Ahahah harikasiniz cok mantikli ve zekice :))Valla canim bi cinnet cozer isi.ben neler cektim bi bilsen.eski konularimdan bakabilirsin(gerci benim cocuklardan sonra is cigrindan cikmisti onlari fazla sahiplenmelerinden falan)cocuklardan once allah var iyiydi kaynanam ne diyeyim simdi.isler sarpa sarinca baktim benim koca da hep annesinden yana bigun gelsiler bana kaynanamda bizdeydi.elime tencere tava ne gectiyse firlattim ciglik cigliga.agzima geleni de saydim bi guzel.hepsi donup kaldilar.kaynanam ay bu delirdi dedi.esim de sen sus anne dedi.o gun bugundur daha da agzini acamiyor bana.bosanirsak cocuklari vermem yok ailemin oldugu sehirden baska yere gitnem vidi vidi birsuru sey soyleyen esim bir melek.canim hayatim cicim...sarilmalar opmeler vs..180 derece degisti adam ve biz bu yaz tayin istiyoruz.esim kendisi istiyor ustelik.kaynanama gelince cocuklarimla ilgili herseyi bana danisiyor artik elletine ekmek verecek olsa soruyor vereyim mi diye.cocuklara annemle donusumlu bakiyorlar.kayinvalidem bakarken ustune bir de eve bi geliyorum evim toplanmis yemek yapilmis vs...gecen hastaydim bana bakti corba yapti yatagima kadar getirdi.ve ben de o donem nefret ettigim kaynanami cok seviyorum simdi annem gibi.boyle iste.bazen cinnet iyidir:))
KV yapacağını yapmış şimdi küs vs ama esiniz de az değil..
Önce yanlışı gör ama ses etme kV yi koru
Sonra ortaya çıktı annemin foyasi telaşı ile eşinin tarafina geç
Zamanla küs olunmasina rahatsız ol eşini itiklemeye başla
Yetmedi psikolojik savaş aç eşinin ailesine gitme
Asıl esiniz fena valla.. oturun nedir derdi konuşun..
Herşey bir yana kızımı eşimle konuşmadigim kV yanına birakmazdim ben olsam gider saksı gibi dururum yine gözümden ayirmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?