arkadaşlar herkesin ailesine, aile sevgisine saygım var bende ailemi seven onlara düşkün bi insanım ama herşeyin yeri ve zamanını güzel bi şekilde ayarlıyor bazı konularda ne eşimi ne de ailemi huzursuz etmiyorum.ama eşim denge sağlama konusunda yada haklıyı haksızı ayırt etme konusunda oldukça başarısız en ufak bi olayda ailesi ne dese haklı ve doğru ben yanlışım bunu hep hissediyorum(tartışma olmasa dahi geçen konu ve sohbetlerden) bi de eşim annesini çok zor reddediyor yada reddedemiyor sorun şu ki k.validem k.pederimin ggitmediği her yere (eş dost akraba gezme vs..)bizimle gitmek istiyor yada başka durumlarda eşime baskı yapıyor eşim yoğun çalışan bi insan onun için sosyal yaşantımız yok denecek kadar az birlikte bişeyler yapmak bi yerlere gitmek bizim için lüks oldu bende sıkılıyorum kendim her ne kadar gezsem kendi oyalasam da eşimle bişeyler yapmak istiyor onunla olmayı özlüyorum.geçen boş zamanımız olursa sinemaya gidelim dedi eşim (bana)kayınvalidem hemen atladı aaa evet gidelim vs diye.....yani 40 yılın başı sinemaya gidecez ondada k.validem gelicek neyse geçen akşam dedi ki hadi kalk gidelim giyindik çıktık ikimiz gittik alışveriş merkezinde dolaşırken eşim sevgililer gününde işim olmazsa yine geliriz sen sıkılıyosun dedi.biz ordayken tesadüfen k.v aradı öğrenmiş oldu. bugün sabah eşim bana annem bizimle sinemaya gelmek istiyomuş cem yılmaza giderseniz beni de götürün bu sefer haberim olsun demiş bende tmm gelsin dedim yani ne diyebilirim ki arkadaşlar hayır desem ben kötü olacam .evlenmeden önce birlikte bırak sinemayı bakkala gitmeyen insanlar şimdi sürekli plan yapıyolar tamam bu sefer de gelsin önemi yok diyelim ama buna benzer şeyler hep oluyor ve bazı şeyler alışkanlık haline geliyor zaman olur birlikte de bişeyler yapılır ama bu kısıtlı zamanlarda da kv nin her yerden çıkması beni sinir ediyor sonuçta benim de annem var ama hiç bi zaman bende sizinle oraya gidicem buraya gelicem demez eşimle aramda problem çıkmadan onları bu hallerinden nası yavaş yavaş vazgeçiririm lütfen arkadaşlar fikir verin çoğunuz benzer tecrübeler yaşıyorsunuz neler yapıyosunuz bi fikir verin yoksa ömür boyu üç silahşörler gibi gezmek zorunda kalıcam.....