Kv ile yasananlar

Kv ile oğlunun arasındaki tartışmaya karışmayın.
Onlar anne oğul, bugün kızar yarın bağrına basar.
Siz nasılsanız, öyle davranmaya devam edin.
Ayrıca sana iş mi yaptıracağız dediklerinde, çekilip oturduysanız ben de sinir olurdum.
Yardım için gitmişsem, önüme dağ dursa elimi çekemem iş güçten.
O kadın da haklı bir yerde.

Yardım istemesi hata hasta ise
Ki oğluna dem vurmuş kadın
Karışmayın derim

Evine gidince misafir gibi git hicbirseyine el surme yardima cagirirsa gitme bahane uydur. İki kap yemegi cok gören insana ne yapacaksin acaba..

Siz kayınvalideden yardım bekliyorsunuz, demek o da sizden beklemiş. Hastanız olsa da iki kap yemek götürebilirdiniz siz de.
Şimdi de dışarıdan yiyiverin iki gün.
Sorun yapıp tavır alınacak bir durum yok ortada.

Kocanız haksız, siz de bu durumdan faydalanma peşindesiniz. Yahu kadın yorgundur, hastadır, yaşlıdır dememiş 2 günlük yemek istemiş. Tamam annedir de, ne o kadına lokanta muamelesi yapmak. Ret cevabı alınca da tavır koyan ve adına evlat denilen koca kişisi. Ve tamda aradığım fırsat diyip ortaya soğukluk sokmaya çalışan konu sahibi.

Arayıp yemek istemek nedir ya .
Hem sizde onlara yardım etmemissiniz, kârı koca haksızsınız .
Niye bana söylemesi diyorsunuz kadına hem yardım etmemissiniz üstüne yardım istemişsiniz kadında yeri geldiği zaman söylemiş bunda birşey yok .
Bir üyenin de dediği gibi bence de bu durumdan faydalanmak istiyorsunuz .
2 günde temek yemeyiverin kahvaltılık tarzı atıştırın ne olacak ki.

Ben 2 gün gittim yardm ettim.tasinmafan 2 gün önce eşim erken cıktı gittik napilacaksa yapalım dedik bişey yaptirmadilar .ben daha napabilirim.ben gelsin yardım etsin demedimki. Eşim benim haberim yokken aramış.kendi diyodu tasinacaginiz zaman dolma sarma yaparım diye.simdide öyle diyince 2imizde bozulduk.yoksa ister yapsin yemek ister yapmasın ac kalacak degiliz

Hadi Sizin anneanneniz hastaydı ilgilenenediniz, eşiniz ne yaptı annesi taşınırken. Eğer herşeylerine koştu, aradı sordu ise haklısınız. Umursanadıtsa kvalide haklı

ilk evlendiğimizde kv ayrı şehirdeydi
ne oğlunu ne beni bir kere bile aramadı
evlendik evimize 6-7 ay sonra geldi.

evlenirken evimizi eşimle ben yerlestırdık ıkımız de calısan ınsanlarız
kendı annemın ayagı kırılmıstı düğün öncesi alcıdaydı o oturdugu yerden yardım etti anca .

sonra ıkı sene sonra ev aldık ve 4 gün içinde tasınmamız gerekıyordu
yıne aramadı, genç dinamikti
çalışıyorsunuz cıkıp geleyım de bir işin ucundan tutayım demedi
gelip evde dursa eve gelen mobilyacılar, doğalgazcılar için bile faydası olurdu bize

gelmedi, geleyim demedi ama her telefonda resmen aklım hep sizde diye ağladı.
ne yemek yıyebiliyorum ne içebiliyorum diye kendine acındırdı bir de.

üzerine eşim işten cıkarıldı 6-7 ay boyunca
ev kredimiz vardı tek maasa kaldık
o 6-7 ay süründük resmen.
yıne kv sürekli aradı, boğazımdan lokma geçmiyor oğlum, kolay mı sen benim en kıymetlimsin dedi yine ağladı telefonda.

elinde iphone marka telefon sürekli borsa sitelerinde aktif olan o kadın , çıkarıp da bize o zaman 100 tl bile yollamadı.
üzerine bir de hazır işsizsin , eşin de izin alsın yurt dışına tatile gidin dedi.

hala da o çok iyi annedir
reklamını çok iyi yapar
oğlu onun en kıymetlisidir.
hiçbir zor zamanımızda yanımızda olmadılar
ben bunları yzülerine de vurdum ama hala yüzsüzdür hala beni arar canım cicim konusmaya calısır.

şimdi gercekten bizi düşünür modda
bizim eşimle şartlarımız çok iyileşti maddi anlamda birkac sene evvel tam düzene oturduk
şimdi tüp bebek olacagımızı anlamıs
kendılığinden bızım hesaba yüklü bir miktar para yollamıs

gecen bize geldıler arabanın bagajına organık erzak doldurmus getırmıs

bu kadın evlendiğim zaman evime 7 ay sonra sallana sallana gelmişti

şimdi iyi olmaya calısıyor ama bende bıraktığı etkiler hala aklımda

sana gelince,
haklısın ama resmi olsan da hayatından cıkaramayacagın bir insan işte kendisi

Yetişkin insanlarsınız yemek istemeniz hata olmuş . İki günlük yemek yapmak hafife alınacak bir iş değil . Kv niz yaşça sizden büyük sonuçta yardım alması gereken kişi o. Bence daha önce nasıl davranıyorsanız öyle davranın. Tavır almanızı gerektirecek bir durum yok.

15 günde ne topladınız ben de bunu merak ettim?
2 yıllık evlilikte ıvır zıvır birikmiş şeyler de pek olmaz ki..
çocukları anneanne, babaanneye bıraksam,
bugün taşın deseniz, işe gidiyorsam en fazla 5 gün, gitmiyorsan 2 gün de tek başıma toplanırım. Malikane taşımıyorsunuz, olsun olsun 3+1 ev...

sizlik bi durum yok bence eskiden nasılsanız öyle olun.

anneyi arayıp iki günlük yemek istemek de çok garip. dışardan söyle. milyon tane ev yemeği yapan yer var. yok evden yiycem diyosan kır bi yumurta. anlamoıyorum insanlardaki bu yardım beklentisini.

siz bu konudan neden bir üstünüze düşen görev olması gerektiğini düşündünüz ki ,anne oğul arasında geçmiş bir dialog illaki daha büyük bir mesafe mi konması gerektiğini düşünüyorsunuz?

Sizi çok iyi anlıyorum sizin kadar zor zamanlar geçirmedim gecirmedim onlarla ilgili .ama aramış mesela sensiz boğazımdan geçemiyor demiş bizimki hiç aramiyor naptınız naptiniz iyi misiniz bak taşınacaksınız.hayatimdan çıkaramam çünkü bir kvlik görmedim onlardan ama artık daha resmi olacağım bir gerçek.hayatimda kimseden birşey beklememem gerektiğini öğrendim bu surecte

Hadi Sizin anneanneniz hastaydı ilgilenenediniz, eşiniz ne yaptı annesi taşınırken. Eğer herşeylerine koştu, aradı sordu ise haklısınız. Umursanadıtsa kvalide haklı
Eşimin çalistigi fabrika taşındı o dönem 15 saat çalışıyordu.aylar öncesinden belliydi tarihi yanı onlarda biliyodu.o dönemde eşimin yardım edemeyecegini

Bana kimse yardıma gelmedi diye beni kastetmis cünku

sizlik bir durum yok boş yere kendinize sıkıntı yapmayın.
oğlu yemek yapmasını istemiş annesi de yapmamış. Siz keyfinize bakın gerekirse peynir ekmek yiyin . Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…