kv ılk gun yardım evlı hanımlar

seray44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
189
50
43
canlar ılk kez kv tanısmaya ne alınır hedıye vs
ya da almalı mıyım
pasta alsam kac kılo alınır onu bıle bılemıyorum ınanın :) akıl verın bana

2.sorum sozden nısandan once boyle bı tanısma uygun mu cok tedırgınım dogru mu ?
bastan yuz goz olmak gıbı gelıyor

Bastan yuz goz olmak diye bir sey degil, birbirinizi tanimaniz gerekir belki onlar seni onaylamayacak ya da sen sana uygun bulmayacaksin o zaman hic soz nisan isine girilmez tabiki de normal bir sey tanismak.
Umarim her sey yolunda gider ve birbirinizi cok seversiniz.
Ben pasta ve cicekle gitmistim. Evde bi de babasi da vardi 6 kisilik pasta almistim az kisiyiz diye.

kaktüs al ...şefkat bekliyorum demekmiş çiçek dilinde
şaka bir yana...saksı çiçeği alabilirsin ...sevgiline sor evde çiçek bakıyormu annesi....
yada hiç birşey alma...güler yüzlü ol yeter...

yaş pasta alabilirsin.
yengem bizimle tanışmaya geldiğinde yaş pasta almıştı.birde çiçek yaptırmıştı.
ben sadece yaş pasta aldım.
ciddiyseniz görüşmekte bir sakınca göremedim.
sonuçta sürekli evlerine girip çıkmıyorsunuz.

pasta ve cıcek hmm ama ıste sankı ogullarını ben ıstıcekmısım gıbı gelıyorum kendıme guluyorum :)
hmm pasta sankı :)

O zaman ozel bi sey alman onemli digil. Pasta cokta guzel olur diye dusunuyorum. Hem ben taraftari diyilim ilk bulusmalarda kv hediye falan almaya. Nasil baslarsan oyle de devam eder. Hep senden bi seyler bekler. Bi de evinde digil de disarida bulusmak daha iyi olir. Ama tabii ki de karar senin

Tatlı alman kafidir canım, hediye, çiçek, süs, püs işine girme. Sadece tatlı al. Pasta dışında tatlılarda alabilirsin ama pasta daha iyi olur gibi.

almamak mı en ıyısı
yok valla alısmasın her zaman bısey yapamam
ılerde geldıgıme sukretsın :) saka bı yana tesekkur ederım canm

hediye özeldir,
tanışmadan, tarzını bilmeden, herhangi bir şey paylaşmadan alınmaz bence,
samimi olmaz!

sıradan bir ev ziyareti gibi düşünün ve çikolata, pasta gibi bir şeyler alıp gidin bence..

Buket çiçek veya kutu çikolata uygun olmaz gibi düşünüyorum.Hani görücü gider gibi...
Ama saksı çiçeği olabilir.O da orkide filan değil de daha böyle menekşe tarzı ufak bir saksı.
Yaş pasta da uygun olur neden olmasın.

ılk gunden hıc bır sey almamak olmaz dmı

Ben dışarda görüştüğüm için birsey almamistim ama yaş pasta olabilir bence :)

Önce tanışmak gayet uygundur. Bende evde tanıştım erkek arkadaşımın ailesiyle 1 kutu ekler alıp gitmiştim. Ekler bakla vs tarzı şeyler alıcaksan 750 gr yada 1 kilo al yalnız fiyatı üzerinde olmasın dikkat et. Pastaa alabilirsin gayet uygun olur. Ev hediyesi almana gerek yok sonuçta zevkini ve eksiğini bilmiyosun. Tatlı çok uygun olacaktır. Ekler veya baklava almanı öneririm. Çok sıcakkanlı ama bir o kadarda mesafeli ol. Hem seni çok sevsin hem de biraz çekinsin.
Bol şans dilerim, hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…