- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Bundan sonra ilişkinize biraz daha mesafe koyarsınız. Bu yapılan kötülüğü de zaman zaman başına kalkarsınız. Şükür kocanız yanınızdaMerhabalar,
2 yıllık evliyim.Bu zamana kadar kv ile pek bir problemimiz olmadı çok şükür.kismetse 2 gün sonra taşınıyoruz 15 gündür topla yerleştir derken eşimle gerçekten çok yoruldum.gecen gün eşim kv mi aramış anne bize 2 günlük yemek yapabilir misin demiş.cok yorulduk demiş.benim haberim yoktu. O da kem küm etmiş.esimde sinirlendi.zaten aramiyosun sormuyorsun yardım etmiyorsun vs demiş o da bana kim geldi yardıma DEMİŞ!!!
( 1 AY önce kv taşındı ben 2 kere gittim yardıma toplanırken yok kızın sana iş mi yaptırcaz dediler.o sırada anneannem çok hastaydı annemle sürekli doktora goturuyoduk)
Eşimde ha öyle mi tamam gelme senden bişey beklemiyoruz dedi.cok zoruma gitti ya.insan hiç mi oğlunu merak etmez naptın oğlum bir eksiğin yardım edecek bişey var demez ya.( kendisi rahatsız olduğunu soyluyor)
Benim sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı.? Açıkçası bu konuyu konuşmak istemiyorm kendisiyle ama bir soğukluk olduğunu da anlaşın istiyorum.iliskimiz hep mesafeli oldu zaten bu kadar
Anladım ama hiç tatil günü olmadımı?Eşimin çalistigi fabrika taşındı o dönem 15 saat çalışıyordu.aylar öncesinden belliydi tarihi yanı onlarda biliyodu.o dönemde eşimin yardım edemeyecegini
Bir hafta içinde apar topar taşındılar.esim 15 gün full çalıştı. Bir kere izin aldı erken cıktı aksam gittik yardıma geldik diye bişey yaptirmadilarAnladım ama hiç tatil günü olmadımı?
Evet çok şükür. Kesinlikle daha mesafeli olacağımBundan sonra ilişkinize biraz daha mesafe koyarsınız. Bu yapılan kötülüğü de zaman zaman başına kalkarsınız. Şükür kocanız yanınızda
aramış sensiz boğazımdan gecmıyor demiş deSizi çok iyi anlıyorum sizin kadar zor zamanlar geçirmedim gecirmedim onlarla ilgili .ama aramış mesela sensiz boğazımdan geçemiyor demiş bizimki hiç aramiyor naptınız naptiniz iyi misiniz bak taşınacaksınız.hayatimdan çıkaramam çünkü bir kvlik görmedim onlardan ama artık daha resmi olacağım bir gerçek.hayatimda kimseden birşey beklememem gerektiğini öğrendim bu surecte
Gelini geçiyorum insan oğluna koyabilir mi ya okadar skintida olacak benim oğlum perdesiz evde oturacak ac sefil ben de gelen ayliklarla evde kurulacam. Bu gerçekten annelik olamaz.onay vermediği bir evlilik olduğu için kendince tavri .baktı ayrilacaginiz yok sonradan sırnaşmaya başlamış.ama iş iş geçti.haklidiniz kotu gunumde yanımda olmayan hiç olmasın.aramış sensiz boğazımdan gecmıyor demiş de
biz farklı şehire evlendik
eşime rest cektıler evlendıgı için
boğazından geçmeyen anne öyle olmaz
hem kötü gerçekte, hem iyiyi oynuyor
boğazından geçmese oğlunun yanında olurdu
aylık 20 bin tl üzerinde gelirleri var
maddi durumları çok çok iyi
eşime ait arabanın ruhsatını ve anahtarını sakladı kv eşimle evlenirken
eşimin evi vardı evlenmeden evvel almış tapusunu saklamış evde evlenirken yanında götüremesin tapuyu diye
evde birikim yaptığı altınları vardı eşimin annesi yerını bilirmiş
hepsini eşimin kendine ait olan birikimini de sakladı sırf sürünsün evlenince diye.ve bunları 3 sene eşime vermedi.
aramasının ağlamasının hiçbir anlamı yok
ben de görmedim annelik dediğim gibi sadece kendini hep iyi ilan etti.
biz evlendik borc harc içinde 7-8 ay evimize tv alamadık perdesiz oturduk.
yatak odamızın camına carsaf gerdık dısardan gozukmesın dıye
bu annelik mi?
bunları bildiği halde 1 tl desteği olmadı
telefonda da hep duyardım yapamayacaksın geri geleceksin nasılsa zorlanacaksın derdı eşime
beni değil victory i sectin derdi hep ağlardı
bir yandan da ıyı anneyım derdi.
aramasının hiçbir anlamı yok biz evlenirken ailece 5-6 ay hıc aramadılar
hersey düzene girdi
borclarımızı kapadık
evimizi aldık
arabalarımızı yenıledık
eşim çok iyi gelirli bir işe girdi
şimdi bize sıcak olmaya basladı
zor zamanımda yoktun sımdı olmasının da bir mantıgı yok.
dertsiz basiniza dert aramayin. yemek yapmadi diye mi mesafe gostereceksiniz. cok ayip buldum tutumunuzu. empati yapin ayni seyi annenize gelininiz yapsa ne hissedersiniz.Evet çok şükür. Kesinlikle daha mesafeli olacağım
Sorun bana kimse yardıma geldi mi diye beni kastetmis olmasi.buna içerlediyse ya da kirildiysa neden benimle konuşmadı da böyle bir zamanda kisasa kısas yapmış olması.kirildigim nokta bu.kirildigini bilseydim bunu onunla konusurdm zaten
Sorun bana kimse yardıma geldi mi diye beni kastetmis olmasi.buna içerlediyse ya da kirildiysa neden benimle konuşmadı da böyle bir zamanda kisasa kısas yapmış olması.kirildigim nokta bu.kirildigini bilseydim bunu onunla konusurdm zaten
Siz o iki günde gerçekten yardım etseydiniz aslında samimi duygularla gitseydiniz kayinvalideniz bunu konuşmazdı bile..Merhabalar,
2 yıllık evliyim.Bu zamana kadar kv ile pek bir problemimiz olmadı çok şükür.kismetse 2 gün sonra taşınıyoruz 15 gündür topla yerleştir derken eşimle gerçekten çok yoruldum.gecen gün eşim kv mi aramış anne bize 2 günlük yemek yapabilir misin demiş.cok yorulduk demiş.benim haberim yoktu. O da kem küm etmiş.esimde sinirlendi.zaten aramiyosun sormuyorsun yardım etmiyorsun vs demiş o da bana kim geldi yardıma DEMİŞ!!!
( 1 AY önce kv taşındı ben 2 kere gittim yardıma toplanırken yok kızın sana iş mi yaptırcaz dediler.o sırada anneannem çok hastaydı annemle sürekli doktora goturuyoduk)
Eşimde ha öyle mi tamam gelme senden bişey beklemiyoruz dedi.cok zoruma gitti ya.insan hiç mi oğlunu merak etmez naptın oğlum bir eksiğin yardım edecek bişey var demez ya.( kendisi rahatsız olduğunu soyluyor)
Benim sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı.? Açıkçası bu konuyu konuşmak istemiyorm kendisiyle ama bir soğukluk olduğunu da anlaşın istiyorum.iliskimiz hep mesafeli oldu zaten bu kadar
canim ya Allah yuzunuze gulmus senle uğraşmiyor birak ogluna laf soksun esin de senin yanında kv hicbir zaman anne olmuyor. benim esim bana güvenip cok iyi anlasacagimizi dusunmus :) sonuc görüşmüyoruz ve bu beni rahatsiz etmiyor esim arada kaliyor ama yapcak bisi yok ailesi oglunu dusunmuyorsa ben napayim diyorum esimle mutlu olmaya bakıyorumEskisi gibi devam yanı.benim kirildigim nokta hani ben yardıma gelemediğim için üzülmüş olabilirsin ama bunu neden bu şekilde kısasa kısas oğluna söylüyosun. Bana söylesene.bugun çok bekledim beni aramasını ama aramadi
bazen isler zorlaşır sahiden,taşınma faslı uzun sürebilir..15 gün uzaması normal bence..ve 15 gün boyunca yorulan insanlara artık kalkıp su almak bile zor gelebilir bunu da anlıyorum..bu sürede annenin aramaması sormaması bence çok abes..üzerine oğlu aramis yemek istemiş (ki bu da bence anneyle bi konuşup haberlesmek icin bahane,yemek yapamam oglum cok yorgunum ellerim kollarim tutmuyor dese bence oğlu ve gelini böyle Üzülmezdi) o da anne olarak yapmamıs ben bunu garip karsiliyorum..annesin sen ya annesin,onlarin söylemesini beklemen ayıp,söylediklerinde siz de bana gelmediniz ama deyip intikam almak ayrı ayıp..annelik merhamettir,en azindan ben kendi anne babamdan bunu gördüm..bel fıtığı var fazla ayakta durunca cok ağrısı olur ona ragmen antalyadan istanbula yengemin evini yerlestirmeye gitti her işini halletti..yengem hala anlatir 1 ay annemi aradim sordum esyalarin yerini ogrenmek için diye..ki abimle yengem o kadar yardimci olmaz annemlerin islerine uzak olduklarindan izin alamadıklarından vs..ne annem laf eder ne de abimleri kendi başlarına birakir..geline yapılanları düşününce ben annemi takdir ediyorum..konu sahibi gayet haklı..olay 2 kap yemek yapmaması diil..intikam alır gibi oğlunu gelinini yok sayması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?