yapılıyor nişanlıma ayrı eve çıkalım diyemem şuanda ki zaten ev varken kiraylada uğraşamam ama hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim olaya her açıdan bakmamı sağladınız:16::16:

ahhhh ahhh bende ilk zamanlar nişanlıyken bu hataya düştüm hiç aklımdan geçmedi böyle sorunlar yaşayabileceğim altlı üstlü oturmayı kabul ettim yemek ayrı yenilsede problem oluyo... arkadaşım dedığın gbi çat kapı misafir geliyor ben çaılşan bayanım hafta sonu arkladaşlarımla buluşucam kvme gelen misafire hizmet yapmak zorunda kalıyorsun ..arkadaşım sende altlı üstlü oturuyorsun galiba yazdıklarından öyle anladım.. ben gelemiceğim desem olurmu ??kvde aynen böyle der akrabamız o bizm senide görmeye gelmiş arkadaşların bekleyi versin biraz derrr....söyleyin böyle diyen kvye nasıl cvp verirsiniz merak ettim :(

Yok canım ben önceki hayatımda beraber oturuyordum heralde:)Sana bu akşam buraya gel dediklerin de söyleyecek bişey yok ineceksin böyle bir evde sorun çıkmaması için ya kayınvaliden çok olgun olacak ya da eşin:))

Evleniyosun kendi yuvani kuruyosun , Kendi aileni kuruyosun...

Kendi duzenin olmali , Haftada birkez yemek yersiniz beraber ama hergun , her saat basi ic ice olmanin bir anlami yok.

Ayrica senin kendi fikrin yok , bunun farkina vardim ben
yazdiklarindan , o ne der su ne der...
buna sorayimmi suna sorayimmi OLMAZ ...
kendi fikirlerin olmali , sen ne istiyosun , otur bi dusun istersen...

Ayrica altli ustlu oturmakta bana yanlis geliyor.. ama yinede
Siz bilirsiniz....

Ben de kendi olayımı anlatayım belki bu da fikir olur. İşten geldiğim ilk gün yemeğe çağırdı (bu arada yan yana oturuyoruz). Aa ben pirinç ıslamıştım dedim. Olsun yarın yaparsın dedi. İlk gün onda yedik. İkinci gün yanına yemekte yaptım. Yine çağırdı, bu sefer oğlu yemek yapmış biz evde yiyelim dedi. Paçayı kurtardık ya da onun paçasını kurtardık bilemiyorum kv yemek yapmayı pek sevmez:1:

baştan tavır koyulmayınca devamı çorap söküğü gibi geliyor. Her gün gidilsin isteniyor.Sonra insan evini özlüyor vakit geç oluyor çay felan derken anca evine yatıya gidersin benden söylemesi.

Şimdiden çok fazla düşünme bence, önce bir evlenin sonra kayınvalidenin davranışlarına göre tart bu konuyu. Kimseyi içine girmeden bilemezsin. Baştan kuralları koymak konusunda arkadaşlarla hem fikirim ancak eşinin ailesini öcü gibi görüp, gard almak, istemeden de olsa kendini bilemek bence doğru değil. Her insan bir değildir.

Şöyle bir örnek vereyim ; ben çok samimiyet ve curcuna sevmem, uzak olup tatlı olalım diyenlerdenim ama bir arkadaşım var çok kalabalık bir ailede büyümüş ve o curcunaya, içli dışlı ilişkilere alışmış, evlendi şimdi de öyle yaşıyor, eşinin ailesinden, kalabalıktan, sürekli gidip gelmekten, geç vakitte uyumaktan falan hiç şikayetçi değil bilakis öyle yaşamaya alışkın olduğu için mutlu oluyor. Her aile kendi içinde farklı, o yüzden ön yargıların olmasın, sen yine niyetini iyi tut Allah yuvanda mesut etsin inşallah

Sakın canım sakın kabul etme. Kayınvaliden ne kadar iyi olursa olsun bu kadar içiçe olursanız mutlaka sorunlar çıkar. Bugün yemeğe gel der, yarın öğle çayı bi zaman sonra bakmışsın sabahtan ordasın. Kayınvaliden 3 gün yemek yapsa 4. günden sonra senden bekleyecek yapmasan laf edecek. Kimse gelinini beslemez gelinin hizmet etmesi beklenir...

benimde sevgilimin babası yok kızlar.. bizde birlikte oturacagız gibi gözüküyor..:44:

laltlı üstlü oturanlar çok iyi anlaşıyorlar hep benim şimdiye kadarki tespitim bu oldu yapamaz hep kavga ederler kaynana huzursuzluk verir diyorum ama hep iyi anlaşıyorlar şaşırıyorm ...sizde belki iyi olur selamlalrımla..

Kalabalık Ailede Büyümüşsün Evlenincede Farklılık Yaratsan da Eşinle Başbaşa Olsan Hem Sıkılmadın mı Kalabalık Evden Az da Yalnız Geçir Ömrünü Çok Güzeldir Yalnız Olmak Dene Bence

Hem Öle Bi Yemek Yiyip Kurtulamazsın Yatmadan Yatmaya Döner O İş

Akıllı Ol Başbaşa Otur Özel Hayatını Yaşa Değil Altlı Üstlü Başka Mahalleye Taşın :23::21:

aynen canm gözlerinin içine bakıyorlar ben cay içmiyeceğim diyorum . işyerinde çok içşiyoruz diyorum. yok olmaz mevvesuyu iç papatya cayı iç o yorgunluğunu alır falan filan .. illa bşi içtircek yani olmuyor . ben istemem öyle her gün beraber yemeyi .zaten eşim kabul etmedi evimizde yeriz haftada bir gderiz annelerimize dedi. biz altlı üstlü oturuyoruz ama sorunlar oluyor buraya açtıklarımı okuya bilirsiniz. canm sanada zor oluyordur hergün kvlerde yemek allah sabır versin nediyeyim

Sorun her ailede var malesef. Evet zor oluyor, bırakmıyorlar ki eşimle zaman geçirelim hep orta oturayım istiyorlar, aslında kötü bi niyetleri yok ama yinede ben kalabalığı hiç sevmiyorum. Ailede pek kalabalık maşallah. Bakalım bi çare bulcaz :ssz: Saol canım.

Özel hayat önemli...
Mutlaka ayrı ev :45::45::45:

Ilk zamanlar rahatsız olmasanız bile sonradan pişman olursunuz kuvvetle muhtemel.

Back
X