evde canmEvinde mi bulusuyorsunuz yoksa disarda mi ?
kaktüs al ...şefkat bekliyorum demekmiş çiçek dilindecanlar ılk kez kv tanısmaya ne alınır hedıye vs
ya da almalı mıyım
pasta alsam kac kılo alınır onu bıle bılemıyorum ınanın :) akıl verın bana
2.sorum sozden nısandan once boyle bı tanısma uygun mu cok tedırgınım dogru mu ?
bastan yuz goz olmak gıbı gelıyor
pasta ve cıcek hmm ama ıste sankı ogullarını ben ıstıcekmısım gıbı gelıyorum kendıme guluyorum :)Bastan yuz goz olmak diye bir sey degil, birbirinizi tanimaniz gerekir belki onlar seni onaylamayacak ya da sen sana uygun bulmayacaksin o zaman hic soz nisan isine girilmez tabiki de normal bir sey tanismak.
Umarim her sey yolunda gider ve birbirinizi cok seversiniz.
Ben pasta ve cicekle gitmistim. Evde bi de babasi da vardi 6 kisilik pasta almistim az kisiyiz diye.
O zaman ozel bi sey alman onemli digil. Pasta cokta guzel olur diye dusunuyorum. Hem ben taraftari diyilim ilk bulusmalarda kv hediye falan almaya. Nasil baslarsan oyle de devam eder. Hep senden bi seyler bekler. Bi de evinde digil de disarida bulusmak daha iyi olir. Ama tabii ki de karar seninevde canm
bence tanısma ben yaptım iyi niyetım kullanıldı emin ol uzak dur annenle tanıssınlar sen de oyle tanısırsın zaten..hıc gerek yok.evde canm
almamak mı en ıyısıO zaman ozel bi sey alman onemli digil. Pasta cokta guzel olur diye dusunuyorum. Hem ben taraftari diyilim ilk bulusmalarda kv hediye falan almaya. Nasil baslarsan oyle de devam eder. Hep senden bi seyler bekler. Bi de evinde digil de disarida bulusmak daha iyi olir. Ama tabii ki de karar senin
ne gıbı canm benımbence tanısma ben yaptım iyi niyetım kullanıldı emin ol uzak dur annenle tanıssınlar sen de oyle tanısırsın zaten..hıc gerek yok.
saol tatlışTatlı alman kafidir canım, hediye, çiçek, süs, püs işine girme. Sadece tatlı al. Pasta dışında tatlılarda alabilirsin ama pasta daha iyi olur gibi.
ılk gunden hıc bır sey almamak olmaz dmıBuket çiçek veya kutu çikolata uygun olmaz gibi düşünüyorum.Hani görücü gider gibi...
Ama saksı çiçeği olabilir.O da orkide filan değil de daha böyle menekşe tarzı ufak bir saksı.
Yaş pasta da uygun olur neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?