Kv ile görüşmeme sıkıntı

-Angela-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
49
24
38
39
merhaba kızlar ,

Konu başlığına bakınca kv görüşmemek eşime sıkıntı oluyo yoksa ben gayet memnunum 3 yıllık evliyim 2 yasında kızım var nişanlılıktan kızım olana kadar kv oğlunu kıskandıgından bende huzur bırakmadı kızı ile birlikte tabi. Oğlunun ayrı bi evi varlığını kabul etmedı hala da ettıgını düşünmüyorum benım istedıgım olsun derdındeydı ve eşimde kardeşi ve annesi gazına gelıp bana yüklendi

Kızım 6 aylıkken bu böyle olmaz boşanalım cok anne derdındeysen onların yanında ol deyince eşim geri cekıldı ve benım ne kadar dolduğumu gördü . Ve kv nın yaptığı tüm sacmalıkları aslında o da buluyormuş ama benım üzerime gelerek kv yi saymamı ıstıyormus ben bunu anladığımda cıldırdım kv nın yaptıklarına eşimde annem haklı diyemedi artık ve az görüşmeye başladık ta kı kv nın evıne gıdıyoruz bana hosgeldın demıyo ben yokmuşum gıbı davranıyor galan bende o halde gitmem dedım eşime o da savunacak tek bişey bırakmadığı için annesi bişey demedi 1 yıl olacak konuşmuyoruz gitmiyorum torunu oğlu gıdıyo

Sorun su ki eşim ne kadar sen haklısın annem de cok yanlış yaptı dese de içten içe mutlu deil bu durumdan ve geçen zamanlar olduğu gibi benim bunkadar yıprandığımı unutup benım adım atıp konuşmamızı ıstıyor bunu farkedıyırum ara ara bana karşı cok hırslı o da benım anneme gitmek istemıyo benım ailem onu el üstünde tutarken ama böyle işte.

Bu konuyu yaşamış olanlar sizce zaman gectıkce bu hal geçer mi yoksa bu durumla ömür geçer mi valla sıkıldım inanılmaz ne anaymış dıyorum yanı

valal bu kadar mesafe koyme konusunda bu kadar yol almislar , o yolu sakin yeniden yurume .....sen annesiyle gorusup gorusup mutsuz olunca senin esin cokmu mutlu olacak acaba nede olsa annemle esim gorusuyor diye ?

Bile bile lades diyor Esin
Birkez bosanma esiginden dönmüs ama hala akillanmamis
Ozaman sende hic umursama , tekrar yolu bulursa tekrar bosanma asamasina gelebileceginizi farkli bir sekilde anlat.

seni cok cok iy anliyorum. ailen ne kadr oy niyetli de olsa esin kısasa kısas diyor cunku gazı öyle alıyor:) diye dusunuyorum. kvnin de amaci bu. evliligi temelinden sarsmaya calisiyo olabilir. ben senin yerinde olsam ailenle gorusmeye baslicaksa esin onun tarafina da giderdim. hic de gurursz olmazdm. buyukluk bende kalsin derdim. veee kaynanaya firsat vermezdim.

Bazı erkekler maalesef aile ve eş arasındaki dengeyi sağlayamıyor. Eşinizi yapması gerektiği kendisi annesine iyi davranacak. Annesi sizin ile ilgili yorum yaptığında orada dur" diyecek. Kvlerin zaten genelde sorunları oğullarını görmek değil, gelini rahat ettirmemek oluyor. Oğulları istediği kadar gitsin gelsin, gelin gelmedikçe kıymeti olmuyor.

Valla canim bi cinnet cozer isi.ben neler cektim bi bilsen.eski konularimdan bakabilirsin(gerci benim cocuklardan sonra is cigrindan cikmisti onlari fazla sahiplenmelerinden falan)cocuklardan once allah var iyiydi kaynanam ne diyeyim simdi.isler sarpa sarinca baktim benim koca da hep annesinden yana bigun gelsiler bana kaynanamda bizdeydi.elime tencere tava ne gectiyse firlattim ciglik cigliga.agzima geleni de saydim bi guzel.hepsi donup kaldilar.kaynanam ay bu delirdi dedi.esim de sen sus anne dedi.o gun bugundur daha da agzini acamiyor bana.bosanirsak cocuklari vermem yok ailemin oldugu sehirden baska yere gitnem vidi vidi birsuru sey soyleyen esim bir melek.canim hayatim cicim...sarilmalar opmeler vs..180 derece degisti adam ve biz bu yaz tayin istiyoruz.esim kendisi istiyor ustelik.kaynanama gelince cocuklarimla ilgili herseyi bana danisiyor artik elletine ekmek verecek olsa soruyor vereyim mi diye.cocuklara annemle donusumlu bakiyorlar.kayinvalidem bakarken ustune bir de eve bi geliyorum evim toplanmis yemek yapilmis vs...gecen hastaydim bana bakti corba yapti yatagima kadar getirdi.ve ben de o donem nefret ettigim kaynanami cok seviyorum simdi annem gibi.boyle iste.bazen cinnet iyidir:))

Aynı durumdayız seninle. Ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve eşim içten içe üzüldüğünü hissettirir bazen bu duruma. Ama ben asla geri adım atmam ve Allah korusun bir daha asla görüşmeyi düşünmem. 3 yıl oldu, herkes alıştı artık. Ama benim eşim neden bu duruma geldiğimizi bildiği için tavır almaz, haklı olduğumu bilir. Aileme karşı görüşmeyerek misilleme yapmaz. Sapla samanı karıştırmaz. Çünkü bilir ki onun ailesi bana ve hatta kendisine kötülük yaptı, benim ailemse eşime iyilikten başka birşey yapmadı. Birgün olsun gitmek istemediğini söylemedi daha eşim benim aileme.

Saygı sınırını kaybettiyseniz görüşme derim, çünkü bir kere yapan hep yapar. Görüşsen yine ağzının tadı bozulur. Ama eşinin karakteri de önemli bu seçimi yapmanda. Kendi evinde huzurunu etkiler mi ona göre düşün. Benim eşim ailesiyle görüşmememi sorun etmiyor ve bana negatif bir tutumu yok bu konuyla ilgili. Sen kendi aile yapına göre değerlendir bence

Izmirli arkadas kesinlikl dogru her insanin bir anladigi dil var sende o dilden konus malesefki kv ler gelinleriyle s.d.k yaristiriyorlar hicbirseyden geri kalmak istemiyorlar kisilik yoksunlari cunki iyi olani guzel olani cekemiyorlar oyüzden gül gec hyatnda onemsz kullnmadgn bir canta gbi dusun ve bebeginle esnle mutlu ol herkes kendi ailesiyle mutlu olsun herseyine karsmasina firsat verme bur kadinin 1 kocasi olur herkes her b.k.a maydonoz olmasin madem ailesine cok düşkün gitsn ozamn anasiyla yaşasın bakalim berde mutlu oluyo sakin ipleri verme 1.0 yenikler hazmedemiyorlr akilli ol ezdrme kendini KIMSE BASINA GELMESINI ISTEMEDIGI SEYI BASKASINA KOLAYLIKLA YASATABILCEK NE DUSUNCEYE NE HAKKI VAR NEDE O CESARETI OLABILSIN BUDA BZLERIN ELINDE

Benzer durumu yaşadığım için 2 yıla yakın görüşmedim çocuğumu da göndermedim bensiz gidemez bi süre sonra bişey bahane oldu onlar 1 saat gelip gitti öyle öyle barışıldı barışmalısın bi süre sonra evliliğin zarar görmeye başlar ama mesafeni iyi kru

Kv ye aynı şehirde 3-4 ayda bir gideriz

Misafir gibi gider otururum

Sizin çocuğunuz küçük bence baba ile yalnız gitmek için ne sıklıkta gidiyor

ben de kv deden nefret ederım ama onlara koz vermemek ve onları uyuz etmek adına illa ki giderim :)))
hoş ben seneden 2-3 kere goruyorum, eşim sen gelme dese de ben giderim
siz de süreklı olmasa da arada gidin
eşinizin hatrına
ama gttiğinizde siz de mesafelı olun .
o size sınır olsun siz ona değil :)

Ahahah harikasiniz cok mantikli ve zekice :))

Duruşunu bozmanın gereği yok.
Eğer eşin tutup bir tartışma çıkartacak olursa, sende hatırlatırsın onlanları ve aynı şeyleri yaşamak istemediğini dile getirirsin.
Çok ısrar ederse, mevzuyu senin ailen/benim ailem noktasına getirirse, sende kendi ailenin ona karşı bu şekilde davranmadığını el üstünde tuttuklarını söyler atarsın kenara.

Saçma geliyor bana bu tarz şeyler.
Sen eşin ile evlisin, annesi ile değil.
Eğer anlaşmada problem yaşıyorsanız da görüşmek zorunda değilsiniz.
Sonuçta eşini ve çocuğunu kayınvalideni görmekten men etmiyorsun, sen görüşmüyorsun.
Çok diretirse sende dersin eşine, ben ve çocuğum kendi ailemle görüşürüz, sen de istemezsen bizimkiler ile görüşme ama sen kaybedersin ve sonuçlarına da zaman içinde katlanırsın dersin olur biter.

Çocukça davranmanın alemi yok.
Hem niye ilk adım senden geliyor böyle saçmalık olabilir mi?
Hatayı yapan kayınvaliden, saygısız davranan kayınvaliden...
Eğer bir adım atması gereken varsa, o da kayınvalide olmalı.
Büyükler zaten idare bilse, hiç bu sorunlar yaşanmazdı...

Görüşmüyor olmanız mutlu etmiyor olabilir ama zoraki görüşmelerde yaşayacağınz gerginlik te eşinizi mutlu etmez emin olun... Ağrısız aşım kaygısız başım deyin böyle daha iyi bence..

Cok teşekkür edıyırum yazdıklarınız için hepinize tek tek . En başta sıkıntı olunca sonuna kadar oluyo bence onemli olan ipleri benım kadar koparmamaya özen gösterip orta yolda yürümek die düşünüyorum . Ama karşı tarafta kı insan düşük seviyede tartışmalarla senı de kendı sevıyesıne ındırıyo sımdı dıyorum keşke hiç tartışmayıp ınmeseydım sevıyesine kendımi de yormasaydım bu kadar

KV yapacağını yapmış şimdi küs vs ama esiniz de az değil..
Önce yanlışı gör ama ses etme kV yi koru
Sonra ortaya çıktı annemin foyasi telaşı ile eşinin tarafina geç
Zamanla küs olunmasina rahatsız ol eşini itiklemeye başla
Yetmedi psikolojik savaş aç eşinin ailesine gitme
Asıl esiniz fena valla.. oturun nedir derdi konuşun..
Herşey bir yana kızımı eşimle konuşmadigim kV yanına birakmazdim ben olsam gider saksı gibi dururum yine gözümden ayirmam..

Cok doğru söylüyorsunuz kızımı göndermek istemıyırum ama bu defa da benım ailemle görüşmem sıkıntı oluyo yok efendım benım annem Com görürken onun annesı hiç görmüyormuş benle küs die torununa hasret mı kalacakmış gıbı bı dünya laf eşim az deıl tabi ki . En basından koysaydı tavrını bu işler bunkadar sarpa sarmazdı ama kıvırdı en basından beri baktı ben artık susacak gıbı değilım az bıraz yola geldı artık anneme gıdelım söyle böyle yok diyecek lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…